推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

都係雷神穩陣
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 leowww 於 2016-7-1 14:57 發表
忍5場 , 呢{同佢死過

4 -5 7 10

10- 4 5 7
唔使死 ... 我買4隻中4隻,可惜冇乜肉

引用:
原帖由 nwse665 於 2016-7-1 14:59 發表

5》1,7,10
無 Q
中 T & PQ

Race 7

容廄消息話 (13) 有位置,咁就 WP 啦

QT 串 3,6,12

飛雷神 搏爆

其實 (6) 連利之星 都好抵搏

回龜好

MY CAR

我搏勇雞

MY CAR

第三  ..........

MY CAR

十三少好似冇力

Race 8

搏爆

4,7,11,12

WP 7 和 12

引用:
原帖由 KMY89 於 2016-7-1 07:53 發表
Race 8

搏爆

4,7,11,12

WP 7 和 12

搏 確威虫

MY CAR

Race 9

(3) 霸氣 WP, 重心投注

Q/T 1,3,5,10

Good Luck

Last race

萬馬飛騰 - 潘頓 WP

QT 5,6,13,14

大家鸑位晚上好
IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

去晒趕科場

Race 1

(4) 鴻圖 WP 捧下雷神

扑Q 小妹, T 串埋 2,9

引用:
原帖由 happycamel 於 2016-7-6 18:26 發表
大家鸑位晚上好
放完草乎?

5> 2.4.8.11

敗家晉

回復 60441# 的帖子

次次都有參與

炒飯哥同雷神唔妥? 咁跑兩敗俱傷

Race 2

冇炒飯哥 冇小妹

雷神 (11) 可以 easy win 吧,QT 2,8

回復 60445# 的帖子

或是同心求敗呢

引用:
原帖由 happycamel 於 2016-7-6 18:26 發表
大家鸑位晚上好

大家好  !!!

簫家軍會唔會做walker

引用:
原帖由 happycamel 於 2016-7-6 19:03 發表

簫家軍會唔會做walker
P 得 1.5

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。