推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

出去吃吃吃
返來贏贏贏

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-6-9 11:09 發表
今個星期周身骨痛。

我今晚應該都會去治療,睇下之前會唔會偶遇到你。
一定會, 因為我無飛仔

走先

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-6-9 11:02 發表

我未買,單場又唔慣,買住日職先,一陣兩面一齊睇。
日職我一早已經投晒降~

引用:
原帖由 Lighter 於 2007-6-9 11:07 發表

你好似窄左D ,有天眼
邊樹窄?

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-6-9 11:09 發表
今個星期周身骨痛。

我今晚應該都會去治療,睇下之前會唔會偶遇到你。
即晚返咁頻騰?

引用:
原帖由 Lighter 於 2007-6-9 11:10 發表
出去吃吃吃
返來贏贏贏
一於咁話~

引用:
原帖由 Lighter 於 2007-6-9 11:12 發表
走先
88火雞~

發發火雞~

引用:
原帖由 Air Supply 於 9-6-2007 11:23 發表

即晚返咁頻騰?
我緊係唔係啦,第朝先番黎飲個早茶,火雞我就唔知喎。

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-6-9 11:26 發表

我緊係唔係啦,第朝先番黎飲個早茶,火雞我就唔知喎。
咁玩得開心啲啦! 聽朝就會精神爽利~

相關搜索目錄:

開工
IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

又十一場 仲又泥又草 同一世界玉蜻蜓 告仔又整八隻同場霸住晒櫃員機理財 個天又陰陰濕濕甘

回復 #8237 happycamel 的帖子

今日都要借你個場玩下。 

回復 #8238 HJ2127_ATR1 的帖子

你無北上治療

回復 #8239 happycamel 的帖子

今日跑完先上,所以會係公司到跑一陣先,睇下可以玩幾耐,明早先落番黎。

老櫬 要同一世界搵本先 應會擺前 以前次21.8喇士可勝

八運寶果注飛係邊度黎

沈集成幾耐無贏馬 博下佢先 紅藍精英

回復 #8243 happycamel 的帖子

基金博友都玩完,要係度補飛。

回復 #8244 HJ2127_ATR1 的帖子

玩下隻幸運勝      

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

回復 #8244 HJ2127_ATR1 的帖子

補飛先:
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 happycamel 於 9-6-2007 13:29 發表
玩下隻幸運勝      
跟左 10 元。 

嘩 呢班狗餅馬 鬥lan 臨尾後生有體力一衝攪掂 好過借

回復 #8248 happycamel 的帖子

傷勢越黎越嚴重。 

苗禮得要勁收 怕都要過下寶帶七星仔去樂園玩

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。