推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

回復 #16725 Air Supply 的帖子

趕到第一個叫午安
IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-10-30 10:53 發表

係琴晚無戰事, 大家都早一些休息
乜無戰事
我大棍打空乍
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-10-30 13:04 發表

乜無戰事
我大棍打空乍
嘩,你想博大霧呀,熱剌同羅馬好似易d喎。 

回復 #16728 茶水站站長 的帖子

易就無300倍啦
我買和 呢注係預支派彩博兩隊攻不堅守不穩滾個他媽的4:4

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-10-30 13:56 發表
易就無300倍啦
我買和 呢注係預支派彩博兩隊攻不堅守不穩滾個他媽的4:4
我就未試過買和其他,兩邊大全餐就試過。(即是由 2:1, 1:2 開始買晒,但唔買和)  

回復 #16730 茶水站站長 的帖子

甘就要試下囉
只要唔覺意中1次 就呵呵呵
最緊要係唔好用私房錢

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-10-30 13:04 發表

乜無戰事
我大棍打空乍
葡超邊有咁大波?!

回復 #16732 Air Supply 的帖子

更年期到 望有驚奇

做完野
去食飯lu

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-10-30 14:15 發表
做完野
去食假飯lu
慢行 ,咁遲先食飯! 

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-10-30 14:15 發表
做完野
去食假飯lu
已經係下午茶

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-10-30 14:24 發表

已經係下午茶
要預備宵夜喇   

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-10-30 14:24 發表

已經係下午茶
要預備宵夜喇   

相關搜索目錄:

居然下了一場不大也不小的雨

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-10-30 20:42 發表
居然下了一場不大也不小的雨
咁隱藏既秘密, 都被你公開左

樂樂晚上好  

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-10-30 20:40 發表

要預備宵夜喇   
你諗住整咩比我地食

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-10-30 21:17 發表

你諗住整咩比我地食
我係回應你下晝講
引用:
已經係下午茶
我只係提醒如果要宵夜 好開始預備

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-10-30 21:27 發表

我係回應你下晝講

我只係提醒如果要宵夜 好開始預備
我都只係提提你我講那段時間是下畫

我只係提醒你如果你想要宵夜, 我會盡快煲比你食

回復 #16743 唔易做 的帖子

多謝啦
我要纖腰

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-10-30 22:04 發表
多謝啦
我要纖腰
我送幾粒纖腰寶比你食, 纖腰好快速架, 每粒都係1000元

回復 #16745 唔易做 的帖子

你果係24吋腰既  
我要32-33姐 唔駛食藥

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-10-30 23:29 發表
你果曮Y24吋腰既  
我要32-33姐 唔駛食藥
32-33腰既早晨

樂樂 及 各位早晨

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-10-31 08:16 發表

32-33腰既早晨

樂樂 及 各位早晨
毛毛細雨的早上大家好~

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-10-31 09:55 發表

毛毛細雨的早上大家好~
毛毛細雨 + 涼風陣陣既早上

AS準備贏馬既早上好

保氣&各位早晨

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。