推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

引用:
原帖由 靚豆仔 於 2007-12-2 23:14 發表

我同你一樣
YEAH 孺子(豆丁)可教

IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-12-2 23:11 發表
係民調結果  
鐘擺效應的一廂情願
一個尸位素餐 從無建樹 只會閃眼裂嘴 躲在自由神像後面的人 你能有所期望
唉 ,山長水遠去到得兩條女 , 好醜都系肉 , 加D幻想投入去o米算o羅

引用:
原帖由 Lighter 於 2007-12-2 23:19 發表

唉 ,山長水遠去到得兩條女 , 有羞都系肉 , 加D幻想投入去o米算o羅
相比下鹿仔發仔能激發多

引用:
原帖由 Lighter 於 2007-12-2 11:19 PM 發表

唉 ,山長水遠去到得兩條女 , 好醜都系肉 , 加D幻想投入去o米算o羅
豬頸肉最好味

係時候去搵靚仔

早抖火雞雞 & 樂樂

誰能代替哥哥地位

利物浦入左波啦     

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-12-2 23:22 發表

豬頸肉最好味  

係時候去搵靚仔

早抖火雞雞 & 樂樂
豆豆早抖
唔該叫靚仔個靚妹等我

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-12-2 23:24 發表
利物浦入左波啦     
國米 入多球 大就好o勒

出去睇下先

回復 #18282 Lighter 的帖子

1點番黎睇埋賽果   

安歷卡隻腳生蟲

2:0               
賓帥非勝不可

回復 #18285 happycamel 的帖子

但係都望關照下

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-12-2 23:53 發表
但係都望關照下
又係買咗+1和?

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-12-2 23:14 發表
你都未講波      
呢排手風欠佳, 唔敢亂買兼害人~

回復 #18287 Air Supply 的帖子

係 @3.4 兼2:1@8.5

回復 #18288 Air Supply 的帖子

巴西波就掂啦

56分鐘3:0~   

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-12-3 00:12 發表
56分鐘3:0~   
一見光即死

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-12-3 00:11 發表
巴西波就掂啦
呢排就係唔多掂, 好彩尋晚阿仙奴幫我執番些少咋~

今晚買咗1K落去紐迪高度, 佢已經幫我番身好幾次, 希望佢煞科戰再幫多我一次啦~

甘熱刺有無好膽  

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-12-3 00:14 發表

一見光即死
你唔好嚇我啦~

回復 #18293 Air Supply 的帖子

送上祝福

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-12-3 00:19 發表

你唔好嚇我啦~
唔怕 桔人天相

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-12-3 00:19 發表
甘熱刺有無好膽  
呢場我無打算買, 要買嘅話我會買和~

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-12-3 00:22 發表

唔怕 桔人天相
桔人至有天相?

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-12-3 00:22 發表

呢場我無打算買, 要買儭雱皕|買和~
如果我買就2:0

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。