推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2008-2-14 09:36 發表
各位早晨! 

睇番乜昨晚你地咁早訓呀!

我又輸錢,又冇得咁早訓!   
唔埶腆A黎
IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

引用:
原帖由 happycamel 於 2008-2-14 10:28 發表

俱往矣
係咪得一間 , "普京" 行10 分鐘就到  

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-2-14 08:50 發表

邊個
當家小生暨全體演員
引用:
……「熊中雄」出閘笨拙,向上跳躍,因而失地。……………在其後的研訊中,蘇銘倫(「熊中雄」)解釋,過了二百五十米處當他開始在內疊追前時,在他前面的「鼓浪旋風」與「小福星」(梁明偉)之間出現空位。他說,當他向著此空位推進時,「小福星」將頭轉側並且開始向內斜跑。他說,過了二百米處後不久,「鼓浪旋風」與「小福星」之間的空位於他在這兩駒之間確立跑線前已消失,因此他勒避坐騎。他說,當他這樣做時,「熊中雄」嚴重失去平衡,幾乎跌倒,並且碰撞「小福星」的後軀,「小福星」亦因而失去平衡。由於小組同意蘇銘倫的觀點,即「熊中雄」在此宗事件發生時尚未確立應有的跑線,因此不採取行動,但告誡梁明偉須確保盡力保障同場騎師的安全。此宗事件後,「熊中雄」未被力策至終點。…………………..

引用:
原帖由 happycamel 於 2008-2-14 10:35 發表

當家小生暨全體演員

如果小福星跑第三, 我條名店之星既位置Q就會中

回復 #21429 唔易做 的帖子

唔好打小福星

唔知有無叫華倫既馬主呢

引用:
原帖由 happycamel 於 14-2-2008 10:30 發表

唔埶腆A黎
跑完馬,之後食晚飯! 

返到屋企,做緊酒店風雲! 

相關搜索目錄: 酒店

引用:
原帖由 chanpowing 於 14-2-2008 10:31 發表

係咪得一間 , "普京" 行10 分鐘就到  
唔係在王刀行過去近 d 咩?  

引用:
原帖由 happycamel 於 2008-2-14 12:41 發表
唔知有無叫華倫既馬主呢
入馬會網有冇得查呢

引用:
原帖由 happycamel 於 2008-2-14 12:38 發表
唔好打小福星
打到佢變大福星

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-2-14 02:52 PM 發表

打到佢變大福星
 bb好好打bor

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-2-14 14:52 發表

入馬會網有冇得查呢

華倫之駒甘出名都唔識

回復 #21436 紅豆沙 的帖子

靚豆午安               
好番未

引用:
原帖由 happycamel 於 2008-2-14 03:15 PM 發表
靚豆午安               
好番未
 樂樂午安 ∼ 

好似好d啦,thx 

誰能代替哥哥地位

~唔做貓~唔做狗~

要做情人

月上柳梢頭啦

引用:
原帖由 happycamel 於 2008-2-14 17:24 發表
~唔做貓~唔做狗~

要做情人

月上柳梢頭啦

除褲黃昏後

引用:
原帖由 Lighter 於 2008-2-14 17:44 發表

除褲黃昏後
你今晚同''黃芬'去食情人節晚餐'

引用:
原帖由 happycamel 於 2008-2-12 19:11 發表

大家都橫財就手啦
你又叫我happycame啦
唔叫happycamel 都叫 happycome. 好唔好
对唔住呀,happycamel哥因为我次次都系复制你个大名,可能会漏咗最尾个,下次我叫你骆哥就唔会架喇

骆哥你好呀
AS大哥各位大哥晚上好
笑天笑地笑人间,哭山哭水哭流年。

重情重义重恩念,轻离轻别轻思恋。

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2008-2-14 19:02 發表

对唔住呀,happycamel哥因为我次次都系复制你臚j名,可能N漏鰴怬,下次我叫你骆哥就唔N架喇

骆哥你好呀
AS大哥各位大 ...
你叫佢 happy金毛o米得o羅

大家晚上好
有無做寵物呀

相關搜索目錄: 寵物

引用:
原帖由 Lighter 於 2008-2-14 20:34 發表

你叫佢 happy金毛o米得o羅

我得一條甘多 仲週不時會甩左

回復 #21443 一塌糊涂 的帖子

一哥你好
你叫 我乜都得

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-2-14 18:07 發表

你今晚同''黃芬'去食情人節晚餐'
你又知既

引用:
原帖由 Lighter 於 2008-2-14 17:44 發表

除褲黃昏後
幾時等得黎夜靜無人私語時
唔怕醜都怕冬啦

引用:
原帖由 happycamel 於 2008-2-14 21:58 發表

幾時等得黎夜靜無人私語時
唔怕醜都怕冬啦
怕醜又怕凍既早上

樂氣豆雞車保, 各位早晨

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。