推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

引用:
原帖由 happycamel 於 2006-12-30 11:15 PM 發表
曼聯 2:1  
賽前@9 即場@8.5
2:1

2:1啦 58:33 早唔早d  
IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2006-12-31 12:17 AM 發表
多謝先,列斯聯真係唔爭氣。 
仲有25分鐘, 加油~

引用:
原帖由 happycamel 於 2006-12-31 12:20 AM 發表
2:1啦 58:33 早唔早d  
早唔早都無所謂, 馬會派錢咪得囉~

金巴, 賓仔贏到2:0, 掂~

回復 #454 Air Supply 的帖子

有場英超中斷左,屈福特對韋根。 

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2006-12-31 12:27 AM 發表
有場英超中斷左,屈福特對韋根。 
咩樹?

Reading one sent off!!!!   

回復 #455 Air Supply 的帖子

希望頂得住啦,因為條 3x4 同場加映左半全場。

大獲奧連特被人追番一粒。

成篤屎.........

條鰻魚........

Offside allowed!!!! FXXK!!!!!!!!

回復 #462 happycamel 的帖子

下半場好多球隊都入波。 

回復 #463 HJ2127_ATR1 的帖子

賓福特都比人追番一粒。

真係唔識玩~      

連車仔都和......

利物浦又和.....

回復 #466 Air Supply 的帖子

我條 3x4 都玩完。 

回復 #466 Air Supply 的帖子

好彩無買

引用:
原帖由 happycamel 於 2006-12-31 12:44 AM 發表
好彩無買
唔算好彩, 因為係輸到無晒癮, 所以咪左手同右手賭囉! 依家隻右手贏Q晒~

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2006-12-31 12:44 AM 發表
我條 3x4 都玩完。 
中啊! 原來利物浦輸嗰球好似係詐糊~

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.
本帖最近評分記錄
  • funseeker 體力 +20 精品文章 2007-1-1 02:43
  • funseeker 威望 +20 精品文章 2007-1-1 02:43

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2006-12-31 12:44 AM 發表
我條 3x4 都玩完。 
大嗰條飛總算有錢收~

回復 #471 Air Supply 的帖子

收番 d 渣啦,最衰都係查仔 90 分鐘入左一粒,斷左條 4x5 。

引用:
原帖由 happycamel 於 2006-12-31 12:54 AM 發表
勁喎~

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。