推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

回復 #6500 Air Supply 的帖子

早晨  
乜甘早散場
IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-5-12 10:48 PM 發表
食飽飽 趁今晚無人吹水 睇完有線賽馬結果 寫番瓥ぃ 貼幾段官樣八股

第一場
新馬又爆 阿摩大熱保住第三 賽前韋達選騎富高盈消息滿天飛 初出都有5倍 經手試閘之70倍大冷八運寶配賴維銘差瓥茈X ...
要贏錢都要做好多功課,真係OMG

真係無咁多時間啦 真係求其揀,負負碌碌中左都開心到傻

所以都係唔識好過識

相關搜索目錄: 賽馬 功課

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-5-13 09:35 AM 發表
早晨  
乜甘早散場
早晨~~~~~~~~大家起身同媽咪去飲茶未呀

相關搜索目錄:

誰能代替哥哥地位

回復 #6503 紅豆沙 的帖子

Hi 飲-ed
本帖隱藏的內容需要積分高於 16000 才可瀏覽

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-5-13 12:51 PM 發表
Hi 飲-ed
**** 本內容被作者隱藏 *****
本帖隱藏的內容需要積分高於 17000 才可瀏覽

誰能代替哥哥地位

回復 #6505 紅豆沙 的帖子

期盼中

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-5-13 09:35 發表
早晨  
乜甘早散場
係囉! 早到差啲可以飲埋早茶至番屋企~

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-5-13 11:20 發表

要贏錢都要做好多功課,真係OMG

真係無咁多時間啦 真係求其揀,負負碌碌中左都開心到傻

所以都係唔識好過識
大智若愚~

相關搜索目錄: 功課

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-5-13 11:21 發表

早晨~~~~~~~~大家起身同媽咪去飲茶未呀
亞媽依家響加拿大, 仲Wet緊未番去屋企~

相關搜索目錄:

今晚約咗舊同學仔食飯, 所以晨早就買定波先~

由於預計賽果持續不正路, 所以小注波膽過關算數, 基金暫定休業~

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-5-13 15:30 發表

由於預計賽果持續不正路, 所以小注波膽過關算數, 基金暫定休業~

最終都係守唔到寡~

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-5-13 15:30 發表

由於預計賽果持續不正路, 所以小注波膽過關算數, 基金暫休業~

內部裝修

相關搜索目錄: 裝修

引用:

咁橋, 我都約左未識既同學食飯, 所以晨早就買定波先~

刀仔去左磨刀, 呢兩日失左縱

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-5-13 03:15 PM 發表

大智若愚~

誰能代替哥哥地位

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-5-13 07:11 PM 發表

咁橋, 我都約左未識既同學食飯, 所以晨早就買定波先~
咁約左咩人食飯呀?

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-5-13 20:56 發表

咁約左咩人食飯呀?
坐埋一齊食未會識左囉

回復 #6519 唔易做 的帖子

保長你個簽名檔好唔掂喎。 

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-5-13 21:36 發表
保長你個簽名檔好唔掂喎。 
已修正番   

趕得切睇英超終極一輪  
各位晚上好

回復 #6511 Air Supply 的帖子

引用:
預計賽果持續不正路
真係 度度先

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-5-13 21:18 發表

坐埋一齊食未會識左囉
甘你咪識好多人

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-5-13 19:11 發表
刀仔去左磨刀, 呢兩日失左縱
我日日都係度boh  

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。