推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-5-26 23:39 發表
四場波盤跟貼你
咁都得? 我最後都係決定維持原來嘅心水去追買冠軍~

各位早晨
IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-5-26 11:19 PM 發表

唔讀 係刨
早晨,你係刨,我唔係

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-5-26 11:29 PM 發表
今日甘多波盤開既? 好在無走雞
嘩,我去訓你先起身

誰能代替哥哥地位

今日又一場直路賽 看形勢有似週四燈王爆冷之役 如果湯智傑五五波不是受阻失機 鼻位輸俾寶樹友盈及極奇妙 我就大豐收近三千冷Q及60倍PQ

盈綵好有勝嘉駿寶鼎立之局 第二梯隊常歡笑好聲氣 全是有實力賽績 呢五隻我睇好盈綵 冷門屬意可圈可點 成功網絡

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-5-27 10:59 發表

早晨,你係刨,我唔係
靚豆早晨

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-5-27 11:00 發表

嘩,我去訓你先起身
下次唔敢

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-5-27 11:07 AM 發表
今日又一場直路賽 看形勢有囍週四燈e王爆冷之役 如果湯智傑五五波不是受阻失機 鼻位輸俾寶樹友盈及極奇妙 我就大豐收近三千冷Q及60倍PQ

http://attachments2.timway.com/month_0705/ ...
今日咁早買第七場既?

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-5-27 11:11 AM 發表

靚豆早晨
又飲完兩壺壽眉返黎啦?

誰能代替哥哥地位

依家騎師配搭 五花八門 頗有令人無所適從感覺 作為一位投注者 可說是肉在砧板 俾人跺硬 好有勝冼文諾贏馬換大紅人柏寶 查柏寶騎十一次沈廄馬3Q1P全位置交代 莫非嫌天氣未夠熱 定係有人真係穩陣到行騎樓底都要戴鋼盔

回復 #7283 紅豆沙 的帖子

未買呀 係自言自語l發春秋大夢

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-5-27 11:25 發表

又飲完兩壺壽眉返黎啦?
係呀 正確講係灌

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-5-27 11:30 AM 發表
未買呀 係自言自語l發春秋大夢
我以為你買左TIM,祝你今日贏多D

誰能代替哥哥地位

回復 #7288 紅豆沙 的帖子

大家甘話

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-5-27 11:32 AM 發表
大家甘話
我只求對幾位股東有交待就得啦

誰能代替哥哥地位

回復 #7290 紅豆沙 的帖子

你果個係低風險保本基金 表然一向穩定woh

今日草地卦牌好至黏 讀數2.79 泥地濕快

今日韋達柏寶又執幾多場?                    我估各一交代
方蘇又如何?                                      蘇應勝方

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-5-27 11:36 AM 發表
你果個係低風險保本基金 表然一向穩定woh
係呀!

而家仲輸緊少少MA!

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-5-27 11:50 AM 發表
今日韋達柏寶又執幾多場?                    我估各一交代方蘇又如何?                                      蘇應勝方
本帖隱藏的內容需要積分高於 18000 才可瀏覽

誰能代替哥哥地位

真如意情況一如好有勝 小心雞肋

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-5-27 12:06 發表

**** 本內容被作者隱藏 *****
越黎越專家
下季我會推薦你去西方,月亮,西瓜....等大報係專欄 

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-5-27 12:25 發表
真如意情況一如好有勝 小心雞肋
殘酷一叮  
都到左安全線 好來好去又做個好時間

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-5-27 12:26 發表

越黎越專家
下季我會推薦你去西方,月亮,西瓜....等大報係專欄 
好 靠你保保 朝中有人好做官 到時發lu

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-5-27 12:33 發表

好 靠你保保 朝中有人好做官 到時發lu
早晨樂樂

咁一於派你入馬會做卧底, 咁未更加直接

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。