推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

引用:
原帖由 Lighter 於 2007-4-29 14:32 發表

有酒飲
又有煙食~ :beer:

無計.....我唔曉飲酒~

輛到火雞你嚟接捧喇! 輪到我要落街餵老虎~

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-4-29 14:31 發表

豆豆變鱁{豆?
Twinkle Twinkle Little Bean, How I wonder what you are
IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-4-29 14:34 發表

又有煙食~

無計.....我唔曉飲酒~
駱駝你o岩口味嗎 ?

引用:
原帖由 Lighter 於 2007-4-29 14:30 發表

今次想威下都無埋
你隻保保都未出場, 鹿死誰手仍然未可逆料~

打下水片
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-4-29 14:37 發表

你隻保保都未出場, 鹿死誰手仍然未可逆料~
中左都唔夠分

引用:
原帖由 Lighter 於 2007-4-29 14:36 發表

駱駝你o岩口味嗎 ?
佢食Men Always Remember Love Because Of Romance Only, 我都可以扯番兩支嘅!

引用:
原帖由 Lighter 於 2007-4-29 14:39 發表

中左都唔夠分
咁都仲有第8場隻大冷品吖~

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-4-29 14:35 發表
輛到火雞你嚟接捧喇! 輪到我要落街餵老虎~
我一陣都要去做功課 ,
今日做美術指導

相關搜索目錄: 功課

全世界都話贏 隻永旺財都仲有三倍多
時間無乜特別
係大把在手 定係雙寶同綠色駿達就住

回復 #5736 happycamel 的帖子

看榮進寶寶跑法 黃汝安個牌唔駛同佢急
事實是F4四隻馬鞍上人完全心靈互通

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-4-29 14:55 發表
全世界都話贏 隻永旺財都仲有三倍多
時間無乜特別
係大把在手 定係雙寶同綠色駿達就住
六場 11.) 龍的風采 巨額過關, 因為蘋果日報貽三隻冷馬已中頭兩隻, 呢隻守尾門.

My new target!!

引用:
原帖由 細摩 於 2007-4-29 15:03 發表

六場 11.) 龍的風采 巨額過關, 因為蘋果日報貽三隻冷馬已中頭兩隻, 呢隻守尾門.
方駿輝? 佢臨場無講woh

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-4-29 15:06 發表

唔係方駿暉,而係頭版既蘋果好介紹~

其中一隻冷馬就係你中果隻"超理想"

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-4-29 15:06 發表

唔係方生, 係蘋果馬經頭版<<最佳冷馬>>

佢貼

第二場 8.) 超理想
第四場 13.) 國士無雙
第六場 11.) 龍的風采

回復 #5741 細摩 的帖子

哦 睇到
但除非過緊關 犯不著依家三倍先跟

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-4-29 15:12 發表
哦 睇到
但除非過緊關 犯不著依家三倍先跟
龍的風采大熱唔要啦
五大有其二

二手買賣
CD推介

唔敢批死  

引用:
原帖由 利記 於 2007-4-29 15:14 發表

龍的風采大熱唔要啦
羸成條街~~~

印象中近期第二次蘋果貼三隻中三隻冷win

個贏馬姿態超哂班~

回復 #5745 細摩 的帖子

甘勁  

引用:
原帖由 小緣 於 2007-4-29 15:20 發表
個贏馬姿態超哂班~
等尾場...等等等.

引用:
原帖由 細摩 於 2007-4-29 15:08 發表

唔係方生, 係蘋果馬經頭版<<最佳冷馬>>

佢貼

第二場 8.) 超理想
第四場 13.) 國士無雙
第六場 11.) 龍的風采
又要搞慶功宴

引用:
原帖由 細摩 於 2007-4-29 15:23 發表

等尾場...等等等.
有咩好野?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。