推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

回復 #1550 HJ2127_ATR1 的帖子

佢去左邊? 良家男人甘夜未歸 唔通又係圍埋四個生死戀?
IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

回復 #1551 happycamel 的帖子

我都唔知喎,只知他話初六先開工,朝早都有上黎,但冇出聲。

回復 #1552 HJ2127_ATR1 的帖子

冇出聲你都知?

用大聲公叫下先   ))))))))))
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

回復 #1554 happycamel 的帖子

再唔係用色誘     

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 happycamel 於 21-2-2007 21:39 發表
冇出聲你都知?
因為他冇玩隱藏,他一上線我就見到,我都係架。

回復 #1556 HJ2127_ATR1 的帖子

哦! 知道了         

好難相信今日係星期三   我依家先如夢初醒

回復 #1558 happycamel 的帖子

你想而家玩即場呀? 

回復 #1559 HJ2127_ATR1 的帖子

有都唔拘呀   

回復 #1560 happycamel 的帖子

明早 03:45 準時開波。 

回復 #1561 HJ2127_ATR1 的帖子

巴塞對利物浦? 點睇?  歐聯分組好難攪

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-2-21 21:32 發表
但係 Air Supply 未回來喎。
仲有應酬未搞掂嘛~

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-2-21 21:34 發表
佢去左邊? 良家男人甘夜未歸 唔通又係圍埋四個生死戀?
唔打咯! 連續打咗三日已經打到悶晒~

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-2-21 21:42 發表
再唔係用色誘     
呢招掂呀! 唔怪得今晚九點零嘅時候硬係有啲心神彷彿咁, 頭岳岳, 四圍踱~

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-2-21 21:49 發表

因為他冇玩隱藏,他一上線我就見到,我都係架。
喂喂喂.....唔好篤爆晒吖唔該~

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-2-21 22:09 發表
明早 03:45 準時開波。 
你要番工o架啵? 咁中爬起身睇波?

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-2-21 22:58 發表

呢招掂呀! .... 唔怪得今晚九點零黈伬.... 頭岳岳.....  

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-2-21 22:12 發表
巴塞對利物浦? 點睇?  歐聯分組好難攪
照睇今次巴塞Sure Win, 不過波膽就比較難估, 應該係2:0, 3:0同3:1嘅機會較高~

今晚利物浦好似好冷 有無得博?

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-2-21 23:01 發表

好出奇咩? 邊有你咁疏肝?

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-2-21 23:04 發表
今晚利物浦好似好冷 有無得博?
其實我一向最鍾意買佢~

回復 #1572 Air Supply 的帖子

昨晚開兩主一客一和 阿仙奴爆冷輸波

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-2-21 23:11 發表
昨晚開兩主一客一和 阿仙奴爆冷輸波
阿仙奴輸波我唔認為係爆冷, 不過我都估唔到佢輸一粒咁少~

我去足球版睇完  
有無推介

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。