推介:| 開蓬車頂維修翻身 | Email Hosting | Online Shop System | makeup course | Wedding Photography Tip | Bordeaux Red | English learning | 銅鑼灣乾炒牛河 |

121 12345
發新話題

久違了的廠

久違了的廠

很久沒去廠了。。也少兄弟提起。。

禮拜天CP中飯吃好就要回的。。朋友又說晚上也要再玩一下。。我的意見是回深圳。。去正骨水上面的K再玩一下。。朋友就想去CA。。甘就不如去廠玩了。。

朋友都有飯盒不用揀女。。那就慢慢吃好飯再去罷。。我就叫媽咪跟我留條女。。她知道我胃口的。。八點去到就先去舞台看看什麼環境。。O下。。八點鐘還有不少女渥。。雖然就扒多。。另一朋友晚到的就慢慢一起看。。朋友也揀到了。。

到房就看到給我留的一件。。怎麼又是扒。。唉。。就坐一會看看。。媽咪叫女女拿膠袋。。都馬上照做。。朋友件菜很好嘛。。後來抽一下水原來是竹筍呢。。好野。。我坐了一會就越覺我條女吳得。。叫朋友MM給她一百叫她請便。。

再下去舞台看。。哈。。還有女。。真不像以前生意好了。。原來另一家副刀關了門。。女女都來這裡了。。我找了一件湖南大波。。濃裝但能看得出不大的。。

那些唱歌喝酒玩晒鐘就不多說了。。十點我就去爆房。。全程主動。。久違了的長安ISO有享受到了。 。緊窄多汁。。500派彩。。朋友剛SN完。。看到竹筍想吃吃不到 。。十一點車子回港。。。

廠女多了。。質數就參差。。早點去應可選到女。。
廠真太舊了。。地方只可以評為30分。。房間都有臭味了。。

本帖最近評分記錄
  • 筆突 體力 +20 用心分享 2008-11-17 14:40
  • 筆突 威望 +20 用心分享 2008-11-17 14:40

c hing,,,thank a lot

引用:
原帖由 Haidada 於 2008-11-17 12:51 發表
很久沒去廠了。。也少兄弟提起。。

禮拜天CP中飯吃好就要回的。。朋友又說晚上也要再玩一下。。我的意見是回深圳。。去正骨水上面的K再玩一下。。朋友就想去CA。。甘就不如去廠玩了。。

朋友都有飯盒不用揀女。 ...
係宜家甘0既環境。。佢地點敢裝修吖。。。
佢地過左裝修0既Timing....

相關搜索目錄: 裝修

引用:
原帖由 simonkok 於 2008-11-17 13:39 發表
而家廠只有保住他們的唯一強項了。。就是女女的服務質數。。不然就死定了。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2008-11-17 14:35 發表

而家廠只有保住他們的唯一強項了。。就是女女的服務質數。。不然就死定了。。
但我上一次係廠度。。碰到一個唔識催亦唔想學0既囡囡。。。(仲要係FF介紹的)..
我都幾失望下。。。。可能K場都好似中國封建時代甘。。。由盛極而衰。。。而家等待中興。。。

oh my god.....而家廠變了臭(味)廠
你就天真,佢地就絕对吾會係傻 !

引用:
原帖由 simonkok 於 2008-11-17 13:39 發表

I do not believe the boss will invest. What they could do is to reduce price and get more nui nui (to earn the mgt fee of the girls). Then, there should be more nui nuis but with wide ranges of qualities (like Hai gor observed).

引用:
原帖由 simonkok 於 2008-11-17 14:56 發表
但我上一次係廠度。。碰到一個唔識催亦唔想學0既囡囡。。。(仲要係FF介紹的)..
我都幾失望下。。。。可能K場都好似中國封建時代甘。。。由盛極而衰。。。而家等待中興。。。
我看廠熬不過這個風暴了。。我就不願再去了。。地方很差。。

引用:
原帖由 s-pimp 於 2008-11-17 14:56 發表
oh my god.....而家廠變了臭(味)廠
在房間坐著不時傳來什麼臭味。。不知是toilet還是那裡傳過來的。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2008-11-17 15:44 發表

在房間坐著不時傳來什麼臭味。。不知是toilet還是那裡傳過來的。。
唉。。點都好。。。都曾經係一個好地方黎。。。
服務好嘛。。。
都有部份地方唔係甘差。。例如地下。。。不過。甘0既環境都無錢整啦。。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2008-11-17 15:42 發表

