推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

49 12
發新話題

加勤比海桑拿

引用:
原帖由 carmanlamlam 於 2008-11-21 08:40 AM 發表
but i think the quality of bgs is better in 加勤比海桑拿
今日去領教過,完全無服務,經理(主任)話無囡,(跟住仲好笑)又話 d 囡質素差!我今天註定要失望咁講;

(真係未見過有咁既對白,我幾乎想問番佢轉頭,咁你係咪暗示我剩俾沖涼錢,跟住可以走人過去浪濤莎或新瀛閣?)(抑或唔知係咪嫌我係新客,其實開了一星期,位位都是新客。)

我問是否未請夠人?佢話只有齋 Dup;仲要每鐘一百代支,連水池廿皮,落樓齋 Dup 雙鐘收 $820,唔收 PPS,請備現金或信用卡。

Dup 完出黎,完全無招呼,無問過 o岩唔 o岩 Dup,食乜野;一見我 Dup 完出黎即示意樓梯(離去)在呢邊;

噢,乜唔俾我要坐一陣,食下野 o架?

仲有,地下換衫,上二樓沖涼和休息室,三樓至係房,飲醉酒請小心咪跌倒;
大老板與利園x麗湖相同,不過我估計在逆市下咁既招呼不出一年就摺硬。

引用:
原帖由 Newnam 於 2008-11-23 19:49 發表

今日去領教過,完全無服務,經理(主任)話無囡,(跟住仲好笑)又話 d 囡質素差!我今天註定要失望咁講;

(真係未見過有咁既對白,我幾乎想問番佢轉頭,咁你係咪暗示我剩俾沖涼錢,跟住可以走人過去浪濤莎或 ...
嘩,真唔真呀, 差成咁? 我老友去過,話o.k.,$1180HJ,$1880ML,技師質數O.K.

引用:
原帖由 吳村人 於 2008-11-23 08:34 PM 發表

嘩,真唔真呀, 差成咁? 我老友去過,話o.k.,$1180HJ,$1880ML,技師質數O.K.
?)
當然是真的啦,我做乜要唱衰佢?總之出房後,全部員工當我透明人魔扮。

$1880我都比得起(我有帶現金,找數時都取了二千幾蚊出黎比收銀處睇,)但佢呢個價豈非同 尖東 Kobe有貴之而無不及?

請睇我的估計:(抑或唔知係咪嫌我係新客,其實開了一星期,位位都是新客。)

引用:
原帖由 Newnam 於 2008-11-23 20:50 發表
?)
當然是真的啦,我做乜要唱衰佢?總之出房後,全部員工當我透明人魔扮。

$1880我都比得起(我有帶現金,找數時都取了二千幾蚊出黎比收銀處睇,)但佢呢個價豈非同 尖東 Kobe有貴之而無不及?

請睇我的估計 ...
真可憐, 揾枝鎗指住都唔 再幫襯, 希望Dave會O到你的投訴.

引用:
原帖由 devilsadvocate 於 2008-11-24 11:10 發表
乜$1880?從未有人提過。我做完專登唔走住,自己座低,叫WAITRESS杯茶我
隋磲M茶,被當隱型。當時只得幾個客!
15分鐘後終於忍住,叫男主任埋來。問佢第三、四個鐘幾錢、型式係點?
而佢同我講「宜 ...
Thanks for your detail report.

no need to go this kind of sauna in this price

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 虎次郎 於 2008-11-25 12:55 AM 發表

Thanks for your detail report.

no need to go this kind of sauna in this price
唔信咪搵 $600(不連代支、貼士、水池和 Locker 小費)去試個雙鐘睇睇啦。

上星期有個靚女俾電話我話轉新場去加勒比海,早兩日我電聯佢問下環境,點知靚女返左兩日工就無做,原來個場靜到飛起,搵唔到食於是走人!

