推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

趙碩芝成為小醉娃

趙碩芝成為小醉娃

佢邊一忽似小醉娃???

http://orientaldaily.on.cc/ent/index.html?pubdate=20081202&ads=ent_aads.html&content=/ent/ent_a01cnt.html

「無論 Laughing 係生定死,Laughing 都係度,一日警察,一世警察,著得起呢套制服,咁多伙記撐,驚咩呀!記住我個名呀!Laughing Sir 呀!」

大波小醉娃???
有卓头

你条link有问题, link到去(徐子淇密密造30歲收爐),
唔同徐子淇做九天"怨"女吗?

http://forum.timway.com/f/viewth ... p;page=1#pid5137466

過程當然係極度複雜, 大家睇下我之前0既link就知

身型似至笨多d喎......

引用:
原帖由 PalChan 於 2008-12-2 18:00 發表
你条link有问题, link到去(徐子淇密密造30歲收爐),
唔同徐子淇做九天"怨"女吗?
條LINK好麻煩,搞極都係徐子淇個版
「無論 Laughing 係生定死,Laughing 都係度,一日警察,一世警察,著得起呢套制服,咁多伙記撐,驚咩呀!記住我個名呀!Laughing Sir 呀!」

呢條女出道無耐已經攪到 d 仔 tum tum 轉, 果真有 d 本事 (本錢).
★ 九死邪功 + 穹蒼寶鑑 + 萬毒心經 + 御劍飛行 + 武當聖極輪 + 誅神一式 - 折骨破 ★

殺性回歸,逆天唯我!我就是小劍仙!

引用:
原帖由 喜歡足球 於 2008-12-2 15:32 發表
佢邊一忽似小醉娃???

http://orientaldaily.on.cc/ent/index.html?pubdate=20081202&ads=ent_aads.html&content=/ent/ent_a01cnt.html
似唔似唔緊要, 最緊要有睇頭, 就自然吸引到人去睇!   

引用:
原帖由 休谷客 於 2008-12-3 03:43 發表

似唔似唔緊要, 最緊要有睇頭, 就自然吸引到人去睇!   
'
吸引唔到d資深讀者睇o個下死呢./....
d噱頭都係開頭o個陣先吸到dd..但真係keep住買既...又有幾多呢???
我的理想==> /○\ ○
                       /□\/■\
                        ||  ||

引用:
佢邊一忽似小醉娃???

最似應該係d鼻毛,不過港漫較少畫得咁仔細,所以大家冇發覺
逍遙西無限分身又再重現江湖,仲帶埋佢娘親出o黎免費任插,你o地仲唔去排隊?

引用:
佢邊一忽似小醉娃???

似呀,好似潻呀,你睇佢鰹M小鳳仙裝幾似小醉娃捧荎惕e酒!

似咩???
不過醉娃好似冇咁少布喎~~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.
我的理想==> /○\ ○
                       /□\/■\
                        ||  ||

無忽似小醉娃,大波淫娃就有佢份.
★ 九死邪功 + 穹蒼寶鑑 + 萬毒心經 + 御劍飛行 + 武當聖極輪 + 誅神一式 - 折骨破 ★

殺性回歸,逆天唯我!我就是小劍仙!

引用:
原帖由 不平凡人 於 2008-12-3 22:20 發表
'
吸引唔到d資深讀者睇o個下死呢./....
d噱頭都係開頭o個陣先吸到dd..但真係keep住買既...又有幾多呢???
坦白講, 我完全唔睇好呢本書,

除新龍外, 我睇王風雷傳都唔睇佢!

引用:
原帖由 天下無敵老祖宗 於 2008-12-5 16:20 發表
無忽似小醉娃,大波淫娃就有佢份.
淫唔淫就唔知, 但波就一定係大啦!  

我買鰷臚@期,跟茈H後上網睇,我睇完第一期開頭7版覺得老鰫O鑊真係舠o有D過份,老祖宗一開拖就將龍虎Big4、東方無敵、火雲邪神、蚩尤地全部殺晒,跟著座荍熅_乾坤鄎98重天度浮黚B鵅A對往一樣係浮黚B7大絕世高手鴾H頭,重鄎袨n嘆無敵是最寂寞!咁就引發髐@個好很大黻暋D苤A睇內文即係話呢本醉拳講洢Y真係將來發生驉A只不過鷊s龍同外傳度未講到隉A咁亦即係話呢7個絕世高手肯定係死鄐p劍仙老祖宗劍下,仲肯定係身首異處,亦即係話鄔O一日來臨之前呢7條龍虎門鴷x柱都應該係無穿無爛,老鬺A敢唔敢寫包單話呢單洢Y堅先,如果唔係咁即係又老點啦,所以我決定下期開始唔會再買!

引用:
原帖由 休谷客 於 2008-12-5 17:24 發表

淫唔淫就唔知, 但波就一定係大啦!  
我覺得如果由老鬺磥無忌同趙碩芝嚝K娃合作耍醉拳鶨菕u韓湘子,擒腕擊胸醉吹蕭」,伸出埋Poster咁就肯定升書!

引用:
原帖由 sammy20072007 於 2008-12-8 04:41 發表
我買鰷臚@期,跟茈H後上網睇,我睇完第一期開頭7版覺得老鰫O鑊真係舠o有D過份,老祖宗一開拖就將龍虎Big4、東方無敵、火雲邪神、蚩尤地全部殺晒,跟著座荍熅_乾坤鄎98重天度浮黚B鵅A對往一樣係浮黚B7 ...
其實我發現左一個更大0既問題, 但我想佢地出黎叫"大家睇落去"解釋完先踢爆佢!!!

趙碩芝係三國神兵入邊D相靚好多﹐睇左有D想X旗。
山不再崎岖,但背影伴你疲累相对

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。