推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

回復 #1925 HJ2127_ATR1 的帖子

五姑娘對十兄弟,唔夠分喎.

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-3-1 14:15 發表

都係你本事.......無驚無險, 又收錢錢!

今朝鬗鶢根豪鴞魚u新聞, 話西維爾作客攻入第一球之後, 有主場球迷不滿擲物洩憤, ”成功”擊中西維爾個教練, 當場暈倒, 因此賽事被迫腰~
原來如此 唔該晒
IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

回復 #1922 redhorse 的帖子

嘩 單T派5162  Q派得1627  你執得多仲話我好運過你  
不過你捉到隻象真係叻 我都鍾意呢隻搵食馬架 但唔為意佢係快活谷郁

引用:
原帖由 redhorse 於 2007-3-1 17:53 發表
五姑娘對十兄弟,唔夠分喎.
點分呀? 一人十下都要分先後

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

尋晚兩支挪威球隊悉數瓜清, 真係百分百Norway~

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-3-2 12:19 發表
第一場多好人中,係基金入面
個個都HIGH第二場

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-3-2 01:46 PM 發表

個個都HIGH第二場
今晚會開大

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-3-2 12:19 發表
唔識d球隊 又話係乜盃 我個心癢到死都唔敢開聲問推介 好在上床典兩典就

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-3-2 13:46 發表

個個都HIGH第二場
點解你甘樣笑

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-3-2 14:27 發表

今晚會開大
靚豆豆 開大有好多解讀架
講清楚好d

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-3-2 02:42 PM 發表

靚豆豆 開大有好多解讀架
講清楚好d
唔係三球以上就叫開大咩?

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-3-2 15:47 發表

唔係三球以上就叫開大咩?
大細唔一定訂喺2.5球o架, 馬會有時會訂喺3.5球甚至4.5球都見過, 你唔好聽隻樂駝亂講嘢啦! 佢周不時都係咁無嚟正經o架~

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-3-2 05:26 PM 發表

大細唔一定訂2.5球o架, 馬會有時會訂3.5球甚至4.5球都見過, 你唔好聽隻樂駝亂講炾! 佢周不時都係咁無薔蕈go架~
o我,查實我都唔識ga

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-3-2 17:29 發表

o我,查實我都唔識ga
唔緊要~ 例如聽日第4場川崎前鋒對鹿島鹿角就要有4球進賬或以上先算係大o架~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-3-2 06:38 發表

唔識d球隊 又話係乜盃 我個心癢到死都唔敢開聲問推介 好在上床典兩典就
我地d病態發燒友點都要買多少先訓得著,卒之財散人安樂

引用:
原帖由 redhorse 於 2007-3-2 18:01 發表

我地d病態發燒友點都要買多少先訓得著,卒之財散人安樂
紅馬哥, 你講緊我呀?

回復 #1941 Air Supply 的帖子

我都係輸第二場,主隊可能輸在太耐冇正式比賽,其實我同你都係衰手痕

引用:
原帖由 redhorse 於 2007-3-2 18:15 發表
我都係輸第二場,主隊可能輸在太耐冇正式比賽,其實我同你都係衰手痕
聽講佢哋踢多一個人兼且領先一粒完上半場, 下半場居然可以俾人反先, 注定馬會尋晚大豐收啦~

刀仔基金第一擊  

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-3-2 22:06 發表
刀仔基金第一擊  
祝你順利剧馬會~

未有入球 曼聯似樣

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-3-3 08:56 PM 發表
未有入球 曼聯似樣
做咩你唔過埋黎玩波盤既?

誰能代替哥哥地位

回復 #1947 紅豆沙 的帖子

我都無參加 邊有分媧  

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-3-3 09:10 PM 發表
我都無參加 邊有分媧  
我係問你點解唔參加呀

誰能代替哥哥地位

回復 #1949 紅豆沙 的帖子

依家加入都得? 分點計呀?
我想玩呀

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。