推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-7-29 23:04 發表

我博友要和
絕對有機~

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-7-29 23:05 發表

糊塗豬豬晚上好~ 今晚做乜咁燥?
说起国足这烂泥扶不上壁的阿斗,身为曾经是球迷的我也难免会激动了少少

Air Supply大哥及列位官人晚上好
今晚向战火中的伊拉克人致敬他们的精神值得我们学习
笑天笑地笑人间,哭山哭水哭流年。

重情重义重恩念,轻离轻别轻思恋。

回復 #12300 Air Supply 的帖子

無興趣 唔關我事

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-7-29 23:01 發表

國足計隊員都廿個過外 那麼多的媽 你慢慢來呀
happycamel哥,我可以意淫嘛

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-7-29 23:10 發表

说起国足这烂泥扶不上壁的阿斗,身为曾经是球迷的我也难免会激动了少少

Air Supply大哥及列位官人晚上好
今晚向战火中 ...
當然當然值得致敬~

原來你都有睇波o架?

回復 #12304 一塌糊涂 的帖子

可能更淋漓盡致呢

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-7-29 23:11 發表

happycamel哥,我可以意淫嘛
會壞腦o架?

我要燙衫洗白白咯, 聽朝又要北上兩日~

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-7-29 22:57 發表

不得不承认,这个世界上真的有种精神叫不屈 ,有种毅志叫顽强, 一个战火纷飞的国度, 他们用他们的汗水和辛劳 ,赢得了 ...
字字珠璣,一哥本色   

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-7-29 23:15 發表

當然當然值得致敬~

原來你都有睇波o架?
以前都睇架,而家少咗了,我仲试过估中九场,买咗8蚊中咗256蚊添

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-7-29 23:16 發表
可能更淋漓盡致呢
咁要睇下想像力可唔可以发挥的淋漓尽致喇

回復 #12308 Air Supply 的帖子

早抖            
北伐順利

引用:
原帖由 Sax 於 2007-7-29 23:20 發表

字字珠璣,一哥本色   
Sax大哥晚上好
但实情也是如此

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-7-29 23:01 發表

國足計隊員都廿個過外 那麼多的媽 你慢慢來呀
國足計隊員年齡都廿卅歲過外 那麼的媽 自己慢慢來呀  

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-7-29 23:20 發表

以前都睇架,而家少髐F,我仲试过估中九场,买8蚊中256蚊添

要中九场    

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-7-29 23:22 發表

Sax大哥晚上好
但实情也是如此
一哥晚安

團結的力量真的很強大   

引用:
原帖由 Sax 於 2007-7-29 23:25 發表

一哥晚安

團結的力量真的很強大   
話說回來 沙地又奇怪地走了樣 落後下也不甚著緊

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-7-29 23:30 發表

話說回來 沙地又奇怪地走了樣 落後下也不甚著緊
同意

跟上場對謋J時,兩度領先兩度被追和都識入第三球,完全唔同態度

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-7-29 22:54 發表
睇阿仙奴lu
有無推介
阿仙奴踢成點???  

我無得睇   

回復 #12319 Sax 的帖子

同上季無乜兩樣 見身郁唔見米熟

引用:
原帖由 Sax 於 2007-7-29 23:25 發表

一哥晚安

團結的力量真的很強大   
团结就是力量,团结就是力量,这力量是铁,这力量是钢,比铁还硬,比钢还强……”

列位大哥886训觉啰
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

回復 #12321 一塌糊涂 的帖子

一哥 早抖

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-7-29 23:45 發表
同上季無乜兩樣 見身郁唔見米熟
難怪馬會英超冠軍賠率佢仲冷過利記,有 10 倍

賣埋亨利,又唔肯使錢買人,今季第四隨時俾熱刺搶埋

早抖陀哥,明日再吹過   

回復 #12323 Sax 的帖子

Sax兄 早抖   

阿仙奴贏得似仲有 不過係對住半隊國米

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。