推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

回復 #13275 Air Supply 的帖子

3:0           

開閘先...樂樂同各位早上好呀   

老豬回歸的早上,各位早晨! 

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-8-9 10:07 發表
老豬回歸的早上,各位早晨! 
列位大哥早上好
离别的刹那,泪干了,眼红红的,很想哭 心痛了,灰灰如尘, 天也灰了,好象我的世界一时没有了支点, 离别虽短暂, 煎熬却在心 一醉解千愁, 醒时人未还. 悲伤X收起,古往今来, 离别之痛,总是伤人心怀的. 我欲乘风归去, 不带走一片云彩. 此次一散, 虽短暂. 离别之痛, 仍不时涌上心头,多情自古伤离别,更那堪、冷落清秋节。今宵酒醒何处?杨柳岸、晓风残月。此去经年,应是良辰好景虚设。便纵有千种风情,更与何人说?”这几天让我想起了柳永的词,真是道尽了多少次经历离别,多少次期待重逢的心情呀
笑天笑地笑人间,哭山哭水哭流年。

重情重义重恩念,轻离轻别轻思恋。

回復 #13279 一塌糊涂 的帖子

老豬,你一段畀一段長,睇到暈暈地。 

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-8-9 11:46 發表

列位大哥早上好
离别的刹那,泪干了,眼红红的,很想哭 心痛了,灰灰如尘, 天也灰了,好象我的世界一时没有了支点, 离别虽短暂, 煎熬 ...
為方便各界繁體人士看,已翻譯了成繁體

列位大哥早上好
離別的剎那,淚干了,眼紅紅的,很想哭 心痛了,灰灰如塵, 天也灰了,好像我的世界一時沒有了支點, 離別雖短暫, 煎熬卻在心 一醉解千愁, 醒時人未還. 悲傷X收起,古往今來, 離別之痛,總是傷人心懷的. 我欲乘風歸去, 不帶走一片雲彩. 此次一散, 雖短暫. 離別之痛, 仍不時湧上心頭,多情自古傷離別,更那堪、冷落清秋節。今宵酒醒何處?楊柳岸、曉風殘月。此去經年,應是良辰好景虛設。便縱有千種風情,更與何人說?”這幾天讓我想起了柳永的詞,真是道盡了多少次經歷離別,多少次期待重逢的心情呀

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-8-9 02:11 發表
雖然輸左3:0, 但都要上黎同大家講聲早好喎

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-8-9 11:57 發表

為方便各界繁體人士看,已翻譯了成繁體

列位大哥早上好
離別的刹那,淚了,眼紅紅的,很想哭 心痛了,灰灰如塵, 天也灰了,好我的世界一時沒有了支點, 離別雖短暫, 煎熬卻在心 一醉解千愁, 醒時人未還. 悲傷X收起,古往今來, 離別之痛,總是傷人心懷的. 我欲乘風歸去, 不帶走一片雲彩. 此次一散, 雖短暫. 離別之痛, 仍不時湧上心頭,多情自古傷離別,更那堪、冷落清秋節。今宵酒醒何處?楊柳岸、曉風殘月。此去經年,應是良辰好景虛設。便縱有千種風情,更與何人說?”這幾天讓我想起了柳永的詞,真是道盡了多少次經歷離別,多少次期待重逢的心情呀
再執少少字
......!

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-8-9 11:56 發表
老豬,你一段一段長,睇到暈暈地。 
捉下先, 比
......!

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-8-9 02:11 發表
手無搏雞之力~

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-8-9 11:46 發表

列位大哥早上好
离别的刹那,泪干了,眼红红的,很想哭 心痛了,灰灰如尘, 天也灰了,好象我的世界一时没有了支点, 离别虽短暂, 煎熬 ...
糊塗豬豬~

你係用代理伺服器上嚟, 定係網站已經被中央解封?

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-8-9 11:58 發表

雖然輸左3:0, 但都要上黎同大家講聲早好喎
佢一早講咗今朝有約吖嘛.....又唔聽書~

保保午安~

引用:
原帖由 Air Supply 於 9-8-2007 13:40 發表

糊塗豬豬~

你係用代理伺服器上嚟, 定係網站已經被中央解封?
昨日我咪預告左囉,又唔聽書。 

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-8-9 13:59 發表

昨日我咪預告左囉,又唔聽書。 
但你無講明佢用咩方法上嚟噃~

引用:
原帖由 Air Supply 於 9-8-2007 16:12 發表

但你無講明佢用咩方法上嚟噃~
咪講左囉,都唔記得唔該你 link 左去意見版添。 

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-8-9 16:17 發表

咪講左囉,都唔記得唔該你 link 左去意見版添。 
唔駛唔該, 我都係想多啲人受用啫......高人~

引用:
原帖由 Air Supply 於 9-8-2007 16:19 發表

唔駛唔該, 我都係想多啲人受用啫......高人~
但我唔係果位高人呢,我只係負責做前線人員,我幕後係有高人指點 ga 。 

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-8-9 16:30 發表

但我唔係果位高人呢,我只係負責做前線人員,我幕後係有高人指點 ga 。 
路人都有路人甲, 路人乙啦! 小吉係高人A, 你咪係高人B囉~

引用:
Originally posted by Air Supply at 8-9-07 04:39 PM

路人都有路人甲, 路人乙啦! 小吉係高人A, 你咪係高人B囉~
eeee..............

原來白底白字我都睇得到喎...........

真係好眼..............

引用:
原帖由 ~@chrissie@~ 於 2007-8-9 17:06 發表

eeee..............

原來白底白字我都睇得到喎...........

真係好眼..............
果然清楚我地嘅習慣~

引用:
Originally posted by Air Supply at 8-9-07 06:33 PM

果然清楚我地鼤葴D~
因為我都有呢個優良既習慣........

引用:
原帖由 ~@chrissie@~ 於 2007-8-9 18:43 發表

因為我都有呢個優良既習慣........
只因有我囉

引用:
Originally posted by 唔易做 at 8-9-07 07:22 PM

只因有我囉
又關你事既.........

引用:
原帖由 ~@chrissie@~ 於 2007-8-9 19:43 發表

又關你事既.........
你又話你又優良傳統
[Last edited by  ~@chrissie@~ at 2007-8-9 20:40 ]

刀朋友及A朋友請去呢度發表作意見及投票啦

http://forum.timway.com/f/thread-120111-1-1.html
2007/08 年博友比賽形式投票區

[Last edited by  ~@chrissie@~ at 2007-8-9 20:46 ]

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。