我看廠熬不過這個風暴了。。我就不願再去了。。地方很差。。
其实那天去CA。。你可能去金象獎。。可能仲好D。。。

引用:
原帖由 simonkok 於 2008-11-17 15:53 發表
其实那天去CA。。你可能去金象獎。。可能仲好D。。。
金像獎剛裝修地方肯定好。。但那裡女女無培訓無制度。。女女自由發揮。。陪過夜第二天仲要比人X都吳知的咪就系金像獎咯。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2008-11-17 16:17 發表

金像獎剛裝修地方肯定好。。但那裡女女無培訓無制度。。女女自由發揮。。陪過夜第二天仲要比人X都吳知的咪就系金像獎咯。。
I am going this week. Hope I would have good luck..   I will set low expectation. If it goes wrong, I could still sneak to a sna to fulfil my wet dreams..

引用:
原帖由 Haidada 於 2008-11-17 16:17 發表 金像獎剛裝修地方肯定好。。但那裡女女無培訓無制度。。女女自由發揮。。陪過夜第二天仲要比人X都吳知的咪就系金像獎咯。。
無可能! 我個4Q囡好主動要來屌西, 仲好唔滿意我起頭慢

呢個場的確好唔穩定, 要時間搞好管理

speaker 都唔係好好 (除上次VIP房外), 集安細房都好好聲o家
不過其他場變舊,呢個場ok

引用:
原帖由 denny2000 於 2008-11-17 17:10 發表
I am going this week. Hope I would have good luck..   I will set low expectation. If it goes wrong, I could still sneak to a sna to fulfil my wet dreams..
It changed back to 2,6,8 last week, changed to 2,5,8 but only for a day or two..and the MMs compaint..many Brother did just one shot and left and they got less...  good luck..
Of course there are 3, 7,10s..

回復 14# 的帖子

仲好唔滿意我起頭慢!

Wa, you have done 4Q already over 12 hours. What is she expecting?  6 times..  what a girl!!  

引用:
原帖由 Haidada 於 2008-11-17 16:17 發表 金像獎剛裝修地方肯定好。。但那裡女女無培訓無制度。。女女自由發揮。。陪過夜第二天仲要比人X都吳知的咪就系金像獎咯。。
仲有, 你成支大裝可樂咁粗插
一路插仲要聽音 hip-hop, 學黑人跳舞
囡囡非死則傷, 仲點敢比你屌呀 

相關搜索目錄: 裝修 跳舞

傳聞大海就係咁一路搖
http://www.videos.es/reproductor/goyangheboh-(oq1k3t2BKHM

其實幾長、幾粗、幾硬都次要
練好呢招就床上無敵

你地依家仲係咪在怡東打「tang」?

小弟成幾個月無去古都,依家成日都俾刮!
日日做到無停手,總有收獲的時候!!!

引用:
原帖由 hongkonger 於 2008-11-17 17:17 發表

無可能! 我個4Q囡好主動要來屌西, 仲好唔滿意我起頭慢
呢個場的確好唔穩定, 要時間搞好管理
speaker 都唔係好好 (除上次VIP房外), 集安細房都好好聲o家
不過其他場變舊 ...
要撞手身咯。。你好彩丫嗎。。
我就。。
不過叫了兩次的那個就中規中距咯。。
只是想說這裡無規矩無陪訓的。。要有心理準備啊。。

引用:
原帖由 Butt 於 2008-11-17 17:40 發表
你地依家仲係咪在怡東打「tang」?

小弟成幾個月無去古都,依家成日都俾王刮!
主要住怡東啦。。
方便又合理。。要補飛就行過隔離。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2008-11-17 17:57 發表

要撞手身咯。。你好彩丫嗎。。
我就。。
不過叫了兩次的那個就中規中距咯。。
只是想說這裡無規矩無陪訓的。。要有心理準備啊。。
我好似同哩間場無乜緣份。。。甘耐都係去過一次咋。。。

听講除東莞外,度度都好靜
依家去K 都係去CP 比較穩陣

引用:
原帖由 hongkonger 於 2008-11-17 17:26 發表
傳聞大海就係咁一路搖
http://www.videos.es/reproductor/goyangheboh-(oq1k3t2BKHM

其實幾長、幾粗、幾硬都次要
練好呢招就床上無敵
那家K幫D女培訓跳這個舞就無得頂。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2008-11-17 16:17 發表

演員當然要比自由發揮既空間佢啦  所以冇皇管   我覺得過年后會好d, 因為今年組班既問題, 所以不斷招新兵時難免完善即時提高服務, 過年后間間場都重新計過, 各自換血轉會有足夠時間去改善.

121 12345
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。