推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-11-14 20:40 發表

我係倦鳥嘛
鳥倦飛而知還上一句係乜
雲無心以出岫?

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-11-14 20:49 發表

叫老d..............叫二叔公得唔得
唔得.....因為無錢借俾你~

今晚睇戴勝野蠻要唔要照下肺 :bird:
IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-11-14 20:49 發表

雲無心以出岫?

係錯字 而

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-11-14 20:52 發表

係錯字 而
係噃~  

打下水片先
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

梅開二度.......馬會下季開指定位置彩池就發達咯~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-11-14 21:11 發表
打下水片先
你買早一場"泥海蠑"咪好囉~

回復 #17357 Air Supply 的帖子

噢 賣葛 中P都要蝕水

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-11-14 21:23 發表
噢 賣葛 中P都要蝕水
我呢兩場都係買1 Win 2 Place, 但睇怕以後要改買1 Win 10 Place至得~

唔知今次駔驍之首馬主又買幾多錢呢
大到佢睇牌? :bird:

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-11-14 21:26 發表

我呢兩場都係買1 Win 2 Place, 但睇怕以後要改買1 Win 10 Place至得~
下次你預早通告你買邊隻, 我地買Q未有重心膽囉

哦 洋洋自得俾隻賊馬擒左

飛起隻PK大熱
好彩都有PQ & 媽寶慰安

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-11-14 21:45 發表
下次你預早通告你買邊隻, 我地買Q未有重心膽囉
引用:
原帖由 happycamel 於 2007-11-14 21:45 發表
哦 洋洋自得俾隻賊馬擒左
呢場原本想買樂樂所講嗰隻賊馬, 貪佢賺咗形勢, 不過(手)禁掣(手)禁遲咗~

呢場暫定買工兵~

植扮扮先~

第七場.... 鄭乳田有飛....隻馬有質....

My new target!!

頂, 財寶乞兒跑第三, 我條三重彩.... 無埋!!!

回復 #17366 細摩 的帖子

正!
抵買!
多謝財寶天王繼續攬柱

回復 #17368 happycamel 的帖子

長勝福將呂建威連續3Q   
食偉哥都難度高
擺局者果然博你唔信

我指定位置

第一)名店之星

第二)財寶乞兒

第三)2+6+10

輸左, 黑到爆~~

回復 #17370 細摩 的帖子

財寶乞兒可能負於磅重
此馬不是失運 係俾鬥志所累

臨場捨勇中寶取勁彩寶蹄

cap低存檔

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-11-14 10:59 PM 發表
cap低存檔
嘻嘻

誰能代替哥哥地位

突然閃出
剛在考眼光落注 預備拉閘上舖

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。