推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

引用:
原帖由 happycamel 於 2008-5-2 02:19 發表
難為了競賽小組可以做出如此冠冕堂皇報告 :
頭場普萊西(「高風格」)趨近八百米處彎位切入帶頭後減慢步速勝出,說是不小心警告了事。尾場報名放寬了上限一分,是為賀賢轉移目光嗎? 全日三個法國佬都被警告未全力策騎至終點或用鞭打人馬頭。冼文諾於第六場及第十一場分別向內向外斜跑,先是譴責,再嚴厲譴責, 潘頓倫敦快車亦嚴厲譴責於中段向外斜跑,即係點? 對賀賢取滿分不聞不問................
..
或者咁講啦,
尾場放寬上限,
等如將輕磅馬可以多減一磅,
o係變化場地比賽,
重磅馬難跑,
有利輕磅馬,
呢d情況都會對本身已經具爭勝條件既歡笑星更加有利.

樂氣豆 & 各位火炬日早晨                     

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-5-2 09:31 發表
樂氣豆 & 各位火炬日早晨                     
樂保豆 & 各位早晨~

嚇屎我.....幾驚你將個"炬"字打錯為"化"字呀~

引用:
原帖由 happycamel 於 2008-5-2 02:19 發表
睇完賽馬結果及賽事報告
全日賽事其實四字報告 : 罄竹難書

難為了競賽小組可以做出如此冠冕堂皇報告 :
頭場普萊西(「高風格」)趨近八百米處彎位切入帶頭後減慢步速勝出,說是不小心警告了事。 ...
引用:
原帖由 熊魔鬼 於 2008-5-2 08:51 發表
或者咁講啦,
尾場放寬上限,
等如將輕磅馬可以多減一磅,
o係變化場地比賽,
重磅馬難跑,
有利輕磅馬,
呢d情況都會對本身已經具爭勝條件既歡笑星更加有利.
都有Point~

相關搜索目錄: 賽馬

引用:
原帖由 Air Supply 於 2008-5-2 11:16 發表

都有Point~
喂....記唔記得我係歐協八強果陣.......咪話會睇好辛尼特的.....

估唔到亂嗡真係可以當秘笈...
......!

引用:
原帖由 OrangeFai 於 2008-5-2 15:34 發表

喂....記唔記得我係歐協八強果陣.......咪話會睇好辛尼特的.....

估唔到亂嗡真係可以當秘笈...
記得.....好彩你無要我受你咋~

引用:
原帖由 Air Supply 於 2-5-2008 15:46 發表

記得.....好彩你無要我受你咋~
念住拜仁多數羸,最多打和! 

基金又要從頭黎過。 

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2008-5-2 15:50 發表

念住拜仁多數羸,最多打和! 

基金又要從頭黎過。 
我一早就諗住拜仁會出局, 但勢估唔到佢唔係輸俾我隊心水基達菲, 而係輸俾粒橙嘅辛尼特~

尋日你條飛我就小注跟咗前半段, 後半段驚拜仁繼續摸和(之前合共3次對基達菲同辛尼特都係和)輸半盤, 先至倖免於難~

回復 #24658 Air Supply 的帖子

跟半段有盈利! 

引用:
原帖由 Air Supply 於 2008-5-2 16:13 發表

我一早就諗住拜仁會出局, 但勢估唔到佢唔係輸俾我隊心水基達菲, 而係輸俾粒橙翵砲妖S~

尋日你條飛我就小注跟鱈e半段, 後半段驚拜仁繼續摸和(之前合共3次對基達菲同辛尼特都係和)輸半盤, 先 ...
完全同意講拜仁果句.....

好老實講....其實前幾round 拜仁都已經過得好驚險, 而家先輸真係執到喇佢地.

辛尼特其實唔弱架.......已經掃左d"強隊"走.....不過我真係估唔到會輸成4粒咁多
......!

不過講基達菲呢隊波.....

我唔知咁講岩唔岩, 雖則佢地唔係乜野勁旅, 但對住佢地..... 真係好易會梗親...
......!

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2008-5-2 16:41 發表
跟半段有盈利! 

但當時只得1.71, 仲要係最低消費全為止癢嗰隻~

引用:
原帖由 Air Supply 於 2008-5-2 17:22 發表

但當時只得1.71, 仲要係最低消費全為止癢鶧年
好過無喇
......!

引用:
原帖由 OrangeFai 於 2008-5-2 17:16 發表

完全同意講拜仁果句.....

好老實講....其實前幾round 拜仁都已經過得好驚險, 而家先輸真係執到喇佢地.

辛尼特其實唔弱架.......已經掃左d"強隊"走.....不過我真係估唔到會輸成4粒咁多 :look ...
分組賽嘅時候我睇過佢地一場波, 主場全熱門對紐倫堡, 上半場先輸一粒, 下半場追和2:2, 全程被人反客為主無甚驚喜, 等我仲認定咗佢係肥田料嚟添~

引用:
原帖由 OrangeFai 於 2008-5-2 17:18 發表
不過講基達菲呢隊波.....

我唔知咁講岩唔岩, 雖則佢地唔係乜野勁旅, 但對住佢地..... 真係好易會梗親...
基達菲呢隊波其實相當神化, 就算作客對住前列球隊都絕不欺場兼且隨時贏得, 但主場對住傑志都有可能失波, 所以我都估到佢會全力硬撼拜仁, 不過最後都係輸咗作客入球~

引用:
原帖由 OrangeFai 於 2008-5-2 17:26 發表

好過無喇
正一係跌咗個橙, 執番粒"核"~

引用:
原帖由 Air Supply 於 2008-5-2 17:35 發表

正一係跌鱄蚞, 執番粒"核"~
咁得閒都唔忙串燒

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-5-2 17:36 發表

咁得閒都唔忙串燒
仲計緊公司條數.....我都係上嚟攤抖吓咋~

引用:
原帖由 Air Supply 於 2008-5-2 17:37 發表

仲計緊公司條數.....我都係上豁u抖鴭Q~
買一 ''串'' 都係抖氣既好方法

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-5-2 17:38 發表

買一 ''串'' 都係抖氣既好方法
樂氣豆 & 各位 火炬傳送成功既黃昏請安區

引用:
原帖由 Air Supply 於 2-5-2008 17:22 發表

但當時只得1.71, 仲要係最低消費全為止癢嗰隻~
所以我一早未買馬前就買左先,有 1.76  ,不過都冇得收,早知買埋馬好過。 

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-5-2 17:44 發表

樂氣豆 & 各位 火炬傳送成功既黃昏請安區
我係各位.....
......!

IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

引用:
原帖由 OrangeFai 於 2008-5-2 06:19 PM 發表

我係各位.....
你係橙

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 happycamel 於 2008-5-2 06:44 PM 發表

樂樂黃昏好

誰能代替哥哥地位

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。