推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

早晨樂樂 、老豬、各位

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽
[/HIDE]

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-10-14 01:18 發表
婦女銀袋賽日 無暇即場參與
做功課後 博四隻馬
(二) 12光速
(六) 13勇中寶
(七) 14鐳老虎
(十) 14赤福星

博友取赤福星
唔去我果邊幫襯下, 快D整走個0喇

相關搜索目錄: 功課
......!

第三場 信飛的話, q 2+3+4+5

My new target!!

[/HIDE]

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-10-14 13:09 發表
**** 本內容被作者隱藏 *****
禽晚去左澳門玩, 今日唔知醒!!!

引用:
原帖由 細摩 於 2007-10-14 12:59 發表
第三場 信飛的話, q 2+3+4+5
2 有飛到,

第四場睇飛的話, 爆緊, 因為除左2-3+13外, 其餘都有孖寶飛, 爆得!!

引用:
原帖由 細摩 於 2007-10-14 13:29 發表

2 有飛到,

第四場睇飛的話, 爆緊, 因為除左2-3+13外, 其餘都有孖寶飛, 爆得!!
跑馬就係咁, 十則圍之個位就係杜生!!!!

第四場順利爆出, 三T幾千萬搵人中!!

第五場睇飛的話, 只有11+12...

買返個對碰WIN都好!!

引用:
原帖由 細摩 於 2007-10-14 01:28 PM 發表

你講真GA

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 細摩 於 2007-10-14 01:57 PM 發表

跑馬就係咁, 十則圍之個位就係杜生!!!!

第四場順利爆出, 三T幾千萬搵人中!!

第五場睇飛的話, 只有11+12...

買返個對碰WIN都好!!
樂樂唔係樹,你變左樂樂

誰能代替哥哥地位

今場出手, 13>2+4 第六場希望收錢!!!

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-10-14 14:36 發表

你講真GA
真架~~~~

到 !!!!!!!!!
小小地利好下
IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

回復 #15737 happycamel 的帖子

5倍位置 當係W啦

引用:
原帖由 細摩 於 2007-10-14 02:43 PM 發表

真架~~~~
[/HIDE]

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 細摩 於 2007-10-14 13:28 發表

又唔叫我

回復 #15739 紅豆沙 的帖子

乜樹

引用:
原帖由 細摩 於 2007-10-14 13:28 發表

以為講我添
我發夢都想去

引用:
原帖由 淋塵偉仔 於 2007-10-14 05:59 PM 發表

又唔叫我
偉仔,唔係細摩呀

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-10-14 05:59 PM 發表
乜樹
因為佢~~~我唔會要囉

誰能代替哥哥地位

剛看完賽馬結果第五場 慢時間完成 彪形大漢取位超順 最後五十騎師狠絕全場 杜利萊沿途呵護備至 話係爆搵鬼信
潘頓孖寶與獨贏過關相差不遠 何其巧合 :bird:

相關搜索目錄: 賽馬

今日執番個尾彩
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-10-14 10:20 PM 發表
今日執番個尾彩
勁呀

誰能代替哥哥地位

假如今日買即場 一定唔會買赤福星 當初以為故劍重逢 看來是要等鄭雨滇了

回復 #15747 紅豆沙 的帖子

好彩姐

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-10-14 10:31 PM 發表
   好彩姐
又唔見我好彩

[/hide]

誰能代替哥哥地位

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。