推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-7-2 10:59 PM 發表

彼此相爱时
你指邊一種先?父母既愛、朋友既愛、兄弟姊妹既愛、..........

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-7-2 23:12 發表

你指邊一種先?父母既愛、朋友既愛、兄弟姊妹既愛、..........
话明係相爱囉,点会有那些什么的父母既愛、朋友既愛、兄弟姊妹既愛,当然係两情相悦果啲啦
笑天笑地笑人间,哭山哭水哭流年。

重情重义重恩念,轻离轻别轻思恋。

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-7-2 23:11 發表

你實有辦法回覆到我啦
所以我咪复咗我心急想做今日之星啰

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-7-2 11:18 PM 發表

话明係相爱囉,点会有那些什么的父母既愛、朋友既愛、兄弟姊妹既愛,当然係两情相悦果啲啦
你喜歡我咩?

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-7-2 23:19 發表

所以我咪复鬻琱葖瘛Q做今日之星啰
一哥 祝你能如願做那星 但求你不要掉下來
IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-7-2 23:21 發表

你喜歡我咩?
你唔係問我卦

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-7-2 23:21 發表

你喜歡我咩?
你咁问,叫我点答你

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-7-3 02:19 發表

一哥 祝你能如願做那星 但求你不要掉下來
感谢你的祝福,我必会如你所愿,在那琲e般的星际做一颗耀眼夺目的星星,将尽自己所能用其微弱的星光照亮这遍大地
happycamel哥早上好

引用:
原帖由 Lighter 於 2-7-2007 20:11 發表

o奧~~~~~~~~我等金巴通知
我成10幾年未入過
求其講唔係入場,係入場前一晚,我係深圳會合他。 

我一早就上左去主場,做完 2 粒鐘,跟住係休息室等他訊息,再之後去左第度,又按摩 2 粒鐘兼過夜,第日先會合 redhorse 飲早茶入場。 

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 happycamel 於 2-7-2007 21:42 發表
你唔知有新發明 : 255
又做二五仔。 

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2-7-2007 21:52 發表

即係點?
呢個扮傻! 

睇黎你要年尾睇陳慧嫻演唱會練習扮傻。 

有點失落的早上
各位早晨

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-7-3 09:16 發表

感谢你的祝福,我必N如你所愿,在那琲e般的星怜竣@颗耀眼夺目的星星,将尽自己所能用其微弱的星光照亮这遍大地
happycamel哥早 ...
你真係明解

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-7-3 10:07 發表

又做二五仔。 

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-7-3 10:09 發表

呢個扮傻! 

好似保保      

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-7-3 10:22 發表

你真係明解
掉那星也不是什么高深的课题,happycamel哥

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-7-3 10:27 發表

掉那星也不是什么高深的课题,happycamel哥
笑屎

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-7-3 10:31 發表

笑屎
你以为我真的猪吗,我比猴还精呢

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-7-3 02:19 AM 發表

你唔係問我卦
你想答我唔會阻止你

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-7-3 09:12 AM 發表

你咁问,叫我点答你
你想點答咪點答囉

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-7-3 10:09 AM 發表

呢個扮傻! 

留番你扮傻,我唱夜機

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-7-3 10:21 AM 發表
有點失落的早上
各位早晨
各位早晨呀,有咩失落呀?

誰能代替哥哥地位

Hi Hi Hi

茅人~

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-7-3 20:01 發表
茅人~
马季结束,人人都兴味索然囉

Air Supply大哥晚上好我地又见面喇

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。