推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

版主大佬們, 這裡人流好疏落, 所以請你們...

引用:
原帖由 wt29 於 2008-11-28 19:06 發表
小弟幾年前見過筆兄, 覺得他為人沒有架子, 處事公平,  他的做法, 已是平衡各方利益了!
筆兄做事不嫐都ok 架啦

呢度人流OK wor ...  

引用:
原帖由 drm 於 2008-11-27 23:11 發表
啱ke就住落泥唔適應ke就搬……同意 .. 啱key咪多d來坐……唔鍾意咪來囉…

這些話沒錯對,但也正正反映左個人的處事心態和準則。

嘩,個招牌搖搖o下,想跌想跌咁。車,唔好行果邊咪得囉!

喲,那 ...
師兄所言差矣,並非危險安全的準則,也非道德的爭論,既然家有家規,國有國法,
誰認為那地方適宜自己生活方式便落腳,否則便另覓同好,相當於有人喜愛非洲的荒野,
有人沉醉於蘇豪的放任,何來誰對誰錯???
明天總是美麗的,所以我們要活下去

過得自己,先過得人

I like this forum... even tho it was super slow for me to access, I keep coming back to this forum... I reckon the chings here are little bit higher quality than the rest... anyway, please keep up the good work.

本人支持按版規行事,繼續運作!

阿筆做事,百分百放心,支持,十卜!

引用:
原帖由 hongkonger 於 2008-11-27 00:40 發表
唔好動不動要警告、要脅、示下馬威.....
呢到只有老鬼玩, 細路同新人都是去 "跌吉" 同 "你就想"
咁如果玩到連老鬼都唔出 post, 個個做 CDR
呢到就收工o家啦

如果我地唔守規矩, 麻能煩, 洗版,...
你就pm佢, 討 ...
有report都唔係呢度出,俾人話抄就on-9啦。

引用:
原帖由 ivan99 於 2008-12-3 10:35 發表

有report都唔係呢度出,俾人話抄就on-9啦。
同意!最緊要係態度吾好,我係其他討論區都試過做过他們認為不當事件,大都友善地pm提醒或警告,吾會吾清吾楚扣人分,人生攻擊,吋嘴.....
經營網頁者好應該抱不斷檢討和開放態度,好多時見嗰D,擺明做宣傳(好懶有技巧地),真喺得笑Law!雞食放光蟲la!

網友不滿刪帖暴打論壇版主:我讓你刪帖(圖)http://chinanews.sina.com/news/2008/1208/15333128448.html

版主会唔会惊
讲下笑, 我地网友都好文明的

引用:
原帖由 hongkonger 於 2008-12-16 02:14 發表
網友不滿刪帖暴打論壇版主:我讓你刪帖(圖)http://chinanews.sina.com/news/2008/1208/15333128448.html
http://images2.sina.com/newscenter/oth/phoenixtv/301-106-106-106/2008-12-08/f5661d13e5434e2583a3cd42 ...
其實都好驚o架!皆因小弟不時在P鎮、A鎮和心震出沒,好易撞到
呢度的兄弟o架!好似七少、七爺等等;不過最離譜是有次小弟竟然
在公司俾版友撞到!
日日做到無停手,總有收獲的時候!!!

引用:
原帖由 Butt 於 2008-12-16 12:00 發表

其實都好驚o架!皆因小弟不時在P鎮、A鎮和心震出沒,好易撞到
呢度的兄弟o架!好似七少、七爺等等;不過最離譜是有次小弟竟然
在公司俾版友撞到!
http://news.163.com/08/1209/04/4SMQDB6M00011229.html
给你一个清楚点的 version
系女网友打的, 唔关男人事

回復 37# 的帖子

呢個新聞早睇過喇。

o拿!女網友出手已經咁勁,咁男網友出手咪。。。

日日做到無停手,總有收獲的時候!!!

真係比人打穫金!好狠!好勁!狠勁!好狠勁!!

