推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

引用:
原帖由 happycamel 於 2008-4-23 02:43 發表

和嗎?
43'古治 1:0~

似乎歐聯主場始終著數些少~

笑死我啦  
IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

鳴謝畢兄球彩台靚圖   
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 happycamel 於 2008-4-23 04:46 發表
鳴謝畢兄球彩台靚圖   
樂氣豆 & 各位早晨

變幻莫測 有運有運

回復 #24328 happycamel 的帖子

呢排當黑,今朝 04:34 聽賽果時都係 1:0 ,點知會追和,後先睇番即時比數,原來係烏籠球。  

夠境係加時幾多分鐘擺烏籠。 

怪怪的天氣
各位早晨   

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2008-4-23 09:27 發表
呢排當黑,今朝 04:34 聽賽果時都係 1:0 ,點知會追和,後先睇番即時比數,原來係烏籠球。  

夠境係?
今朝起身聽我老豆講, 第四旁証舉牌補時工分鐘, 球証補夠四分鐘, 一入波即吹雞完場.

但無影響入球細

My new target!!

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2008-4-23 09:27 發表

夠境係?
補時4分 應是在3分左右

回復 #24333 細摩 的帖子

早晨細摩兄
齊齊收錢  

回復 happycamel, 細摩 的帖子

唔該兩位詳細報導! 

齊齊收錢,講定今晚馬仔都岩聽。 

引用:
原帖由 happycamel 於 2008-4-23 10:26 發表
早晨細摩兄
齊齊收錢  
禽晚臨訓醒起唔記得買細,

打去投注, 買曬細! 雖然1.4但穩陣過勇士

My new target!!

引用:
原帖由 happycamel 於 2008-4-23 04:35 發表

笑死我啦  
無那那響地下執番三舊水~

引用:

夠境係?
其實成場波利記佔盡優勢, 車仔短傳完全無法入攝, 長傳力水唔準繩導致門前失機頻頻, 追成平手絕對是運氣使然~

最初我都打算買主勝, 但由於近來真係輸得太多已經無晒主見, 最後跟咗Sax Ba至可以幸保不失~

回復 #24339 Air Supply 的帖子

呢排佢旺到震,冇信心都羸半個盤 ,只可惜佢神出鬼沒,冇得跟。

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2008-4-23 14:33 發表
呢排佢旺到震,冇信心都羸半個盤 ,只可惜佢神出鬼沒,冇得跟。
所以我咪要兩點幾起身"瀑"佢囉~

澳娛個盤咁鬼嘅?

主客和曼聯客勝高水, 但讓球盤居然仲要讓巴塞平半?

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-4-23 09:23 AM 發表

第一個 支持 無我份
內定 支持  
本地實力 + 威力 + 星光活力  支持
唻降_身再唻 支持
十卜十卜後 一仆一碌都 支持
我真係俾你笑鬼屎,呢三隻馬同支持有咩關係?

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2008-4-23 15:55 發表

今晚跑完馬至話比你知原因

大家黃昏好  
睇住張排位 好似好陌生甘

有點茫茫然

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-4-23 16:55 發表

原因
希望唔係死因

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-4-23 04:55 PM 發表

等我今晚留意下你呢三隻野先得!

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2008-4-23 15:55 發表

好可能係保保死狗
跟買無衰

引用:
原帖由 Air Supply 於 2008-4-23 15:47 發表
澳娛個盤咁鬼?

主客和曼聯客勝高水, 但讓球盤居然仲要讓巴塞平半?
度好交份報告出黎

引用:
原帖由 Air Supply 於 2008-4-23 15:00 發表

所以我咪要兩點幾起身"瀑"佢囉~
邊個兩點幾起身屙尿

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。