推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

28 12
發新話題

小甜和Irene其實都可以做M的

我都係鍾意佢地做s多d

引用:
原帖由 lamsai 於 2008-12-10 11:05 發表
有borther試過嗎?
我試過強姦雞姦Irene
又試過小甜主動要扮狗比我玩
都好玩架
以前立信有個吾記得叫咩名
專做M女 角色扮演一流
玩強姦 痴漢等最叻
吾知去左邊?
以前立信專做M女 角色扮演一流玩強姦 痴漢等最叻你,所指既應該係Fanny,去左澳洲。

相關搜索目錄: 角色扮演

引用:
原帖由 lamsai 於 2008-12-10 15:30 發表
我S﹠M都同佢地玩過
佢地做S你地見得多
都好狠的
但做M時
我發覺佢地都好想玩架
特別係小甜
佢有時會引我做S 佢做M
小甜會幾enjoy做M

Irene就平時做開S
佢著住女皇衫orOL裝做M時會好刺激
佢會 ...
咪玩啦師兄!吹得就吹!

引用:
原帖由 lamsai 於 2008-12-10 15:30 發表
我S﹠M都同佢地玩過
佢地做S你地見得多
都好狠的
但做M時
我發覺佢地都好想玩架
特別係小甜
佢有時會引我做S 佢做M
小甜會幾enjoy做M

Irene就平時做開S
佢著住女皇衫orOL裝做M時會好刺激
佢會 ...
Agree, Irene 被肛姦時雙腳真的會分到好開,幾乎一字馬
好易入
ABC

引用:
原帖由 lamsai 於 2008-12-15 21:03 發表
吹黎有獎抽咩
我自己都玩左SM十幾年
S又得M又得
日本,香港,泰國都玩過
都想試下美國 不過未有錢
小甜同Irene都係打開門做生意
做女皇點狠法
都係個客要求姐
又吾係「真」女皇得咁交關
佢地幾年前都 ...
我半年來都有同她們玩,佢地做M.小甜做M好D,其實佢地係141,俾錢點玩都得,SM3000兄你都吹左好耐啦,係時間收口!,咪吹到佢地好似pro-s好唔好!免得有ching失望而回

回覆#1,#3,#6,#8
lamsai 師兄,睇你都唔係去開立信玩架啦,所以連邊個做女皇,邊個做女奴既都唔知,之前可以做女奴既係Fanny,已經嫁咗去澳洲,Fanny可以做M唔等於其它女皇可以做M,所以你嘅主題話"小甜和Irene其實都可以做M的"巳經係誤導。所以我話你吹得就吹囉,師兄咪介意。
你話角色扮演,假假E扮强姦就會。如果真係做M,你俾多多錢佢地都唔會賺你啦,唔該你地睇真小甜D皮膚幾白幾滑

點會捨得比你整條鞭痕上去呀。小甜D廣告好清楚服務範圍,
http://hk.myblog.yahoo.com/sm-queen/article?mid=44
識中文既就睇下啦,致於話小弟吹到佢地好似pro-s,係得既就怕乜講,而家除咗佢地141sm重有邊個呀,有既話咪講出呢啦,咁你講唔講得出邊個?

相關搜索目錄: 廣告 角色扮演

引用:
原帖由 kingston.xx 於 2008-12-16 23:55 發表

我半年來都有同她們玩,佢地做M.小甜做M好D,其實佢地係141,俾錢點玩都得,SM3000兄你都吹左好耐啦,係時間收口!,咪吹到佢地好似pro-s好唔好!免得有ching失望而回
呢位kingston.xx 師兄個名好似,比人禁咗言既kingstonxx 師兄,唔知係咪同一人呢?

師兄你話最近半年有去玩,重小甜做M?佢地係141,俾錢點玩都得?唔係話做141就有錢乜都得既!師兄你就真係誤導啦,小甜女皇走sexy女皇路線,跟本就唔會做女奴,角色扮女奴就會,但,唔比打,唔比挷緊,所以要講清楚,唔好令其他Brother誤會。至于邊個講真邊個講假,其實好簡單,各位CHING打個電話問小甜咪清楚哂知啦,佢電話在141台好易揾gala。

引用:
原帖由 sm3000 於 2008-12-19 00:04 發表

呢位kingston.xx 師兄個名好似,比人禁咗言既kingstonxx 師兄,唔知係咪同一人呢?

