推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-8-27 01:10 發表

咁我應該唔算做錯驊
明智

唔好咁講.... 你呢種買法同我響中國隊出場時錯手買左對方有異曲同工之妙
......!

回復 #14373 Air Supply 的帖子

保本得黎叫兩飛 叻
IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2007-8-27 01:13 發表

明智

唔好咁講.... 你呢種買法同我響中國隊出場時錯手買左對方有異曲同工之妙
引用:
原帖由 happycamel 於 2007-8-27 01:15 發表
保本得黎叫兩飛 叻
點都好啦! 依家有些少暈暈地, 要去瞓咯~

班波唔生性 惟有信鬼神
呢場贏波功臣可能係雲達沙 換左顏色轉運

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-8-27 01:17 發表

點都好啦! 依家有些少暈暈地, 要去圊ㄏ
暈暈地 俾電鰻電親
早抖

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-8-27 01:33 發表

暈暈地 俾電鰻電親
早抖
早抖happycame哥
笑天笑地笑人间,哭山哭水哭流年。

重情重义重恩念,轻离轻别轻思恋。

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-8-27 02:05 發表

早抖happycame哥
一哥你好
甘早晨

再叫早晨

我都叫早晨

回復 #14384 唔易做 的帖子

點點頭 笑笑口 好的一天又開始

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-8-27 08:44 發表
點點頭 笑笑口 好的一天又開始
甩甩手 跳跳腳 熱身後又要開工

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-8-27 08:45 發表

甩甩手 跳跳腳 熱身後又要開工
擘擘口 單單眼 打個呵欠閃去蛇

吹吹水 , 九 up up , 等屎急

引用:
原帖由 Lighter 於 2007-8-27 10:43 發表
吹吹水 , 九 up up , 等屎急
晨早就喺度吟詩作對?

小弟疏淺薄, 實感無言以對~

各位午安~

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-8-27 12:27 發表

晨早就喺度吟詩作對?

小弟財疏淺薄, 實感無言以對~

各位午安~
午安, 
但你呢個基金經理成績好好喎 

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-8-27 12:47 發表

午安, 
但你呢個基金經理成績好好喎 
你以為啦! 大把輸嘅都無Post出嚟啫~

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-8-27 14:00 發表

你以為啦! 大把輸嘅都無Post出嚟啫~
但我好單純, 淨係睇到你贏個D

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-8-27 14:09 發表

但我好單純, 淨係睇到你贏個D
下次儲埋輸嗰啲俾你一次過睇晒好唔好?

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-8-27 14:20 發表

你既私隱, 我唔想睇,

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-8-27 14:20 發表

你既私隱, 我唔想睇,

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-8-27 14:22 發表

你既私隱, 我唔想睇,
你出左兩次 , 要加鐘錢

引用:
原帖由 Lighter 於 2007-8-27 14:24 發表

你出左兩次 , 要加鐘錢
加鐘錢冇問題, 唔好罰我停賽三日就得

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-8-27 14:29 發表

加鐘錢冇問題, 唔好罰我停賽三日就得
罰你抄龍虎豹第42期3次 ,三日後交

引用:
原帖由 Lighter 於 2007-8-27 14:33 發表

罰你抄龍虎豹第42期3次 ,三日後交
樂樂今朝拎左去睇, 話要三日後才還比我

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-8-27 14:36 發表

樂樂今朝拎左去睇, 話要三日後才還比我
你去圖書館借本返來抄

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。