推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

[原創] 長安仁K首航速記

回復 25# 的帖子

如果你真的要自我安慰,去東莞或桑拿,要他們專做後欄就得喇!哈哈!

攪前面都可以自我安慰啫!!
引用:
原帖由 7-siu 於 2008-11-18 16:59 發表
如果你真的要自我安慰,去東莞或桑拿,要他們專做後欄就得喇!哈哈!
精英盟會頂瓜瓜,目標明確無偏差,兄弟同心齊齊揸,女女猛話跨啦啦!

引用:
原帖由 def_lo 於 2008-11-18 16:39 發表
哈哈, 雖然甘樣有d阿q, 但都不失為自我安慰既好方法!!
豆腐佬吾好甘 down la! 我 last time Macau NC $1100 the girl 她在 hotel room 停留 no more than 35 mins. 我知道 this is quite 感到灰心.
希望你下次食到心頭好啦

精英盟會頂瓜瓜, 目標明確無偏差, 兄弟同心齊齊揸,女女猛話跨啦啦!

引用:
原帖由 麥迪文 於 2008-11-18 17:16 發表
豆腐佬吾好甘 down la! 我 last time Macau NC $1100 the girl 她在 hotel room 停留 no more than 35 mins. 我知道 this is quite 感到灰心.
希望你下次食到心頭好啦
精英盟會頂瓜瓜,目標明確無偏差,兄弟同心齊齊揸,女女猛話跨啦啦!

引用:

希望你下次食到心頭好啦
好似澳門噴射飛翼船。。得個快字。。。唉。。。

引用:
原帖由 simonkok 於 2008-11-18 17:34 發表

好似澳門噴射飛翼船。。得個快字。。。唉。。。
儘管就此斷送左我既 Macau NC 第一次! 我 (阿Q) 相信這只是個別事件!
精英盟會頂瓜瓜, 目標明確無偏差, 兄弟同心齊齊揸,女女猛話跨啦啦!

引用:
原帖由 麥迪文 於 2008-11-18 17:58 發表

儘管就此斷送左我既 Macau NC 第一次! 我 (阿Q) 相信這只是個別事件!
麥兄,都好耐冇見你,幾時再去古都玩呀?

佢都未去過古都!!
引用:
原帖由 jjchan218 於 2008-11-19 13:36 發表
麥兄,都好耐冇見你,幾時再去古都玩呀?

引用:

希望你下次食到心頭好啦
No matter what girls you get, you have high chance end up having the girls leaving earlier since they usualy have a heavy debt (agency fee around 70k or above to get to work in MCU, figures 2 years ago) to pay off.  By leaving earlier, they could get the chance to get another customer faster.  I heard that a red-card could have 5-6 rounds of activities a day!

Your $1.1k package should be quite a while ago since their price went up quite crazily these few years wor.

引用:
原帖由 Haidada 於 2008-11-18 11:11 發表

現在K場水准不穩定。。不光是師兄去的場。。其他場子也有一樣。。不過K也是要碰運氣的。。不可能一次就遇到好女女。。師兄繼續努力。。
However, I caught a GOOD MM at FL Hotel !!!
男人可長久而不專一
女人卻專一而不長久

引用:
原帖由 DrTea 於 2008-11-19 08:51 AM 發表

However, I caught a GOOD MM at FL Hotel !!!
茶兄:...明天會在CP.有否機會一聚??........

相關搜索目錄:

你手若有行善的力量,不可推辭,就當向那應得的人施行。

引用:
原帖由 glucerna 於 2008-11-20 00:02 發表

茶兄:...明天會在CP.有否機會一聚??........
Bro Stan, I'm busy within this month !  How about next month except 1-2/12.

相關搜索目錄:
男人可長久而不專一
女人卻專一而不長久

引用:
原帖由 DrTea 於 2008-11-19 09:31 AM 發表

Bro Stan, I'm busy within this month !  How about next month except 1-2/12.
sure..keep in touch....

你手若有行善的力量,不可推辭,就當向那應得的人施行。

引用:
原帖由 denny2000 於 2008-11-19 15:44 發表

No matter what girls you get, you have high chance end up having the girls leaving earlier since they usualy have a heavy debt (agency fee around 70k or above to get to work in MCU, figures 2 year ...
我 this year 三月去 lor. BTW $1100 paid to girl and NC 大約 $500.  我相信命運的安排, 正所謂"人生就像一盒巧克力,你永遠不知道自己會嚐到哪種滋味",我絲毫沒有畏懼、並勇於走出自我。

......., 三句唔埋又講番你本行, Forest Gump, 1994 啦!!!!!
引用:
原帖由 麥迪文 於 2008-11-20 10:23 發表
我 this year 三月去 lor. BTW $1100 paid to girl and NC 大約 $500.  我相信命運的安排, 正所謂"人生就像一盒巧克力,你永遠不知道自己會嚐到哪種滋味",我絲毫沒有畏懼、並勇於走出自我。

引用:
原帖由 def_lo 於 2008-11-20 10:27 發表
......., 三句唔埋又講番你本行, Forest Gump, 1994 啦!!!!!
人生的真理 has no age always works.

引用:
原帖由 def_lo 於 2008-11-18 00:55 發表
某件某月某日, 豆腐佬成功鋪橋搭路, 踏上仁K首航之行!

出發前已得知此行非常浩浩蕩蕩, 可能有多達13條淫蟲, 再加上時值假期, 曾經憂慮會否出現僧多粥少的情況呢? 在有關人士的開解後, 亦欣然踏上征途!

當日團員 ...
豆腐佬也出征仁k....哈.
幾時有時間一齊去呀.

引用:
原帖由 麥迪文 於 2008-11-20 10:23 發表

Then, it is 1,600...  

我絲毫沒有畏懼、並勇於走出自我.. where will be your next destination??

大哥, 仲講, 一出就賴野!!    有排至可以再度到期喇!!  係呢, 呢排仲有冇溫dj呀??
引用:
原帖由 alb 於 2008-11-21 08:59 發表
豆腐佬也出征仁k....哈.
幾時有時間一齊去呀.

引用:
原帖由 def_lo 於 2008-11-21 01:42 發表
大哥, 仲講, 一出就賴野!!    有排至可以再度到期喇!!  係呢, 呢排仲有冇溫dj呀??
哈哈! 唔緊要, 下次再玩.

唉....都唔知點解, 而家真係唔想玩K女, 想DJ多D.....

支持c兄包膠!!!!!!

thanks for sharing

引用:
原帖由 def_lo 於 2008-11-18 13:10 發表
為存厚度, 唔想公開講! 我從來冇懷疑個場唔掂, 我只係覺得一就係我地唔夠英俊, 吸引唔到個媽咪; 一就係我地遇人不淑!!
哦...你話遇人不淑~~
かわいいは正義成長は罪幼○趣味は王道

引用:
原帖由 麥迪文 於 2008-11-18 17:58 發表

三哥去馬交NC都唔拉隊~~
かわいいは正義成長は罪幼○趣味は王道

你咪扇風點火, 我指個媽咪啫!!
引用:
原帖由 魔鈴娘 於 2008-11-25 11:32 發表
哦...你話遇人不淑~~

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。