推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

第248 次出擊 初闖CA - Sands 威X斯

第248 次出擊 初闖CA - Sands 威X斯

話說last week 大人去日本旅行, 最初沒有打算北上, 為了四哥早d 完成北上青頭破處, 我自己先申請day off  迫四哥和我 join CA之旅,之前僅僅通知團長豆腐佬我有個 friend做神秘嘉賓. 行動代號 “尋安破處”

以小弟咁出神入化"尋site"一舊雲, 感謝團長重複重複又重複既解釋交通, 諸事順利, 9:30 Shatin 和四哥出發, 與四哥深圳共進早餐,Then 再轉大巴 11:40到CA金三角, 再轉 CNY 20 taxi到阿 Denn 之前去過那Gondola, 主要原因打算試從來沒有試過既 Jelly message.  太早沒有客, Hardware乾淨整齊, 入房, 主任簡單解釋, 知道如果小姐唔 arm會一個一個來, 因為我猜 12:00很少小姐, 第一個尚可決定選擇.

Part one 按摩 service是合格經過情形省略, Part two主菜 Jelly message, 小姐裝透明的 Jelly水在一個盤子裡, 完全和 AV Jelly Message一樣, 開始做body,我就大字形咁訓係度, 跟住倒Jelly水係我個身到做漫遊, DJelly水涼涼地咁水乳交融好舒服, 一會兒叫小弟轉過身 BM, 小姐雙手撐著, 雙腿分開, 用 pat pat 在小弟心口以下膝頭以上, 滑上滑落, 個妹妹近鏡遠鏡近鏡遠鏡, 非常性感。小弟沒有打算開大甚至HJ, 小弟提議給她按摩一下, 跟住倒Jelly水係她個身到做 message, 一會兒就按摩到腰部,小 matt 和 eggs 先擦 pat pat 陰道前的敏感位置, then分開兩條大腿擦擦擦, 換躺臥擦奶奶,小姐呼吸緊促起來, 小弟把頭貼在她的頸側 blow air. 小姐喘著氣有點吃不住, 一會兒淋浴 together, 小姐向背我, 我小 matt 擦屁股, 左手搓揉雙乳, 右手不停揉弄陰蒂, 她忍無可忍回頭往後車我, 小姐: 我受不了! 給我…給我. 一會兒迫佢埋牆更大力搓揉, 她渾身顫抖幾下, 臉上露出非常陶醉的表情.擦牙之後她提議再淋浴一遍好嗎? No thanks! 小弟 “鴨男” mission accomplished. Total CNY 168 90 mins.  車到命都冇, 非常滿意.

To be continued….下午集合團長豆腐佬和阿 Denn, 亦即係長安奇兵 東- E,太空奇兵.威E既下集.

本帖最近評分記錄
  • 筆突 體力 +10 用心分享 2008-12-8 16:18
  • 筆突 威望 +10 用心分享 2008-12-8 16:18
精英盟會頂瓜瓜, 目標明確無偏差, 兄弟同心齊齊揸,女女猛話跨啦啦!

Gondola 好近嘉年華大本營,最適合在 check-in 左而又
未夠鐘食晚飯的垃圾時間行過去鬆一鬆:手緊鍊腳,手
鬆鍊o者,豐檢由人!
日日做到無停手,總有收獲的時候!!!

回復 2# 的帖子

畢兄, 嘉年華座野經過好幾次, 除左酒店之外, 仲有咩野玩??

相關搜索目錄: 酒店
精英盟會頂瓜瓜,目標明確無偏差,兄弟同心齊齊揸,女女猛話跨啦啦!

引用:
原帖由 def_lo 於 2008-12-8 16:31 發表

畢兄, 嘉年華座野經過好幾次, 除左酒店之外, 仲有咩野玩??
酒店本身有K、洗腳和推拿;不過個推拿就唔多抵,成百七元房錢,
起埋機成三舊水;過去貢多娜做埋都得咯!

日日做到無停手,總有收獲的時候!!!

jelly massage 同 oil body massage 差唔多, 大家都好好玩, 好好 feel .... waiting your part 2

引用:
原帖由 麥迪文 於 2008-12-8 13:41 發表
話說last week 大人去日本旅行, 最初沒有打算北上, 為了四哥早d 完成北上青頭破處, 我自己先申請day off  迫 ...
So cheap and exciting!

期待麥兄報告

甘真係有點兒貴噃, 貢多娜, 四舊半可以去SN執兩執喇!!

咦, 有K, 但冇咩有關佢既報告, 應該都係 .........
引用:
原帖由 Butt 於 2008-12-8 17:37 發表
酒店本身有K、洗腳和推拿;不過個推拿就唔多抵,成百七元房錢,

精英盟會頂瓜瓜,目標明確無偏差,兄弟同心齊齊揸,女女猛話跨啦啦!

眾兄弟平安出征,看來CA已打完風了!

引用:
原帖由 jjchan218 於 2008-12-9 20:49 發表
眾兄弟平安出征,看來CA已打完風了!
Was there a storm before?

回復 10# 的帖子

Your information is at least 1 month behind.

引用:
原帖由 7-siu 於 2008-12-9 22:34 發表
Your information is at least 1 month behind.
It's because, Peninsula NEVER been Mainland China !!
男人可長久而不專一
女人卻專一而不長久

回復 12# 的帖子

公道d講, 佢又唔係never既! 我至少都同佢去過一次cp, 但自此就好似冇機會北上喇!!

引用:
原帖由 Butt 於 2008-12-8 17:37 發表

one of my friends often go to ths place to 洗腳, should be quite ok..

引用:
原帖由 DrTea 於 2008-12-9 23:52 發表
It's because, Peninsula NEVER been Mainland China !!
Yes ar.

引用:
原帖由 denny2000 於 2008-12-11 00:15 發表
one of my friends often go to ths place to 洗腳, should be quite ok..
Jelly leg massage?

想問下貢多拉桑拿個祥細地址?
thanks

引用:
原帖由 def_lo 於 2008-12-10 18:37 發表
公道d講, 佢又唔係never既! 我至少都同佢去過一次cp, 但自此就好似冇機會北上喇!!
Thank you SIR!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。