推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-7-26 19:23 發表

呢首唔識呀
黎瑞恩
陽光路上     
本帖最近評分記錄
  • 唔易做 體力 +20 精品文章 2007-7-26 20:57
  • 唔易做 威望 +20 精品文章 2007-7-26 20:57

引用:
原帖由 Lighter 於 2007-7-26 08:10 PM 發表

黎瑞恩
陽光路上     
唔該晒火雞雞

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-7-26 20:30 發表

唔該晒火雞雞
...................................................................
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 Lighter 於 2007-7-26 08:48 PM 發表

...................................................................
好靚呀

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-7-26 19:23 發表

呢首唔識呀
黎瑞恩, 陽光路上, 金金一定識

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-7-26 08:57 PM 發表

黎瑞恩, 陽光路上, 金金一定識
哈哈,你partner

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-7-26 21:05 發表

哈哈,你partner
係金金個果年代至岩

今晚咁靜, 等我係度唱番首香腸蚊帳機關槍先

各位晚上好     
變左karaoke房

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-7-26 21:47 發表
各位晚上好     
變左karaoke房
刀仔晚上好
變左k房
係咪好開心呢
唔駛空置兩個月咁耐

回復 #12110 唔易做 的帖子

好主意
難得歌我都算識

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-7-26 09:47 PM 發表
各位晚上好     
變左karaoke房
我地齊歡唱
同慶賀~~~

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-7-26 10:24 PM 發表
好主意
難得羉q我都算識
增加刀仔房的收視率ma

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-7-26 10:24 PM 發表
好主意
難得羉q我都算識
我地用心良苦ga

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-7-26 22:32 發表

我地齋歡唱
同慶賀~~~

你地盡情唱
我涼先唱

回復 #12114 紅豆沙 的帖子

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-7-26 10:42 PM 發表
時間過得真係快,開心既時候就過去啦,我要準備去搵周公子唱歌啦
早抖啦

誰能代替哥哥地位

回復 #12117 紅豆沙 的帖子

記得叫佢提個妹搵我呀 ))))))))

甜夢靚豆

開閘, 美股勁跌的一個早上 各位早晨

[fly]早晨巡禮[/fly]

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-7-26 17:23 發表

我地呢d叫憑歌表達心聲呀
当天爱的歌,现已绝响。 难自禁依旧挂肚牵肠........
凭歌寄意的早上大家好

草青青~水蓝蓝~ 哦白云深处是故乡 故乡在江南~ 雨茫茫~桥弯弯~ 哦白帆片片是梦乡 梦乡在江南~ 不知今宵是何时...
笑天笑地笑人间,哭山哭水哭流年。

重情重义重恩念,轻离轻别轻思恋。

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-7-27 09:42 AM 發表

当天爱的歌,现已绝遄C 难自禁依旧挂肚牵肠........
姿q寄意的早上大家好

草青青~水蓝蓝~ 哦白云深]是 ...
老豬呀 

你唱d歌我地唔識呀

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-7-27 11:42 發表

老豬呀 

你唱d歌我地唔識呀
就係咁先显得我出众

这首歌叫《梦江南》听着令人有如痴如醉的感觉,江南的清新和美丽,宛如在脑海里萦绕,挥着不去。江南,总让人心里感受到充满诗情画意,令人流连忘返,是一个不错的地方可惜未有机会去
笑天笑地笑人间,哭山哭水哭流年。

重情重义重恩念,轻离轻别轻思恋。

回復 #12123 一塌糊涂 的帖子

也不知今夕是何夕的睡蓮 .....................

等開波             
各位午安

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。