推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-6-5 05:31 PM 發表
我呢條中龍又番螺漊
預備收工

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-6-5 17:40 發表

預備收工
慢慢行, 外面好鬼熱呀~

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-6-5 17:31 發表
我呢條中龍又番螺漊
熱烈歡迎中龍回歸
熱上加熱
IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-6-5 18:06 發表

熱烈歡迎中龍回歸
熱上加熱
咁我都係冷淡啲歡迎你番嚟好嘞, 費事大家都熱得咁辛苦~

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-6-5 17:40 發表

預備收工
收工都要預備
話鬆就鬆

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-6-5 18:08 發表

咁我都係冷淡躠w迎你番薯n, 費事大家都熱得咁辛苦~
一般性冷淡

今晚有無買AV男對大毒梟?

回復 #8007 Air Supply 的帖子

無呀 友誼波woh
你有心水

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-6-5 18:13 發表
無呀 友誼波woh
你有心水
無噃! 手癢癢買咗1:0波膽咋~

聽晚度緊克羅地亞對俄羅斯嗰一場, 聽日至決定, 不過暫定心水同金巴打正對台~

回復 #8009 Air Supply 的帖子

哦 波膽都有肉食woh 一於跟下
趕得切 @8

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-6-5 18:17 發表
哦 波膽都有肉食woh 一於跟下
玩下算喇.....唔好買咁大~

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-6-5 18:18 發表

玩下算喇.....唔好買咁大~
刀仔本色 要錢唔博命

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-6-5 18:22 發表

刀仔本色 要錢唔博命
順風順水~

53分鐘仲係0:0, 斷估唔會跟足牌頭開啩?

AV男 去(對) 摸人脾罅 = 和氣收場?

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-6-5 19:30 發表
53分鐘仲係0:0, 斷估唔會跟足牌頭開啩?

我跟左 SAX 買單雙

引用:
原帖由 Lighter 於 2007-6-5 19:55 發表

我跟左 SAX 買單雙
你哋買咗咩? 見唔到嘅?

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-6-5 19:30 發表
53分鐘仲係0:0, 斷估唔會跟足牌頭開N?

無相干啦 睇表演都要俾入場費架啦

引用:
原帖由 Lighter 於 2007-6-5 19:55 發表

我跟左 SAX 買單雙
原來你地仲爛賭

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-6-5 20:03 發表

無相干啦 睇表演都要俾入場費架啦
廿幾人合演嘅真人騷, 有黑有白有老有嫩~

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-6-5 20:09 發表

廿幾人合演黚u人騷, 有黑有白有老有嫩~
應該有金毛添

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-6-5 20:12 發表

應該有金毛添
開嚟蛋對蛋~

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-6-5 20:15 發表

開螺J對蛋~
窿對窿夜惹人遐想多

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-6-5 20:18 發表

窿對窿夜惹人遐想多
邊得嚟咁多遐想? 小心今晚發埋晒啲春秋大夢~

一於買個春秋大夢  
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

回復 #8024 happycamel 的帖子

基金投注 打完先post過去

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。