推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-6-16 22:57 發表

咁支持環保咪要........
無錯

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-6-16 22:55 發表

保保既解釋係
當然大有關係, 人既一生生活過程中, 係污染地球既主要源頭
當一個百年歸老後, 就永遠不會再污染了
臭皮囊係小問題 至怕個名遺臭萬年姐
IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-6-16 23:06 發表

臭皮囊係小問題 至怕個名遺臭萬年姐
因為我做唔到留香百世, 所以我選擇遺臭萬年

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-6-16 23:07 發表

因為我做唔到留香百世, 所以我選擇遺臭萬年
所以你改名叫唔易做

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-6-16 23:10 發表

所以你改名叫唔易做
我都係同感....  

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-6-16 11:14 PM 發表

我都係同感....  
早晨呀保保、樂樂、air supply 、火雞雞

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-6-17 10:15 發表

早晨呀保保、樂樂、air supply 、火雞雞
早晨

去吃早餐先

早晨靚豆火雞保保氣氣............
去灌水先 一陣見

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-6-17 10:28 AM 發表
早晨靚豆火雞保保氣氣............
去灌水先 一陣見
仲未見AIR SUPPLY!

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-6-17 10:42 發表

仲未見AIR SUPPLY!
佢可能等緊食晚飯 - 尋晚果餐

今日魯柏軒會唔會開齋?
新添馬 新威 都有賠率

唔知姚本輝研判未

祝福滿滿好似幾好意頭 睇直路王又點發揮

Hi Hi Hi

回復 #8990 Lighter 的帖子

跑馬唔好Hi   

趕住回來收錢錢
好過買 Win
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

回復 #8992 Lighter 的帖子

恭喜  
又係街市師奶叫你甘買

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-6-17 12:34 發表
恭喜  
又係街市師奶叫你甘買
我買o個時同Win 一樣的 ,
但跑完就...............

第一場泥地 睇鴻霸之星同火流星呢兩粒星作下兩場參考

買返基金o個隻
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

韋達又一場           

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-6-17 12:59 發表
韋達又一場           
無晒盈利

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-6-17 12:43 發表
第一場泥地 睇鴻霸之星同火流星呢兩粒星作下兩場參考
似乎有得追 都係要內欄

引用:
原帖由 Lighter 於 2007-6-17 13:00 發表

無晒盈利
再過

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。