推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

回復 #14700 唔易做 的帖子

日本波都玩埋       
我睇AV台果
IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-9-1 19:12 發表

荷蘭月係咩黎
有冇英超月
你生活太多采多姿 所以係唔識 Holland Moon既  

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-9-1 19:31 發表
日本波都玩埋       
我睇AV台果
我冇玩, 只不過係比你地參考下
見有魔鬼出現, 當然要速速通知

回復 #14699 唔易做 的帖子

引用:
有冇英超月
有 用住靚

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-9-1 19:34 發表

我冇玩, 只不過係比你地參考下
見有魔鬼出現, 當然要速速通知
依家英超都度唔掂
今晚有乜荀盤 ?

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-9-1 19:41 發表

依家英超都度唔掂
今晚有乜荀盤 ?
英超最難玩, 避開佢啦

桔神你在何方

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-9-1 19:43 發表

英超最難玩, 避開佢啦
我會買曼聯2:1  

主客和   星期六 15 保頓    對 愛華頓   主 2.40   
入球大細  星期六 16 富咸    對 熱刺    細 1.80 2球或以下
讓球主客和 星期六 17 利物浦 [-1]  對 打比郡 [+1] 主 1.62   
讓球主客和 星期六 18 米杜士堡 [-1] 對 伯明翰 [+1] 主 3.60  
主客和   星期六 19 紐卡素      對 韋根    客 4.60

見你咁有承意,都比少少你參考 

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-9-1 19:43 發表

桔神你在何方
桔神係 吉吉 或 AS

回復 #14709 唔易做 的帖子

引用:
入球大細  星期六 16 富咸    對 熱刺    細 1.80 2球以上2球或以下
乜唔係2.5球mei?

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-9-1 19:50 發表

桔神係 吉吉 或 AS
邊個唔緊要ga 對號入座得喇
係AS   

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-9-1 19:53 發表

乜唔係2.5球mei?
呢次我又冇錯喎,
真係咁
2球以上
2球或以下

回復 #14713 唔易做 的帖子

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-9-1 20:01 發表
咁會唔會清D
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

今日D波戰果好唔尋常(原因係我唔中)

利物浦  6-0  打比郡   80'

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-9-1 23:33 發表
利物浦  6-0  打比郡   80'
你做左打更

引用:
原帖由 Lighter 於 2007-9-1 23:37 發表

你做左打更
我打到12點, 跟著輪到你做

六場波21球

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-9-1 20:06 發表
3:3 兩個大

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-9-1 23:47 發表

3:3 兩個大
連唔識入波既韋斯咸都贏雷丁 3:0

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-9-1 19:49 發表
讓球主客和 星期六 17 利物浦 [-1]  對 打比郡 [+1] 主 1.62   
讓球主客和 星期六 18 米杜士堡 [-1] 對 伯明翰 [+1] 主 3.60  
利物浦   6-0  打比郡  
米杜士堡  2-0  伯明翰  

兩場讓球主客和都中, 成績係100%中

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。