推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-6-12 03:19 PM 發表
**** 本內容被作者隱藏 *****
本帖隱藏的內容需要積分高於 20100 才可瀏覽

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-6-12 03:25 PM 發表

眼光光睇住曭悒J升晒上去都唔敢郁手~
呢排有冇新股上市呢?

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-6-12 15:33 發表

呢排有冇新股上市呢?
月尾有隻新世界, 係國內大型商場股, 可能有啲睇頭~

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-6-12 03:34 PM 發表

月尾有隻新世界, 係國內大型商場股, 可能有鱞鄙Y~

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-6-12 13:52 發表
成朝無人入過褶d到封晒塵?!

芬嬌慧莉蜜茱
IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-6-12 13:58 發表

樂樂都唔見駝影

IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-6-12 05:11 PM 發表

真係有駱駝喎,仲係黃昏時間tim

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-6-12 16:57 發表

芬嬌慧莉蜜茱
唔駛! 你見唔到其實係越掃越大塵咩?

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-6-12 17:19 發表

真係有駱駝喎,仲係黃昏時間tim
咁騎住佢嗰條茅利係唔係保保嚟o架?

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-6-12 05:23 PM 發表

咁騎住佢麙灟T利係唔係保保聰架?
茂利多數係..........

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-6-12 17:25 發表

茂利多數係..........
嗰條茂利的確晒緊太陽, 不過唔響Silk Road~

吹雞.....你地準備收工                 .

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-6-12 05:40 PM 發表

麙灟Z利的確晒緊太陽, 不過唔響Silk Road~
唔知會唔會裸體曬太陽呢?

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-6-12 05:49 PM 發表
吹雞.....你地準備收工                 .
你都要預備地收工

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-6-12 17:49 發表
引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-6-12 17:55 發表

你都要預備地收工
齊齊收工!!

Hi Hi Hi

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-6-11 14:22 發表

一個就報喜不報憂,真係絕配組合
早前駝兄贏馬,而湊巧我亦中馬,但避免刺激輸錢d仁兄,故沒有哂出泥如果輸錢講出來,多d人有同感,亦多d人同情

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-6-11 12:02 發表

佢把聲梗係好靚 令紅馬哥心猿意馬 先有呢過美麗的誤會
因地鐵車廂太嘈,我地d斯文人要保持形像不能太大聲說話,故此有此美麗的誤會.

引用:
原帖由 Lighter 於 2007-6-12 18:26 發表
Hi Hi Hi

做乜咁晏至蒲頭?

引用:
原帖由 redhorse 於 2007-6-12 19:26 發表

早前駝兄贏馬,而湊巧我亦中馬,但避免刺激輸錢d仁兄,故沒有哂出泥如果輸錢講出來,多d人有同感,亦多d人同情
多啲上嚟講馬啦.....唔怕o架!

因為樂樂同火雞經常都喺呢度贏錢, 唔會受到刺激! 由頭輸到落尾通常只得我一個, 輸到慣晒已經唔會當係刺激~

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-6-12 06:03 PM 發表

齊齊收工!!
齊人未?

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 Lighter 於 2007-6-12 06:26 PM 發表
Hi Hi Hi

火雞雞晚上好

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-6-12 19:59 發表

齊人未?
到~

引用:
原帖由 redhorse 於 2007-6-12 07:26 PM 發表

係既咩?咁..........我要學happycamel先得

誰能代替哥哥地位

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。