引用:
原帖由 drm 於 2008-11-27 08:54 發表
人,難以面面俱圓,版主亦然。但最近質疑版主的post是否多了一點呢?

咸D不是借題發揮,只是又一次極度否定管理層的處事手法。

「版主大晒」一文被鎖,讓咸D感到…黨來了!

話題凋淡了,沒人有興趣看,沒人 ...
請你睇開D啦。抓住雞毛當領箭既人、按本子辦事既人、通街都係!
每個人都有自己既辦事準則、誰對誰錯、沒有一定、話得事果個先至係最岩既,例如你頂頭上司或者係你老闆。
如果俾你抓住支槍去執行任務、你都會覺得好神氣啦!有生殺權喎!
至於果D影張豬扒相又要設立咩權限、又要俾錢買、你咪唔好睇囉。好多人當咸水草係寶。無法啦、可能佢既家當最貴重就係呢條草!唔可以話人地錯!
至於果D動不動就叫你 "你唔鍾意你咪走囉、唔好係度囉、無人覺得可惜架"、佢地講得岩架。一間餐廳既野唔好食、你會繼續光顧嗎?

回復 41# 的帖子

We need team effort !!!

引用:
原帖由 7-siu 於 2008-12-20 20:14 發表
We need team effort !!!
Not only Blowing Water but also being Issue Post !!

However, the same location (i.e. CA Chocolate Factory) should be posted in one thread.  Someone don't to follow another one's lead law !!
男人可長久而不專一
女人卻專一而不長久

搞旺0的好, 呢幾年呢度靜左好多, 少左好多report....

出post, 呢度既回應都比第度爭好遠......

係時候諗諗計搞返旺個場啦.....   

我係度甘多年, 都唔想呢度好似當年大中華救國陣線甘呀......

引用:
原帖由 暗黑騎士 於 2008-12-21 02:15 發表
搞旺0的好, 呢幾年呢度靜左好多, 少左好多report....

我係度甘多年, 都唔想呢度好似當年大中華救國陣線甘呀......
甘请出多的post啦。。。。

引用:
原帖由 暗黑騎士 於 2008-12-21 02:15 發表

如能達至大圍共識必能重拾昔日光輝.
  我有一個希望 , 希望快卵 D 俾人 ban!

<<甘请出多的post啦。。。。>>

出post沒人覆, 兩下沉左, 你仲會唔會出第二次????

引用:
原帖由 暗黑騎士 於 2008-12-22 02:54 發表

It's not the POINT if your issue is GOOD enough, everyone should have a look and say something la !!
男人可長久而不專一
女人卻專一而不長久

引用:
原帖由 暗黑騎士 於 2008-12-22 02:54 發表
这点我很有同感。。很多的post都是只有几个回复跟着就沉掉了。。是很让人心淡的。。无计啦。。文笔不好。题材不吸引。又无相。。又。。。

但我还是会继续出post的。。分享嘛。。不过在这版认识了很多很好的网友。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2008-12-22 10:53 發表

这点我很有同感。。很多的post都是只有几个回复跟着就沉掉了。。是很让人心淡的。。无计啦。。文笔不好。题材不吸引。又无相。。又。。。

但 ...
鬼咩,哩度好多人都鬼甘忙....
唔係dis??ss同u?ant甘.....有班人係搞團為生.....
間唔中出報告己經好鬼吃力唔通唔洗搵食咩...

引用:
原帖由 simonkok 於 2008-12-22 11:03 發表
鬼咩,哩度好多人都鬼甘忙....
唔係dis??ss同u?ant甘.....有班人係搞團為生.....
間唔中出報告己經好鬼吃力唔通唔洗搵食咩...
系呀。。隔离台好多都是商业post嘛。。看得出来的。 。所以我就无系个度出野咯。。。

忙肯定是一个大问题啦。。但希望各师兄百忙中也抽空出野同回帖咯。。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。