推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

裝飾下先      
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.
IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

4:2     

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

回復 #23879 happycamel 的帖子

恭喜! 

羸到盡! 

引用:
原帖由 happycamel 於 2008-4-9 02:34 發表

大戰都無人
有.....我響上面陪你一齊睇晒成場波, 你Feel唔到咩?

引用:
原帖由 happycamel 於 2008-4-9 04:49 發表
過晒關.....勁~

各位早晨~

引用:
原帖由 Air Supply 於 9-4-2008 10:29 發表

過晒關.....勁~

各位早晨~
唔記得恭喜埋你添! 

根據訊號顯示 , 呢度有好事發生  

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2008-4-9 10:31 發表

唔記得恭喜埋你添! 

無用吖.....得半個盤仲要打八折, 有排都追唔番~

原本打算買3.2K, 不過顧慮到呢排的確頗黑仔, 就諗住先買1.2K之後再跟飛而行(落飛就買/褪飛就收手), 之後知道你買咗對家, 以你呢排個勢計又點敢同你對著幹噃~

引用:
原帖由 happycamel 於 2008-4-9 01:31 AM 發表

係養神趁雙紅會
雙紅 、紅

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 chanpowing 於 2008-4-9 10:32 發表
根據訊號顯示 , 呢度有好事發生  
咩樹? 我仲未駛跳樓噃~

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2008-4-9 10:44 發表

雙紅 紅豆、紅馬
豆豆~

回復 #23885 Air Supply 的帖子

引用:
無用吖.....得半個盤仲要打八折, 有排都追唔番~
仲想羸一個盤,你都要留番少少渣畀我 ga 。 

早知你買對家,我揀第場買。 

引用:
原帖由 Air Supply 於 2008-4-9 10:45 發表

咩樹? 我仲未駛跳樓噃~
跳樓咪買沽囉   

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2008-4-9 10:48 發表

仲想羸一個盤,你都要留番少少渣畀我 ga 。 

早知你買對家,我揀第場買。 
我知道你買咗對家之後, 真係預咗渣都無o得剩架~

引用:
原帖由 chanpowing 於 2008-4-9 10:55 發表

跳樓咪買沽囉   
啲錢捐咗去馬會, 差唔多沽清晒咯~

引用:
原帖由 Air Supply 於 9-4-2008 10:56 發表

我知道你買咗對家之後, 真係預咗渣都無o得剩架~
卡素爾我之前中開先買咋。 

我都係鐘意買馬多d。 

樂氣豆 & 各位早晨                        

引用:
原帖由 Air Supply 於 2008-4-9 10:58 發表

啲錢捐咗去馬會, 差唔多沽清晒咯~
唔係捐 , 係暫存啫   

引用:
原帖由 Air Supply 於 2008-4-9 10:45 AM 發表

咩樹? 我仲未駛跳樓諠
AS 、樂樂、保保、車車、金金、各位早晨呀

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 Air Supply 於 2008-4-9 10:27 發表

有.....我響上面陪你一齊睇晒成場波, 你Feel唔到咩?
我都係睡夢中睇晒成場波, 你FEEL唔到咩

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2008-4-9 11:17 發表

AS 、樂樂、保保、車車、金金、各位早晨呀
一口氣講咁多名 , 有無索氣呀   

引用:
原帖由 chanpowing 於 2008-4-9 11:22 發表

一口氣講咁多名 , 有無索氣呀   
豆豆, 鐘意 一口田 多D

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-4-9 11:24 發表

豆豆, 鐘意 一口田 多D
一塊田我就識 ,

一口廿我都識

一口田   

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。