師兄你話最近半年有去玩,重小甜做M?佢地係141,俾錢點玩都得?唔係話做141就有錢乜都得既!師兄你就真係誤導啦,小甜女皇 ...
在我眼中141就係141,M同S沒分別,都係玩玩下 ,真S根本唔使出廣告,如果你係佢真實的M,你會全身奉獻,佢仲使做141,所以你D所謂M都係玩玩下,大家都玩玩下求開心.
仲有小甜係個貪錢的141(應該說是貪心),你俾錢想點都得,好多新仔都俾佢屈3個鐘 你係佢agent,無理由唔知!
p.s .你做M都唔會會俾人打到周身份鞭痕啦,唔俾真打唔等於唔做M,做雞同做M差得幾多,其實你知不知道為什麼所有號稱真S的廣告都強調no sex?因為很少M會接受一隻雞做主人,玩下都沒所謂.

相關搜索目錄: 廣告

引用:
原帖由 kingston.xx 於 2008-12-19 00:30 發表

在我眼中141就係141,M同S沒分別,都係玩玩下 ,真S根本唔使出廣告,如果你係佢真實的M,你會全身奉獻,佢仲使做141,所以你D所謂M都係玩玩下,大家都玩玩下求開心.
仲有小甜係個貪錢的141(應該說是貪心),你俾錢 ...

呢位kingston.xx 禁言師兄既言論都好矛盾下,佢話
"在我眼中141就係141,M同S沒分別,都係玩玩下 ,"所以咪係你自以為是。佢跟本就係戴上有色眼鏡。

佢話"真S根本唔使出廣告"
咁以下既係咪真S廣告先
http://www.mistresskelly.net/
http://www.hongkongmistress.net/profile.html
http://www.ishtarhawke.com/profile.html
http://aa5201314.marlito.com/viewthread.php?tid=5953&page=1&fromuid=4017#pid9713
http://www.hkbdsmc.com/bbs/viewthread.php?tid=2423&page=1&fromuid=19333#pid17824
http://www.hkbdsmc.com/bbs/viewthread.php?tid=17108&page=1&fromuid=19333#pid73161

佢話: "如果你係佢真實的M,你會全身奉獻,佢仲使做141,所以你D所謂M都係玩玩下,大家都玩玩下求開心. "你咁好多人有老婆仔女都出去玩女王啦。玩親女王就要全身奉獻,係咪傻架?有無師兄出來玩m要全身奉獻架?

佢話: "仲有小甜係個貪錢的141(應該說是貪心),你俾錢想點都得,好多新仔都俾佢屈3個鐘 你係佢agent,無理由唔知!"
呢位kingston.xx 禁言師兄屈人呀,人地高興玩三個鐘好平常,有時我重玩埋過夜添,錢係揾呢駛既,駛得起,happy咪得囉!我唔係佢agent,你唔亂屈,我之所以這段時間講多兩句就係因為有D無謂人係度亂踏Irene同小甜 :
http://forum.timway.com/f/viewthread.php?tid=207828&page=1&fromuid=352002#pid4979349

其中ADA有好多囡囡至係agent,而家CoCo而果度收咗個南京妹妹,也可以係agnt,而Irene同小甜佢地絕對係自己一個人做,所以不涉agent!我係客仔,唔係agent!

佢話 "p.s .你做M都唔會會俾人打到周身份鞭痕啦,唔俾真打唔等於唔做M,"
師兄,好多M唔俾真打,打到週身痕唔舒服架,呢位師兄樣樣野都唔清唔楚,up得就up,唔俾打點係M呀。

佢話"做雞同做M差得幾多" 呢位師兄,你既觀念好有問題,"做雞同做M差得幾多"?做M係做女奴呀師兄,咁你嘅意思做雞就係做女奴,抑或做女奴就係做雞?

佢話 "其實你知不知道為什麼所有號稱真S的廣告都強調no sex?"
你頭先又話"D真s唔做廣告" ?而家又話"真S的廣告都強調no sex?"都好前後予盾播!咁而家D真s又做返廣告嗱" ?

佢話"真S的廣告都強調no sex"唔該啦SM唔講性?SM就係要令你身體的每一器官變為性器官啦 ,"no sex",就唔係 SM啦。
SM做咁多野為也?咪係發洩慾念,包括性幻想,咁最大既慾念係乜,咪係性慾!!
强調 "no sex" 咁咪係吊起呢賣,等你全身奉獻囉!

佢話: "因為很少M會接受一隻雞做主人,玩下都沒所謂."

咁呢位師兄都好前言不對後語,之前又話同小甜玩咗半年

http://forum.timway.com/f/viewthread.php?tid=228668&page=1&fromuid=352002#pid5731059

而家又話   "很少M會接受一隻雞做主人" ? 其實跟據你對141囡囡既態度,一時又話人141係雞,一時又話人屈錢,一時又屈人agent, up 得就up,睇你幾時俾人"封咀"!

怒小弟多事加把口.

