推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-10-26 20:25 發表

而家係晚上,今日確係唔見你,今晚就見你老豬啦
夜晚见到我,你唔怕发恶梦咩
笑天笑地笑人间,哭山哭水哭流年。

重情重义重恩念,轻离轻别轻思恋。

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-10-26 20:43 發表

係一個訓練膽量既好良機

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-10-26 08:43 PM 發表

點解見到老豬會發惡夢?

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-10-26 11:44 發表

青春同青頭一唔一樣架
紅馬梗係紅頭,你幾時見過黑馬白頭呀

引用:
原帖由 redhorse 於 2007-10-26 22:10 發表

紅馬梗係紅頭,你幾時見過黑馬白頭呀
黑馬白頭個隻係斑馬, 只不過佢斑得比較特別

起身未呀))))))))))))

誰能代替哥哥地位

回復 #16506 紅豆沙 的帖子

靚豆早晨
甘早就彈彈下 晨運牙
IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

各位早晨   

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-10-27 08:47 AM 發表
靚豆早晨
甘早就彈彈下 晨運牙
係喎,唔記得落街打波添

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-10-27 08:48 發表
各位早晨   
早晨樂樂,我黎睇檔啦

我黎搗蛋啦

『Oh, Man,男人冇所謂,其實就越有所謂』

引用:
原帖由 靚豆仔 於 2007-10-27 09:29 發表

早晨樂樂,我黎睇檔啦

我黎搗蛋啦
仲谂住得条豆丁睇档我就趁机嚟拆档添原来佢都係嚟踩场嘅

happycamel 哥早上好列位官人吉祥

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-10-27 09:37 發表

仲谂住得条豆丁睇档我就趁机嚟拆档添原来佢都係嚟踩场嘅

happycamel 哥早上好列位官人吉祥
老豬你講乜野,我係黎睇檔呀

引用:
原帖由 靚豆仔 於 2007-10-27 09:44 發表

老豬你講乜野,我係黎睇檔呀
你嚟睇住我拆档呱

樂樂, 各位早晨               

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-10-27 09:48 發表

你嚟睇住我拆档呱
你大膽係樂樂個地盤搞野, 樂樂會禁止你拆檔

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-10-27 09:53 發表

你大膽係樂樂個地盤搞野, 樂樂會禁止你拆檔
最怕樂樂禁止我进入啫,唔比拆咪捉大眼仔打一锅出气啰

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-10-27 10:05 AM 發表

最怕樂樂禁止我进入啫,唔比拆咪捉大眼仔打一锅出气啰
樂樂都唔係D咁既人!唔准咁對保保呀

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-10-27 09:48 發表

你嚟睇住我拆档呱
我諗住黎抆你條豬尾!

引用:
原帖由 靚豆仔 於 2007-10-27 02:14 發表

我諗住黎抆你條豬尾!
火豬條尾一早被人斬左啦,佢又叫做冇尾燒豬嘛

引用:
原帖由 redhorse 於 2007-10-27 10:25 發表

咁我咪無豬尾抆囉,邊個斬左佢條尾呀?

引用:
原帖由 redhorse 於 2007-10-27 10:25 發表

比个忽你地睇,条猪尾仲係度吖
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-10-27 03:00 發表

比个忽你地睇,条猪尾仲係度吖
我以為胸就有人裝假遮,原來尾都有人裝假喎

回復 #16522 redhorse 的帖子

依家乜九都有得假架啦

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-10-27 11:00 發表

忽你地睇,u尾仲係度
你貼錯相啦
呢將係正面  
甘果條

跑馬日
各位早晨

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。