推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-5-29 21:47 發表
唔知邊處有歌詞同首歌呢?
本帖隱藏的內容需要積分高於 18800 才可瀏覽

主題曲「講不出聲」
作曲: 鄧智偉 ~~ 作詞: 張美賢 ~~ 主唱: 關菊英

誰人無得到一切的渴求
誰人無攻於心計的理由
平凡人生 天真過後
要怎麼走

如何從委曲中再相信人
誰無狂想 不可告人
難忘時光 必須散席 留下我

*快樂時 抱著時
那是至死不渝朋友
決裂時 你為何以為再拖一會
還有時候

即是多風光都要清醒
有幾多掌聲也是孤清
你只可聽到我大笑聲
哭泣 也未放聲

講不出聲 講不出聲
任由自己 半夜驚醒
我只不過偶爾受了驚
於是 才遺忘本性*

誰人能甘心一世一個人
如何才得資格可愛人
誠惶誠恐 只得我是 明白我

回復 #7576 Lighter 的帖子

多謝火雞  
IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-5-29 22:04 發表
多謝火雞  
幫到你是我的榮幸

回復 #7578 Lighter 的帖子

能得到你的幫助是我的榮耀

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-5-29 22:07 發表
能得到你的幫助是我的榮耀
本帖隱藏的內容需要積分高於 18500 才可瀏覽

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-5-29 09:47 PM 發表
唔知邊處有歌詞同首歌呢?
呢度

誰人無得到一切的渴求
誰人無攻於心計的理由
平凡人生 天真過後
要怎麼走

如何從委曲中再相信人
誰無狂想 不可告人
難忘時光 必須散席 留下我

*快樂時 抱著時
那是至死不渝朋友
決裂時 你為何以為再拖一會
還有時候

即是多風光都要清醒
有幾多掌聲也是孤清
你只可聽到我大笑聲
哭泣 也未放聲

講不出聲 講不出聲
任由自己 半夜驚醒
我只不過偶爾受了驚
於是 才遺忘本性*

誰人能甘心一世一個人
如何才得資格可愛人
誠惶誠恐 只得我是 明白我
*Repeat

誰能代替哥哥地位

回復 #7581 紅豆沙 的帖子

多謝靚豆   

回復 #7580 Lighter 的帖子

多謝火雞       
想問你

下次有乜行差踏錯被老虎問話 我可以講 : 我只不過偶爾受了驚 於是才遺忘本性

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-5-29 21:21 發表

我係驚你快活到唔番落黎
實情係忙到想屎貢滯~  

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-5-29 22:32 發表
下次有乜行差踏錯被老虎問話 我可以講 : 我只不過偶爾受了驚 於是才遺忘本性
係噃~

回復 #7585 Air Supply 的帖子

hehehe 一於等新版出現

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-5-29 10:32 PM 發表
你老虎當你唱歌

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-5-29 10:33 PM 發表

火雞雞你啲歌詞唔啱噃! 未?

誰能代替哥哥地位

回復 #7589 紅豆沙 的帖子

佢都好奇怪我會睇劇集
我要扮好唔在心甘睇

回復 #7590 紅豆沙 的帖子

回復 #7592 Air Supply 的帖子

你有無買意甲 報紙話放水頻頻woh

相關搜索目錄: 報紙

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-5-29 22:44 發表
無噃! 呢排意甲啲波古靈精怪, 我都預計買多兩場西甲就收爐, 除非挪超賽事越趨明朗啦~

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-5-29 10:40 PM 發表
佢都好奇怪我會睇劇集
我要扮好唔在心甘睇
你都鬼馬啦

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-5-29 10:42 PM 發表
**** 本內容被作者隱藏 *****

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-5-29 10:44 PM 發表
以為你講緊套戲TIM

誰能代替哥哥地位

回復 #7596 紅豆沙 的帖子

又怕人話out 又驚佢話八
莫非真係要我遺忘本性

燦爛陽光的早上 各位早晨

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。