推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

明日有事 好可能無得即場吹水 適逢桔神亦去左出差 各位自便

博友已投注六環彩
<三> (3) 駕馭 (6) 揀得妙
<四> (7) 新英 (9) 新添馬
<五> (6) 有才有勢 (9) 我來也
<六> (5) 晨曦彩虹 (7) 紅藍精英
<七> (4) 時分秒 (10) 驍勇奔騰
<八> (7) 四季寶 (9) 吉利大哥

沈集成二月廿五爆隻至上後未贏馬 同日紅藍精英有飛跑第三 明日紅藍精英與馬房三隻谷馬可能連場有好表現

另第一場活國寶有半冷機會 老馬跑短可能好 上仗配蘇銘輪無騎過 當佢試馬 如湯志傑能像閃電駒般發揮 勝出不奇
IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-3-6 19:21 發表

應該唔係, 要等下先...............
等 等到夜深.................................

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-3-6 18:40 發表
入黎報個到先
成晚都聽到的的得得 以為拉登搵人炸我 原來有粒豆係到彈彈下 你彈完未?

早晨 出發啦
~~~好很凍

回復 #2229 happycamel 的帖子

早晨,咁早去邊呀? 

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-3-7 09:32 發表
早晨 出發啦
~~~好很凍
你又北上好節目  

刀仔係度, 等我都拎把刀仔出黎界爛佢D梳化先

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-3-7 12:18 AM 發表
明日有事 好可能無得即場吹水 適逢桔神亦去左出差 各位自便  

博友已投注六環彩
<三> (3) 駕馭 (6) 揀得妙
<四> (7) 新英 (9) 新添馬
<五> (6) 有才有勢 (9) 我來也
<六> (5) 晨曦 ...
有d我都有揀喎

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-3-7 12:52 AM 發表

成晚都聽到的的得得 以為拉登搵人炸我 原來有粒豆係到彈彈下 你彈完未?
應該冇乜聲至o岩喎

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-3-7 09:37 AM 發表
你拎刀仔界爛刀仔既梳化?

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-3-7 11:08 發表

應該冇乜聲至o岩喎
刀仔聽錯第二D聲, 時運低

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-3-7 11:43 AM 發表

刀仔聽錯第二D聲, 時運低
今晚無人

誰能代替哥哥地位

法國三重彩         

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-3-7 11:07 發表

有d我都有揀喎
你係唔係得誠介紹?

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-3-7 09:37 發表
破壞王                  

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-3-7 19:55 發表

今晚無人

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-3-7 09:11 PM 發表
喂)))))))))

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-3-7 09:20 PM 發表

你係唔係得誠介紹?
係air supply

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-3-7 09:23 PM 發表

洗完白白,舒服晒

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-3-7 21:40 發表

喂)))))))))

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-3-7 09:43 PM 發表

今晚咁少人既?

誰能代替哥哥地位

回復 #2247 紅豆沙 的帖子

個個有節目嘛! 我都係番

有運行! 聽x線章明解紹買 快活英雄 !!!!!

暫時無得貼堂

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-3-7 21:56 發表
有運行! 聽x線章明解紹買 快活英雄 !!!!!

暫時無得貼堂
我就係比快活英雄隊爆左!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。