推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-7-21 10:37 發表

講咁多野,又唔見你玩,罰你下季開始一齊玩。 
如果自己一啲主见都冇嘅,咁不如唔好玩
我以前都买过足彩,仲中过一次九场添,后来工作忙就慢慢地少玩了
笑天笑地笑人间,哭山哭水哭流年。

重情重义重恩念,轻离轻别轻思恋。

引用:
原帖由 ~@chrissie@~ 於 2007-7-21 10:38 發表

希望la..............

但其實我好蠢ga..........
唔好咁大声,呢度冇乜人知架咋

引用:
原帖由 ~@chrissie@~ 於 21-7-2007 10:43 發表

玩咁多.............

咁我咪好唔得閒..................
又唔駛你計分,又唔駛吹水,求其揀一隊,又有兩分收。 

引用:
Originally posted by HJ2127_ATR1 at 7-21-07 10:46 AM

又唔駛你計分,又唔駛吹水,求其揀一隊,又有兩分收。 
咁就求其揀la...........

引用:
原帖由 ~@chrissie@~ 於 21-7-2007 10:54 發表

有得報名就話你聽啦。 

引用:
原帖由 ~@chrissie@~ 於 2007-7-21 10:54 發表

呢度都有位大哥叫求其,你係叫佢拣定金巴大哥同你拣呀

引用:
Originally posted by HJ2127_ATR1 at 7-21-07 10:56 AM

有得報名就話你聽啦。 
好呀...........

唔該.............

引用:
Originally posted by 一塌糊涂 at 7-21-07 10:57 AM

呢度都有位大哥叫求其,你係叫佢拣定金巴大哥同你拣呀
好似係喎....................

咁我是但揀la....................

引用:
原帖由 ~@chrissie@~ 於 2007-7-21 10:59 發表

好似係喎....................

咁我是但揀la....................
我准备改个名叫”是但“喎,咁你係咪叫我帮你拣呀

引用:
原帖由 chanpowing 於 2007-7-20 09:38 AM 發表

一哥早  
各位早、午、晚安

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-7-20 11:20 PM 發表

嘩......超過十二小時都無人嚟過?
見冇人咪冇入黎囉

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-7-21 10:35 AM 發表

唔使明,你跟住金老板揾食就实冇错架喇,总知佢买乜你跟住买乜就掂喇
好野,老豬同吉吉下一季都玩

誰能代替哥哥地位

引用:
Originally posted by 紅豆沙 at 7-21-07 12:24 PM

豆豆得閒就教下我la...............

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-7-21 12:24 發表

吹水都吹唔切啦,唔知得唔得闲玩添

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-7-21 12:32 發表

各位午安~

引用:
原帖由 ~@chrissie@~ 於 2007-7-21 12:29 PM 發表

豆豆得閒就教下我la...............
我都唔係太識,好似揀馬,你可揀LUNCY NUMBER,或者得意既馬名至於波,若果係讓球擂台,一係左手邊個隊,一係右手邊個隊!

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-7-21 12:32 PM 發表

是旦玩下O者,都唔會阻你好多時間,你八少一陣,都係度啦D時間

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-7-21 01:18 PM 發表

各位午安~
AIR SUPPLY午安,仲未放工?

誰能代替哥哥地位

引用:
Originally posted by 紅豆沙 at 7-21-07 01:22 PM

我都唔係太識,好似揀馬,你可揀LUNCY NUMBER,或者得意既馬名至於波,若果係讓球擂台,一係左手邊個隊,一係右手邊個隊!
所以我都係諗住係求其揀算...............

我連你講d 讓球擂台都唔明...................

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-7-21 13:18 發表

各位午安~
Air Supply大哥午安
今日唔使上大陆咩

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-7-21 13:25 發表

是旦玩下O者,都唔會阻你好多時間,你八少一陣,都係度啦D時間
而家唔识玩呢

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-7-21 13:26 發表

AIR SUPPLY午安,仲未放工?
引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-7-21 13:30 發表

今日唔使上大陆咩
仲喺香港寫字樓, 寄望三十分鐘之內搞掂~

回復 #11619 ~@chrissie@~ 的帖子

點解唔見你捉人既。 

LUNCY NUMBER

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 21-7-2007 13:30 發表

今日唔使上大陆咩
因為今日輪到我上。 

引用:
Originally posted by HJ2127_ATR1 at 7-21-07 01:44 PM
點解唔見你捉人既。 
豆豆就唔駛捉la...............

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。