推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

有線18台討論皇仁飛駒事件。據方駿輝所說,有關馬主與其他專業人士都認為理應名次不變。
IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

回復 #1000 happycamel 的帖子

一唔睇住就亂黎  

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-1-31 22:27 發表

等我入黎幫你

回復 #1003 唔易做 的帖子

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-1-31 22:27 發表

無咗我喺度係咪好悶呢? 仲連累啲烏蠅家族俾你同唔兄抄家添~

回復 #1005 Air Supply 的帖子

你返左黎啦!

有冇食到好野? 

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-2-2 09:29 發表
你返左黎啦!

有冇食到好野? 
係呀! 邊有好嘢食吖?! 兩日之內走咗五間廠, 遊遍上海, 蘇州同淅江, 真正真正嘅穿州過省, 食飯都只係得一餐咁多咋~

不過番到嚟先知道有駿球嘅冷Place食~

回復 #1007 Air Supply 的帖子

實業輝煌仲冷,嘰嘰嘰! 

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-2-2 12:22 發表
實業輝煌仲冷,嘰嘰嘰! 
所以喺旺財盃咪俾你Head住咗囉~

回復 #1009 Air Supply 的帖子

你同我都一樣 case ,冇拎過每月冠軍而又在旺財杯好高分,會唔會最終高過晒d每月最高分者而又冇得玩總決賽,不如你在旺財杯問下求其啦,我唔好意思問。

嘻嘻, 我都唔好意思問, 因為我都無信心高分得過~

回復 #1011 Air Supply 的帖子

咁不如派樂駝仔去問下,冇利益衝突。 

好吖!

Calling calling 樂駝.......駱駝, over over~~

回復 #1013 Air Supply 的帖子

樂駝仔鐘意玩隱藏,即時找唔到他,等今晚啦,見你咁悶,比場戲你睇下。

有好野睇

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-2-2 14:49 發表
樂駝仔鐘意玩隱藏,即時找唔到他,等今晚啦,見你咁悶,比場戲你睇下。

有好野睇
又有大龍鳳上演......唉!

起初我仲以為你特登引我過去嗰邊版想導我(重新)升仙添~

回復 #1015 Air Supply 的帖子

果間齋場黎,環境唔錯。

等你拎多d分都好,你都未過萬分,如果唔係,在某一d情形下,你睇唔到我講野。

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-2-2 15:05 發表
果間齋場黎,環境唔錯。

等你拎多d分都好,你都未過萬分,如果唔係,在某一d情形下,你睇唔到我講野。
就係囉! 成日都唔知你同豆豆喺度傾乜?

回復 #1007 Air Supply # 1009 金巴 的帖子

恭喜兩位   繼續係甘贏  

引用:
原帖由 Air Supply 於 2-2-2007 15:29 發表

就係囉! 成日都唔知你同豆豆喺度傾乜?
想知就勤力d啦,都就快過萬啦。 

回復 #1018 happycamel 的帖子

樂駝仔,睇完大戲番黎啦! 

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-2-2 14:32 發表
好吖!

Calling calling 樂駝.......駱駝, over over~~
收到!  收到!  歐化! 歐化!

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-2-2 17:07 發表

想知就勤力d啦,都就快過萬啦。 
係囉! 勤力d接龍啦!

回復 #1022 happycamel 的帖子

可惜我唔係斯文人,唔識玩。 

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-2-2 17:08 發表
樂駝仔,睇完大戲番黎啦! 

你果套未 留番黎慢慢欣賞
做就做完 腦海中重播了多次

回復 #1024 happycamel 的帖子

岩岩去完馬網玩遊戲,過晒八關,但冇咩時間淨,得閒都要再玩下,睇下有冇獎拎。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。