推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

引用:
原帖由 happycamel 於 2006-11-29 09:45 PM 發表
呢場食熱葷 - 7   
呢場我一早喺博友比賽俾咗料啦~

回復 #150 happycamel 的帖子

IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

引用:
原帖由 Air Supply 於 2006-11-29 21:51 發表

呢場我一早鶶掑秅魌伬鰹が掟
  唔做功課  
好野

相關搜索目錄: 功課

其實我都要多謝一下fatcc2888兄, 因為上次佢俾跑得好, 最後搏甩脾都係跑第4, 我先至留意到鄭雨滇原來好重視呢一系馬, 所以今次重注跑得好快~

http://forum.timway.com/f/thread-35593-1-1.html

依家仲有一口孖寶叫緊糊, 如果隻業精於勤贏埋就Very Good嘞~

買呢隻馬嘅原因係韋達近來嘅棄騎馬都幾醒神, 禮拜六尾場就有一隻心福唔騎走咗去騎東方遊戲, 希望無捉錯路啦!

唉, 只中安慰獎~

其實最後一口孖寶我早就買咗業精於勤搭動力金剛, 不過我都覺得隻動力金剛有啲神經質~

隻奪秒商人我真係睇唔透, 一來告仔今季好似無咩興趣喺快活谷搏命, 二來告仔一下就唔贏, 一贏通常都會大舉出擊, 三來今日都似乎無咩同線路嘅頭馬會過關落佢度, 似乎無上一次隻銀太陽咁穩陣~

不過佢贏咗出嚟嘅話你唔好炳我呀~

回復 #156 Air Supply 的帖子

我唔係話信d料 仲度緊 不過都唔算無路 印象中方東都幾夾架

最後決定小注單T 2, 8拖6, 11 及12, 搏韋哥搞掂亞毛~

我就信自己 - 要 9 鷹隼

Oh.....都係要放低番些少先至安落~

你今日戰績如何呀?

亂世佳人             此起彼落 1:42'9"

引用:
原帖由 happycamel 於 2006-11-29 10:51 PM 發表
我就信自己 - 要 9 鷹隼
都好吖, 至少大家都唔會重注隻奪秒商人~

引用:
原帖由 Air Supply 於 2006-11-29 22:55 發表
Oh.....都係要放低番些少先至安落~

你今日戰績如何呀?
摺刀仔郈豸p小

引用:
原帖由 happycamel 於 2006-11-29 10:56 PM 發表
亂世佳人             此起彼落 1:42'9"
的確好亂, 所以我都買咗5隻~

引用:
原帖由 happycamel 於 2006-11-29 10:58 PM 發表

摺刀仔郈豸p小
咪好囉~

引用:
原帖由 Air Supply 於 2006-11-29 22:57 發表

都好, 至少大家都唔會重注隻奪秒商人~
當然啦
臨場仲話留後 簡直開玩笑
如果有統計 呢場班jockey頭多過前望

引用:
原帖由 Air Supply 於 2006-11-29 23:00 發表

咪好囉~
互勉

如果次次"造"都成功, 我哋啲馬迷就大鑊囉~

引用:
原帖由 happycamel 於 2006-11-29 11:05 PM 發表

互勉
Sure~

衝鋒槍下次戴眼罩是贏馬之時

引用:
原帖由 happycamel 於 2006-11-29 11:13 PM 發表
衝鋒槍下次戴眼罩是贏馬之時
I think so...

真係唔玩外國啲波波嗱?

引用:
原帖由 Air Supply 於 2006-11-29 23:18 發表

I think so...

真係唔玩外國曭i波?
足球免啦 個遊戲唔合我 玩手球算數

引用:
原帖由 happycamel 於 2006-11-29 11:25 PM 發表

足球免啦 個遊戲唔合我 玩手球算數
我都同意本地手球比較吸引~

重溫下2005國際騎師賽日賽果
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

睇唔出有咩玄機添~

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。