推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

[原創] 小甜是我至喜愛的SM女王

引用:
原帖由 gregoryliu 於 2009-5-16 13:35 發表

COCO搬左去上環喎, 都OK, 不過而家唔知有沒有進步.

我沒找過小甜, 只找過Irene, 她真的很專業
Irene正

引用:
原帖由 gregoryliu 於 2009-5-16 13:35 發表

COCO搬左去上環喎, 都OK, 不過而家唔知有沒有進步.

我沒找過小甜, 只找過Irene, 她真的很專業
COCO就算吧啦。
IRENE,好專業,三甲。
小甜,玩過咪知,三甲中既三甲!

引用:
原帖由 shguy 於 2009-5-16 22:23 發表

聽聞小甜過大海迷何生,輸好多。家陣要撲水。
佢失踪幾個月,傳聞多多,又話返鄉下,又話病,而家又話輸左家陣要撲水,

最開心就係囡囡出番呢做,我地又有得玩!

佢都有搵我

我上星期都收到佢call,上去玩了一個session,好正,爽番天。

小甜女皇做女奴

小甜女皇做女奴,服侍我handjob,不知幾爽,老子坐在沙發,小甜跪地同我錫腳趾,小腿,膝蓋,大腿側,令我心都痕埋,小甜用她長長的水晶甲輕掃我老二及春袋,好細心,令它慢慢變大,她淫蕩的眼神,撩人的呻淫,及小甜的魔指抓弄下,失控地脹大。落油之後,又濕又滑,小甜一邊叫我合上眼享受,手指包住我龜頭,感覺好似小到頂子宮,小甜將我老二壓在她的小腹施磨,手指在東菰位按扣,令我熱血沸騰,小甜伏在我身上,夾著她的豪乳又西又磨,佢雙乳,又軟又滑,佢用雙乳夾住我老二,我老二在佢乳溝堨X出入入,有一兩下頂到佢咀咀,真係爽到頂。最後佢合上雙手包住我老二上下快速套弄,一面用咀咀頂頂我龜頭,舒暢地射出白醬,射到小甜滿咀都係,最令我意想之外,小甜很細心給我事後清理,重有熱毛巾敷。小甜同我講,佢未做sm之前,開過骨場,所以佢手機係一流正。

相關搜索目錄: 水晶甲 水晶 手機

引用:
原帖由 gino007 於 2009-5-19 13:48 發表
小甜女皇做女奴,服侍我handjob,不知幾爽,老子坐在沙發,小甜跪地同我錫腳趾,小腿,膝蓋,大腿側,令我心都痕埋,小甜用她長長的水晶甲輕掃我老二及春袋,好細心,令它慢慢變大,她淫蕩的眼神,撩人的呻淫,及小甜的魔指抓弄下, ...
佢其實重有好多絕招,腳撩油浸禾花雀,R patpat手抽G眼,無得頂。

相關搜索目錄: 水晶甲 水晶

幾得意,試試看

引用:
原帖由 sm3000 於 2009-5-21 14:12 發表

佢其實重有好多絕招,腳撩油浸禾花雀,R patpat手抽G眼,無得頂。
師兄真係識玩,你話如果一面腳交,一邊唔條用手抽而係用假九插c眼就無死,一定爽到震!冧起都硬。

引用:
原帖由 gino007 於 2009-5-21 23:27 發表

師兄真係識玩,你話如果一面腳交,一邊唔條用手抽而係用假九插c眼就無死,一定爽到震!冧起都硬。
之前出過小甜腳交報告 : http://forum.timway.com/f/viewthread.php?tid=207609&page=1&fromuid=352002#pid5512402

比較詳細,睇過就知點玩。

thanks for sharing

引用:
原帖由 sm3000 於 2009-5-22 13:01 發表

之前出過小甜腳交報告 : http://forum.timway.com/f/viewthread.php?tid=207609&page=1&fromuid=352002#pid5512402

比較詳細,睇過就知點玩。
條Link去唔倒呀C兄,請貼出來好嗎?

引用:
原帖由 gino007 於 2009-5-22 21:02 發表

條Link去唔倒呀C兄,請貼出來好嗎?
http://forum.timway.com/f/viewthread.php?tid=207609&page=1&fromuid=352002#pid5512402

小甜有一招腳指推油好勁謘A佢同時用既手指你R pat pat , 腳指R 你jj,直頭舒服別震!
佢要我大字爬在牀上,然後手擦BB油,推到patpat及jj滑滑之後,坐係我後面用佢靈活的腳指同我Rjj,話時話佢双腳子公特別長,可以夾住jj,所以佢用腳指同我jj推油,真係正過打真軍,尤其係佢一邊重R埋patpat,真,真係爽呀,佢D指甲又長,一路中背脊抓到落大脾,腳板底,真係成過人都醒哂。加埋佢Rpatpat果陣,好識順便用手指公按摩埋我菊花,真係爽暈。

引用:
原帖由 sm3000 於 2009-5-22 23:22 發表

http://forum.timway.com/f/viewthread.php?tid=207609&page=1&fromuid=352002#pid5512402

小甜有一招腳指推油好勁謘A佢同時用既手指你R pat pat , 腳指R 你jj,直頭舒服別震!
佢要我大字爬在牀上, ...
師兄講得小甜既手藝咁好,得閒要去試下。唔知重有無其他招式介紹。