我幾肯定在此 topic 下討
論 SM 的 brothers 也對 SM 有一定的認識.
M 男大致上分三種.
1. 只當 SM 當作另類的前奏, 主要目的還是插入做愛
2. 享受身心上的 SM, 在 session 中全程投入做 slave 的角色, 射精與否是其次
3. 將slave 的角色變成人生的一部份, 真心真意侍奉女王每一項需要(包括 sex, finance)

上述三類人冇層次上的高低, 只是追求的東西根本不同, 所以比較來實在無謂.
女王方面, 唔同女王適合上述三類人. 個人認為 Irene 同 小甜, 以及個 d 收 $3000 per hour 的 Mistress 應可滿足 (1) and (2) 的 M 男.
難得呢度集合到一班有見識的 M 男, 不如和和氣氣地 discuss 吧.
如果可邀請到女王到呢度一齊 discuss, 一定可進一步振興呢度!

引用:
原帖由 死於女人腳下 於 2008-12-19 11:40 發表
怒小弟多事加把口.

我幾肯定在此 topic 下討
論 SM 的 brothers 也對 SM 有一定的認識.
M 男大致上分三種.
1. 只當 SM 當作另類的前奏, 主要目的還是插入做愛
2. 享受身心上的 SM, 在 session 中全程投入做 s ...
絕對應同,但是這些人有沒有岐視141sm queen先?

引用:
原帖由 lamsai 於 2008-12-19 13:37 發表
by the way
有個地方叫www.hkbdsmc.com
一定岩晒sm3000
可以徵求真正又吾洗錢既女主
比個好介紹你 大家和和氣氣OK?
bye the way你個所謂www.hkbdsmc.com一肚氣啦,可以徵求真正又吾洗錢既女主,唔好咁又天真又傻呢個世界邊有吾洗錢架,有本事你呀 lamsai 師兄咪溝番件啦,我無本事,所以鍾意玩141,舖舖清,無手尾。ps,唔好以為免費女皇好棧,上咗身就唔係一仟幾佰咁簡單,有好多師兄入哂迷,俾果D女皇控制哂,咪變咗免費女皇既私人提款機囉。

引用:
原帖由 lamsai 於 2008-12-19 13:37 發表
by the way
有個地方叫www.hkbdsmc.com
一定岩晒sm3000
可以徵求真正又吾洗錢既女主
比個好介紹你 大家和和氣氣OK?
師兄  , 請不要怪小弟插口 , 呢個所謂SM網站如想找免費女王 , 我想仲難過中六合彩 , 裡面啲女王大多數是吹水 , 其實都唔知係咪男人扮啲 , 呢個世界都好難找啲免費嘢呀
chan chi ming

引用:
原帖由 lamsai 於 2008-12-19 17:06 發表
這完全和岐視拉不上任何關係
只是每個客人到141玩既都吾同
你有你玩M 人地有人地玩S
你都係嬲人地話141就係141果句姐
佢既意思我都明白
佢只係想講 business is business
D姐姐想做生意 D客想點玩 ...
完全同意, 我絕對沒有歧視性工作者,141和雞都係稱呼,唔通稱呼警務人員做差佬又係歧視??
我好少發言,但見有人捧到D141上天就忍唔住 大佬,玩下芝麻,人地話玩過小甜扮M,佢又唔抵得話人吹水.其實佢都可以咁玩架,俾錢咪得囉!係要搵交嗌.
越講越興,一於約小甜扮狗替我出火 我book三part,莫講扮狗,要佢扮什麼都得!!!

引用:
原帖由 kingston.xx 於 2008-12-19 00:30 發表

仲有小甜係個貪錢的141(應該說是貪心),你俾錢 ...
kingston.xx,你知唔知呢度有幾M男都係上141玩sm女王架,你係度言無倫次也野呀!

乜野 "很少M會接受一隻雞做主人" 你晤揾141做女王咪過主囉,重扮哂野話近半年都有玩Irene同小甜做M,你發夢啦,

呢度大把師兄係佢地熟客仔你知訂小小啦.

我o地首先將個"雞"字去除貶義成份, 再去諗下'很少''M會接受一隻雞做主人"呢句說話.

如果你係第三類 M 男, 當然你會搵一 d 清高 d (至少表面上)的女主. 但如果你係第一、二類 M 男, 你的所謂主人/奴隸關係只限在2,3 hours入面, 一隻雞做主人當然冇乜大問題, 因為你只是找她去滿足你在幾小時內的 SM 性慾.
都係o個句吧, 唔同人有唔同需要. 唔同人亦用唔同字眼去稱乎 141. 我相信呢度絕大部份人都尊重 141 女王們, 只要在字眼上溝通清楚就唔會有咩誤會 la

28 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。