推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

暴力般追番兩粒成3:2~

3:2啦  
希望暴力般地蹂躪
IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-12-16 00:12 發表
3:2啦  
希望暴力般地蹂躪
3:3喇~

3:3                          
打少一個

繼續暴力                  
好興奮呀

~            4:3

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-12-16 00:19 發表
3:3                          
打少一個
點解又變咗主其他?

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-12-16 00:23 發表

點解又變咗主其他?
大家好很久没来了,来行吗
笑天笑地笑人间,哭山哭水哭流年。

重情重义重恩念,轻离轻别轻思恋。

回復 #18983 一塌糊涂 的帖子

老豬你好
歡迎隨大小二便入來舖  

唔駛睇畜牲做戲的週日
各位早晨

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-12-16 03:02 AM 發表

大家好很久没来了,来行吗
你來係俾個樂樂打呀

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-12-16 09:52 AM 發表
唔駛睇畜牲做戲的週日
各位早晨
樂樂早晨

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-12-15 23:53 發表

呢兩場波可觀性絕對比可賭性大得多~
絕對同意!
......!

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-12-15 23:57 發表
我就要一客魚一主奴
講緊英超四大勁旅?

我最希望兩場都開客
......!

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-12-15 21:04 發表

多謝駝哥, 好玩
......!

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-12-15 22:03 發表

水銀瀉地~
呢個都好似得喎
......!

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-12-15 19:40 發表
猜字

薌勼 鰳魍 餮蒹 尪猋 食屎 闥罥 翃翊

你除左食屎仲識乜

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-12-15 22:24 發表
係咪好抵死呢                
令人啼笑皆非
Good post

最衰加鬼晒d分, 無多餘分再加俾你
......!

回復 #18992 Orange+Fai 的帖子

爭住先都得
最多唔起釘

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2007-12-16 12:01 發表

講緊英超四大勁旅?

我最希望兩場都開客

兩場都開讓球
利/曼平@1.82vs2.05
奴主讓車平/半 @2.07vs1.80
HAD 2.45/3.00/2.70 2.30/3.00/2.90

利記客勝馬賽還魂 舒壓後會唔會走樣
曼聯遊羅馬例賽摸和 朗尼亦得一場熱身
榜首之爭曼聯會肉緊些 亦要為客負保頓之失作償

奴車大戰 上季是車佔優 但今季阿仙奴脫胎換骨 惟一可慮是12月作客和紐卡素負米堡 會否是銳氣已洩 但信雲嘉會力保位置  

2X3 博過關

回復 #18994 happycamel 的帖子

其實講多都無謂 捧愛隊

講完波 唔講
講午安      
再講馬

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-12-16 02:36 PM 發表
講完波 唔講
講午安      
再講馬
講笑得唔得?

誰能代替哥哥地位

無獨有偶

昨日兩場直路賽都爆

兩隻都係直路賽無名小子 無賽績無得估
無雙小子P224.5跑第3 卡加小子W541.5 冷到震
一新一久休 初出跑新鮮
無雙執實死檔 卡加排吉祥檔 C欄外檔靠欄
600前小子都在靠欄尾2-3位
及後小子沿欄直上 如入無人之境
上次分別大冷入Q飛躍之旅與大熱勝出南華精英齊齊大熱遠遠落後
賽後蘇廄聲稱要增程飛躍 賀廄南華騎師柏寶謂馬匹有腳患前科又無表現故收慢

事後孔明人人會做 只是作為紀錄備忘

亦要多謝細摩兄 臨場從潘頓會不會巧合地像神奇馬車般翻版個冷孖角度 提供了無雙小子

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-12-16 14:43 發表

講笑得唔得?
唔准 講得少

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-12-16 03:22 PM 發表

唔准 講得少
我諗住你講!我負責

誰能代替哥哥地位

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。