推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

DL SN REPORT

DL SN REPORT

星期六無無聊聊約咗朋友夜晚去深圳食飯+ MASSAGE+睇波, 中午就鼠咗去DL玩, 貪呢到星期六比CP少人D , 去到先睇了2轉泳衣女女, 普普通通, 當然即彈啦  再來一轉新護士制服女女, 見到一個新來的妹妹幾好, 即MARK  先講一下件制服好SEXY + 魚綱絲襪, 正  不過主任同我講佢新來服務麻麻地, 我同佢講唔緊要, 夠靚女就OK   女女讀了大一就啱啱出來做 (可惜), 身材嬌少但有波路 GOOD, 其他纏綿內容當然都係個D野,  係入閘時比較困難, 太窄了   因為一早知道會冇咩SEVICE + 條女怕怕羞羞, 不過整體自己都覺得開開心心咁落鐘.  然後回深圳匯合朋友食飯同睇住仙仔點樣被城城炒.
本帖最近評分記錄
  • 筆突 體力 +20 用心分享 2008-11-24 17:23
  • 筆突 威望 +20 用心分享 2008-11-24 17:23

it seems like u r having fun, i need to 打飛機 (in mandarin ) this afternoon, better prepare now
尋開心,但求過得人,過得自己
你對我好,我對你好

引用:
原帖由 BB鬥士 於 2008-11-24 12:13 發表
星期六無無聊聊約咗朋友夜晚去深圳食飯+ MASSAGE+睇波, 中午就鼠咗去DL玩, 貪呢到星期六比CP少人D , 去到先睇了2轉泳衣女女, 普普通通, 當然即彈啦  再來一轉新護士制服女女, 見到一個新來的妹妹 ...
DL即是D朗吗。。?
吴错喔。。

回復 3# 的帖子

對, 我去大L玩

引用:
原帖由 BB鬥士 於 2008-11-24 13:22 發表
對, 我去大L玩
C兄。。你又去左DL玩。。。

玩大一女生甘有文化

甘係邊架?天X嗎?

回復 5# 的帖子

不是天X, 去咗銀X, CP轉TAXI 過去, 知佢11月轉咗新制服去睇下.

件大一生長得成個乖乖女咁, 自己開心完又覺得佢好可惜要跑出來做, 佢口口聲聲話朋友介紹佢來做, 但手臂上又有一大塊瘀血  不過無計, 希望佢快D賺夠返去繼續讀書.

銀泉?

回復 7# 的帖子

yes.. u are correct

引用:
原帖由 BB鬥士 於 2008-11-24 12:13 發表
星期六無無聊聊約鱆B友夜晚去深圳食飯+ MASSAGE+睇波, 中午就鼠鬙hDL玩, 貪呢到星期六比CP少人D , 去到先睇了2轉泳衣女女, 普普通通, 當然即彈啦  再來一轉新護士制服女女, 見到一個新來的妹妹 ...
DL銀泉? 小弟都去過幾次大朗. 去都係天x比較多. 仲有去過好幾間足浴. 但係見唔到有銀泉. 可唔可以講講近邊同埋點收費呢?

回復 10# 的帖子

有 198 / 148 / 38 房, mm 400 有護士 / 泳衣 / OL / 學生服 個場近大朗醫院既ho華酒店內.

相關搜索目錄: 酒店

引用:
原帖由 BB鬥士 於 2008-11-26 11:42 發表
有 198 / 148 / 38 房, mm 400 有護士 / 泳衣 / OL / 學生服 個場近大朗醫院既ho華酒店內.
唔好意思. 問多幾句. 198, 148 同 38d 房有乜唔同呢? 仲有, 呢度女女質素同天x點比較?
之前試過醫院附近間海濤. 全套300(包房), 不過質素同服務mama.... 反而呢間銀泉係有d興趣. 唔該晒.

相關搜索目錄: 酒店

回復 12# 的帖子

198 /148 房大細不同, 38 房冇水床少了水床服務, MM比較係點就自己去睇睇啦, 當然有靚同唔靚, 如果想玩好服務MM, 同D主任講佢會介紹比你. 呢到D服務都幾好既, 如果簡了生手MM, 佢都會同你講聲既.

引用:
原帖由 BB鬥士 於 2008-11-26 13:56 發表
198 /148 房大細不同, 38 房冇水床少了水床服務, MM比較係點就自己去睇睇啦, 當然有靚同唔靚, 如果想玩好服務MM, 同D主任講佢會介紹比你. 呢到D服務都幾好既, 如果簡了生手MM, 佢都會同你講聲既.
BB兄. 真係一萬個唔該

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。