推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

引用:
原帖由 Air Supply 於 2008-1-19 18:54 發表

連我都睇得明, 金巴點會唔明?
佢目的係比你睇

引用:
原帖由 Air Supply 於 2008-1-19 18:54 發表

連我都睇得明, 金巴點會唔明?
我雖然明白佢講咩, 但我唔會解釋比你聽既

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-1-19 19:00 發表

我雖然明白佢講咩, 但我唔會解釋比你聽既
知你者莫若我~

引用:
原帖由 Air Supply 於 2008-1-19 19:12 發表

知你者莫若我~
我就唔信除非Air Supply大哥而家噏得出唔大哥条底底係乜嘢颜色啦

骆哥,Air Supply大哥晚安了
到我出发返屋企喇
各位886,江湖再见
笑天笑地笑人间,哭山哭水哭流年。

重情重义重恩念,轻离轻别轻思恋。

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2008-1-19 19:17 發表

我就唔信除非Air Supply大哥而家噏得出唔大哥条底底係乜嘢颜色啦

骆哥,Air Supply大哥晚安了
到我出发返屋企喇: ...
呵....佢似乎無著噃~

糊塗豬豬晚安~

引用:
原帖由 happycamel 於 19-1-2008 16:17 發表
無呀

上樓今不如昔
踩場無厘舒適
舊地人面桃花
閒來獨自抱月

好句,好句!   不過好深奧! 

回復 #20356 HJ2127_ATR1 的帖子

好在趕得切聽電燈膽。  

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2008-1-19 22:42 發表
好在趕得切聽電燈膽。  
又走左去

引用:
原帖由 Lighter 於 19-1-2008 22:56 發表

又走左去
由於得番一張飯票,所以今日去左鬼鼠場,皇馬都會。 

一人一電視,睇十大金曲。 

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2008-1-19 22:59 發表

由於得番一張飯票,所以今日去左鬼鼠場,皇馬都會。 

一人一電視,睇十大金曲。 
鬼鼠o岩我

引用:
原帖由 Lighter 於 19-1-2008 23:00 發表

鬼鼠o岩我
呢間場冇咁靚,做 4 個大堂項目加雙鐘套餐都係 238 元,另加代支。 大堂項目小費 10-50 元,技師光明正大 50 。  手腳頭頸大堂項目都做齊了。 

保氣朱巴雞&各位晚上好
IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2008-1-19 23:08 發表

呢間場冇咁靚,做 4 個大堂項目?
噢 每寸肌膚也照顧妥當了
有無唧油洗埋車底呀  

引用:
原帖由 Lighter 於 2008-1-19 23:00 發表

鬼鼠o岩我
鬼鼠都o岩我

引用:
原帖由 happycamel 於 19-1-2008 23:25 發表

噢 每寸肌膚也照顧妥當了
有無唧油洗埋車底呀  
都未上房!  聽緊足球比賽分數。 

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2008-1-19 22:39 發表

好句,好句!   不過好深奧! 

行貨che 當中無深意
春運+撞船嚇怕了我 濫芋充數做膩了我 店大欺客激怒了我

引用:
原帖由 happycamel 於 19-1-2008 23:38 發表

行貨che 當中無深意
春運+撞船嚇怕了我 濫芋充數做膩了我 店大欺客激怒了我
原來係咁,明白晒! 

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2008-1-19 23:32 發表

都未上房!  聽緊足球比賽分數。 
哦 壓軸好戲未上演
睇住34-6球 聽住d2-3球 其樂無窮

引用:
原帖由 happycamel 於 19-1-2008 23:47 發表

哦 壓軸好戲未上演
睇住34-6球 聽住d2-3球 其樂無窮
可惜上唔到馬會網。 

回復 #20369 HJ2127_ATR1 的帖子

我今晚都無玩
半場車仔曼聯都未入波

引用:
原帖由 happycamel 於 19-1-2008 23:56 發表
我今晚都無玩
半場車仔曼聯都未入波
以為你玩左打比郡! 

和暖的大賽日早上
各位早晨

引用:
原帖由 happycamel 於 2008-1-20 08:54 發表
和暖的大賽日早上
各位早晨
各暖兼陽光不錯, 令大家舒舒服服的大賽日早上

樂仔咁早起身準備大賽日

氣豆則繼續係被窩裡

係準備大賽日
好馬不少
但高手亦多 黑手更難防

要隻劍追風位置當W
試下地先

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。