推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

11檔搭12檔

引用:
原帖由 leowww 於 2016-6-22 20:38 發表
R4) 金磚 WP
19倍

引用:
原帖由 leowww 於 2016-6-22 20:38 發表 R4) 金磚 WP
19倍 乜仇都報晒

引用:
原帖由 leowww 於 2016-6-22 20:50 發表

19倍 乜仇都報晒
俾呢隻做善事嘛

引用:
原帖由 KMY89 於 2016-6-22 20:52 發表 俾呢隻做善事嘛
我都想

引用:
原帖由 KMY89 於 2016-6-22 20:52 發表 俾呢隻做善事嘛
冇諗到我講兩隻一條Q番

引用:
原帖由 leowww 於 2016-6-22 20:56 發表

冇諗到我講兩隻一條Q番

飛左雷神 !!!

22-06-2016 20:10
跑馬地
星期三
單T
4 場    1 全勝姿態 + 2 欖球鑽石 +
           4 金磚五國 + 11 牛魔王

引用:
我合埋眼買鰼灡}雨石 4X11 WP , 創出商機瓜 , 而家仲叫緊兩飛

回復 60351# 的帖子

嘩 噸噸聲
IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

Race 5

呢隻 (7) 天賦致寶 跑十幾場都三甲不入,最近跑第4就係呢個路程,有20倍 就搏一搏冷WP

重磅馬已連拼太勞累 就只作配腳了

R5) 我買開熱 皇者拍檔 拖 珍珠旺 , 太皇鹰

忽然追得

3>4.8
IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

銘記心中 WP

冇買第四口孖, 真失策

引用:
原帖由 nwse665 於 2016-6-22 21:02 發表

飛左雷神 !!!

22-06-2016 20:10
跑馬地
星期三
單T
4 場    1 全勝姿態 + 2 欖球鑽石 +
           4 金磚五國 + 11 牛魔王
報差館,  有人打刦  !!!

跑馬地
星期三
連贏位置Q
5 場    1 珍珠旺 + 2 盈豐駿駒 +
           11 皇龍大師
22-06-2016 21:13
跑馬地
星期三
連贏位置Q
5 場    1 珍珠旺 + 2 盈豐駿駒

Race 6

有根據路程 6,8

蓮花已交待,大熱倒糟 係咪會益左 (10) ?

如果簡單的想 就揀 (5) 康樂神駒 輕磅、小妹、前領 WP,拖番 6,8,10

小妹康樂神駒 WP

今晚如買六環已中三關W , 可惜捉到鹿脫唔曬對角 .

我自罰停賽一{

文藝復興前幾仗仲跑緊三級賽跑第4, 但見到133磅跑大長途真係唔敢買.

引用:
原帖由 taipoman 於 2016-6-22 21:53 發表 文藝復興前幾仗仲跑緊三級賽跑第4, 但見到133磅跑大長途真係唔敢買.
文藝復興真係輸人 , 方仔今季都係冷敲熱避較好

引用:
原帖由 leowww 於 2016-6-22 22:02 發表

文藝復興真係輸人 , 方仔今季都係冷敲熱避較好

古惑仔既馬咁易捉?聽聞古惑仔呢排殺上盤日日收過衣

Race 7

Leo 5 拖 6,10 ?

冇咁狼吧?

前領、內檔 1,5,8,12 ,應該好明朗

信 Leo, 用(5) 膽

善款 投注了 (5) 1W5P

爭氣

搏下隻財神WP

師傅 sponsor 做善事幫助消防員遺霜

我揀了中華寶貝 , 衷心祝愿無風無險放番
鄑痟z了 威先生, 財神 及 綠草如欣

引用:
原帖由 KMY89 於 2016-6-22 22:10 發表 Race 7Leo 5 拖 6,10 ?冇咁狼吧?前領、內檔 1,5,8,12 ,應該好明朗信 Leo, 用(5) 膽善款 投注了 (5) 1W5P 爭氣
1W 5P 有微利

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。