推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

回復 #21144 happycamel 的帖子

恭祝大家

少食!少食!
生日快樂!

回復 #21151 企鵝 的帖子

多謝企鵝過訪
IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

引用:
原帖由 chanpowing 於 2008-2-9 19:32 發表
可以咁解咩 !
乜你唔係弓身而挺既咪

引用:
原帖由 andrewming 於 2008-2-9 19:15 發表

V小姐睇鬙??
未boh

引用:
原帖由 happycamel 於 2008-2-9 21:46 發表

乜你唔係弓身而挺既咪
我只係知人地姓 chan 咁風光, 我叫姓 chan就..................

引用:
原帖由 細摩 於 2008-2-9 18:33 發表

禽日有新野, 今日有無??

朋友~~~
要出示證件

引用:
原帖由 happycamel 於 2008-2-9 21:48 發表

未boh
今日又 400....................

引用:
原帖由 andrewming 於 2008-2-9 18:09 發表
書X晒,無交嗌...睇咸相好过...
******deleted******

引用:
原帖由 chanpowing 於 2008-2-9 21:49 發表

今日又 400....................
你我老友一場.............

回復 #21159 happycamel 的帖子

我唔啋你  

引用:
原帖由 chanpowing 於 2008-2-9 22:03 發表
回復 #21159 happycamel 的帖子

我唔啋你  
甘我會一般性苦悶

引用:
原帖由 happycamel 於 2008-2-9 22:08 發表

甘我會一般性苦悶
比 d 耐性 , 你會得 ge

回復 #21162 chanpowing 的帖子

我的赤子心已燒盡 有的只是好奇心  

引用:
原帖由 happycamel 於 2008-2-9 22:19 發表
我的赤子心已燒盡 有的只是好奇心  
含德之厚,比於赤子。毒虫不螫,猛獸不據,攫鳥不搏。  

引用:
原帖由 chanpowing 於 2008-2-9 22:21 發表

含德之厚,比於赤子。毒虫不螫,猛獸不據,攫鳥不搏。  
陳文正公 那倦鳥又如何  

引用:
原帖由 happycamel 於 2008-2-9 22:32 發表

陳文正公 那倦鳥又如何  
倦鳥緊係早訓  

引用:
原帖由 chanpowing 於 2008-2-9 22:40 發表

倦鳥緊係早訓  

我又唔制boh

引用:
原帖由 happycamel 於 2008-2-9 22:41 發表

我又唔制boh
使唔使抹鼻血  

引用:
原帖由 chanpowing 於 2008-2-9 22:43 發表

使唔使抹鼻血  
習慣左 可舒緩充血 會自動揮發

引用:
原帖由 happycamel 於 2008-2-9 22:45 發表

習慣左 可舒緩充血 會自動揮發
可舒緩   唔係會壞死  

有無一首歌"想" 歌手叫"水蛙"
徵求歌詞 如有mp3或u-tube更正

引用:
原帖由 happycamel 於 2008-2-9 23:26 發表
有無一首歌"想" 歌手叫"水蛙"
徵求歌詞 如有mp3或u-tube更正
水蛙 想

我靜靜地躺在床上
看著窗外不太圓的月亮
想啊想啊
我想念我那在遠方的姑娘
我心堨R滿著幻想
盼你回來面對我把歌兒唱
想啊想啊
不知不覺的進入夢鄉
別管我是多麼怪的摸樣
別管我是多麼壞的形象
啊哈夢想
你何時才能做我的新娘

啦……

中嗎!

回復 #21171 happycamel 的帖子

咁識貨  

引用:
原帖由 chanpowing 於 2008-2-9 23:45 發表

水蛙 想

我靜靜地躺在床上
看著窗外不太圓的月亮
想啊想啊
我想念我那在遠方的姑娘
我心堨R滿著幻想
盼你回來面對我把歌兒唱
想啊想啊
不知不覺的進入夢鄉
別管我是多麼怪的摸樣
別管我是多麼 ...
Bingo
那有沒有"擦乾你的眼淚" (或近國語歌名  唱者不詳)
我在做功課

相關搜索目錄: 功課

引用:
原帖由 happycamel 於 2008-2-10 00:10 發表

Bingo
那有沒有"擦乾你的眼淚" (或近國語歌名  唱者不詳)
我在做功課
仲咩唔去我地盆     無所謂啦   

東來東往 《別說我的眼淚你無所謂》, 唔知中唔中  

相關搜索目錄: 功課

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。