至於個場D乜餐物餐,如果唔係熟客,一概唔駛諗,除非囡囡入房前同經理講明係自已客就可能有得傾。

尋日我5點鐘上到去, 等到6點鐘先入房, 最初有個女人走過黎同我講, 話15分鐘後入房, 15分鐘後個女人唔見左, 我就叫左個著住西裝既男經理過黎, 佢話比佢10分鐘喎, 10分鐘過後又10分鐘, 唔知幾多個10分鐘之後喇, 總之等左1個鐘先入房喇, 入房之前又問下我要咩女呀, 我就話要d後生d架喇, 佢又乜都冇講, 入到房, 個女執緊野, 背住我的, 件衫又透架喎, 成個bra帶放響眼前, 又要短裙架喎, 心諗點都會有個hj掛, dupdup下佢問我知唔知咩收費, 我話唔知喎, 下面經理都冇講過, 佢就講話雙鐘600幾, 一個鐘一百蚊tips, 你dup2個鐘就200tips, 心諗比得tips點都有d手作仔掛, 點知佢話係正既, 我真係估唔到佢囉, 正既做乜唔好似東方棕泉咁, 好似係著t-shirt長褲呀, 個個咁既男經理, 真係好似發緊夢咁, 落樓800幾蚊, 剩dup我做乜唔去東方棕泉呀, 都好似唔洗800幾蚊喇.

再上星期去左好多人講既環保, 一入到去都ok呀, 再入去沖涼室, 點解d裝修係咁既, 好似返左大陸d桑拿度, 冇人招呼架, 要自己放低d野去台面度架, 入去沖涼, 個塊類似膠既物體, 又唔乾淨, 個花灑開熱水, 完全冇力架, 冷熱水又難教, 終於較到岩喇, 隔離入個人沖, 佢一開水, 搶晒我d熱水, 佢有貼張紙出黎話咩進行水力調教唔知咩, 咁你一係進行好晒先做生意喇, 入到去休息室, 係好多人響度招呼人, 咪又係黎黎去去招呼d熟既, 問我飲咩, 問完又唔拎黎架, 要叫多佢一次先拎黎, 入到房, 居然整左個亞嬸黎, 30都尾個d掛, 我一向都唔彈鐘既, 算數, 點知間房細到連佢響2張床中間轉身都有d難度既, 埋單1160好似, 我唔覺得ok囉, 同悅目相差200蚊, 我一定去悅目囉, 環境招呼各方面跟本都冇得比既

相關搜索目錄: 裝修

is that bad ???

Tonight I was in King's Hotel, then I was parking in the meter around this sauna, it's seem to be alot of big boss going in......when I was going to fill in the meter....
1 guy driving GTR35 going in....
another guy driving in C63, going in....
When i returning to the hotel, I saw another audi a4 guy leave the key to the valet parking.....

h:" />

相關搜索目錄: Driving

引用:
原帖由 arbuzzi 於 2008-12-20 01:14 發表
  is that bad ???

Tonight I was in King's Hotel, then I was parking in the meter around this sauna, it's seem to be alot of big boss going in......when I was going to fill in the meter....
1 ...
Not bad at all. Why some C hings could not get good service from this sauna, maybe C hings are not rich enough to impress the sauna management to prove good service.  Go there by RR, sure get top service.

引用:
原帖由 devilsadvocate 於 2008-11-24 11:10 AM 發表
乜嘢$1880?從未有人提過。我做完專登唔走住,自己座低,叫WAITRESS杯茶我
揸住杯茶,被當隱型。當時只得幾個客!
15分鐘後終於忍住,叫男主任埋來。問佢第三、四個鐘幾錢、型式係點?
而佢同我講「宜 ...
咁既招呼(當客透明),做齋場真係等摺埋。
個主任(男)叫牛哥;真係吽吽地!

相關搜索目錄:

Only rich people could receive good services in this type of sauna.   Those look like working-class people would be rejected by PR.   That is why I have not visited this type of sauna for year.  I enjoy the USB now.

唔怪duck la....

surely not a place to go, it will close pretty soon~!

引用:
原帖由 diudiudiudiu 於 2008-12-17 11:46 發表
尋日我5點鐘上到去, 等到6點鐘先入房, 最初有個女人走過黎同我講, 話15分鐘後入房, 15分鐘後個女人唔見左, 我就叫左個著住西裝既男經理過黎, 佢話比佢10分鐘喎, 10分鐘過後又10分鐘, 唔知幾多個10分鐘之後喇, 總之等 ...
環保....唉 ,冇野講

等摺埋

引用:
原帖由 hktigerwoods 於 2009-1-22 18:07 發表
等摺埋
好難摺埋,你們唔鐘意幫 襯,重有其他有錢佬幫襯,經常有靚女排隊等入場返工揾錢,因為香港區只有這個高檔場.O開點吧.

引用:
原帖由 gowentgone 於 2009-1-19 22:00 發表

環保....唉 ,冇野講
師兄, 做乜冇野講呢

咁既 service, 唔去不是損失

49 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。