引用:
原帖由 nano 於 2009-5-23 01:43 發表

師兄講得小甜既手藝咁好,得閒要去試下。唔知重有無其他招式介紹。
小甜有好多好玩招式,但有好多係屬於不傅秘技,佢叮囑唔好公開。

其中有一招「前插後拮」,最合「拮patpat」愛好者,後邊俾佢狂「拮patpat」,前邊老二佢大腿 la緊夾,感覺好似玩緊3p三文治,那種刺激及舒暢感覺,末試過,講是講唔明。但係玩過之後,那種刻骨銘心的刺激,想起都會九硬硬,心思思。

小甜而家响邊咪係立信12/F F2囉,詳細Dching 自巳上 141sex 揾啦

引用:
原帖由 sm3000 於 2009-5-24 14:09 發表

小甜有好多好玩招式,但有好多係屬於不傅秘技,佢叮囑唔好公開。

其中有一招「前插後拮」,最合「拮patpat」愛好者,後邊俾佢狂「拮patpat」,前邊老二佢大腿 la緊夾,感覺好似玩緊3p三文治,那種刺激及舒暢感 ...
C兄,我玩咗啦,真係好..好爽,同小甜玩腳交,爽到爆!

點玩法?床上先鋪好新毛巾,小甜要我大字型伏在床上,挷上手腳,接受佢指甲愛撫,佢在背部,腰部,掖下,大腿側敏感區的一輪一輪挑逗,細佬俾佢摩到扯哂火。當然啦,菊花,細佬係唔會小。

呢個魔女重放咗2個震旦入我菊花,震到我狂叫。小甜坐在我大腿後,佢一邊爪我pat[at,一邊伸雙腳入呢撩我細佬,佢對腳落晒油,又軟又滑 ,經夾起對腳,我就在佢腳窩抽插,那種舒暢感覺,是非一般造愛可比!

尤其,佢用條假鳩插我菊花,好脹,好震,好剌激,將我帶入忘我的高潮景界,令我分不清楚我係俾佢「操」patpat操到高潮,還是同佢腳交操到高潮,總之就係一浪浪的高潮。

果種刺激我係前所未有,一試難忘,一試上癮。難怪C兄話「那種刻骨銘心的刺激,想起都會九硬硬,心思思」,寫寫下,自巳都鳩硬硬,我都頂唔順要急call小甜救救火!

引用:
原帖由 dafeirou 於 2009-5-25 18:25 發表
小甜而家响邊咪係立信12/F F2囉,詳細Dching 自巳上 141sex 揾啦
Ching 連小甜既上樓密碼都知,咁你同小甜女皇點玩法,不妨分享下。

引用:
原帖由 nano 於 2009-5-26 20:06 發表

點玩法?床上先鋪好新毛巾,小甜要我大字型伏在床上,挷上手腳,接受佢指甲愛撫,佢在背部,腰部,掖下,大腿側敏感區的一輪一輪挑逗,細佬 ...
睇到眼火爆,咁玩法就爽到臂,小甜女王呢個魔女,我有一次試遇俾佢連續渣汁三次半(第四鑊係誓不起頭)。

引用:
原帖由 nano 於 2009-5-26 20:06 發表

點玩法?床上先鋪好新毛巾,小甜要我大字型伏在床上,挷上手腳,接受佢指甲愛撫,佢在背部,腰部,掖下,大腿側敏感區的一輪一輪挑逗,細佬 ...
之前試過係玩真人既三文治,小甜用strapon攬住我在後面插我patap,我前面篤住佢另一個女王姊妹,同小甜一個人玩巳經爽爆,加埋佢姊妹人又靚,又豪放,深得小甜真傳,佢甜功一流,咬功一絕,令你痛得黎好舒暢,尤其佢啜奶頭,啜一下,咬一下,跟住同你甜番,真係爽到你爆,而且佢小妹妹又緊又窄,重要係子宮好淺既名器,扣住小弟弟的龜頭,令你愈吊愈勁,加埋佢黎真既惰慾反應,叫床叫到滿足哂男人既征服慾!俾佢兩個魔女前後夾攻。你話咁帝皇級既享受,人一世物一世,未試過就真遺憾,C兄你同小甜玩咗3p未?

多謝sm同好經常到這里交流及支持,小弟建議凡是報告加紅色大字,比較顯眼易睇,大家認為如何?

引用:
原帖由 sm3000 於 2009-5-28 10:39 發表
多謝sm同好經常到這里交流及支持,小弟建議凡是報告加紅色大字,比較顯眼易睇,大家認為如何?
支持,小弟報告巳經加紅色大字。

引用:
原帖由 sm3000 於 2009-5-28 10:32 發表

之前試過係玩真人既三文治,小甜用strapon攬住我在後面插我patap,我前面篤住佢另一個女王姊妹,同小甜一個人玩巳經爽爆,加埋佢姊妹人又靚,又豪放,深得小甜真傳,佢甜功一流,咬功一絕,令你痛得黎好舒暢,尤 ...
C兄真係好識享受,羡慕死。你講果位靚姊妺係米Irene?

引用:
原帖由 sm3000 於 2009-5-28 10:32 發表

之前試過係玩真人既三文治,小甜用strapon攬住我在後面插我patap,我前面篤住佢另一個女王姊妹,同小甜一個人玩巳經爽爆,加埋佢姊妹人又靚,又豪放,深得小甜真傳,佢甜功一流,咬功一絕,令你痛得黎好舒暢,尤 ...
嘩好正呀!一定要試!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。