推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

終於等到第八埸                           .

引用:
原帖由 Lighter 於 2007-11-28 22:29 發表
終於等到第八埸                           .
由頭輸到落尾, 唔知張生係唔係真係可以幫到手?

引用:
原帖由 Lighter 於 2007-11-28 22:26 發表

無買,我對事o者

今晚睇下報告先
IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

勇猛神駒大熱, 唔通幫主本來諗住食三寶?

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-11-28 22:29 發表

邊個   

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-11-28 22:30 發表

今晚睇下報告先
擺明推隻馬去食人位

引用:
原帖由 Lighter 於 2007-11-28 22:32 發表

擺明推隻馬去食人位
難得見佢甘積極 應該褒獎下

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-11-28 22:29 發表

得左啦   
不過無乜分頭

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-11-28 23:06 發表

得左啦   
不過無乜分頭
中番一場都仲要揩些少, 火雞雞啲重披又試大豐收~

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

柏寶全晚最差個兩場都係只跑第四,
其他全入三甲,
咁橋我只係在博友買佢跑第四個兩場,
其他場次與我無關

回復 #17959 Air Supply 的帖子

有韋達 點解唔要埋滇仔 隻馬好跑 入唔到三重彩都會有四連環

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-11-28 23:06 發表

中番一場都仲要揩些少, 火雞雞灟咿雂S試大豐收~
條三重彩數4000幾重有high少少

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-11-28 23:07 發表
其他全入三甲,
其他場次與我無關
果然眼光獨到

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-11-28 23:10 發表

睇錯左, 以為你重三重彩

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-11-28 23:06 發表

中番一場都仲要揩些少, 火雞雞灟咿雂S試大豐收~
你又知 , 我買左少少 WIn 添

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-11-28 23:07 發表
其他全入三甲,
其他場次與我無關
都算叻仔咯~

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-11-28 11:07 PM 發表
其他全入三甲,
其他場次與我無關
保保,你都幾搞笑

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-11-28 23:09 發表

有韋達 點解唔要埋滇仔 隻馬好跑 入唔到三重彩都會有四連環
臨場3同5兩隻任我選, 我擔心魚雷已經成功爆發咗兩次要隔紗~

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-11-28 23:10 發表

你有無老花o架?

引用:
原帖由 Lighter 於 2007-11-28 23:11 發表

你又知 , 我買左少少 WIn 添
你不嬲都鍾意細Win大披o架啦~

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-11-28 11:15 PM 發表

你有無老花o架?
笑到我肚痛啦

誰能代替哥哥地位

回復 #17968 Air Supply 的帖子

兩人串了6Q15PQ  
單計今日已是1Q3PQ + 1F4 不乏好分頭者

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-11-28 11:19 PM 發表

兩人串了6Q15PQ  
單計今日已是1Q3PQ + 1F4 不乏好分頭者
早抖咁多位

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-11-28 23:19 發表

早抖咁多位
靚豆甜夢   

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-11-28 23:19 發表

早抖咁多位
早抖豆豆~

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。