推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

[原創] 新旺2號.......原來內有故事

新旺2號.......原來內有故事

尋晚同個supplier響旺角打完邊爐, 9點鐘到就散場, 又冇下場, 咁就唯有返屋企上網睇下有咩新血可以試下, 本應諗住去”金多港”睇下有好野食, 但又睇唔上眼, 最後再睇埋”新旺”, 點知睇到12月1號有個”2號”, 越睇越面善, 點解好似之前見過咁既, 諗諗下記返起原來呢個”2號” 之前響”新旺” 返過工, 佢之前係”99號”, 果時我都試過佢幾次, 但最後佢冇做走左, 心諗唔通佢重返, 即刻打落去問下個keeper, 一問之下原來真係重返, 而家改左做”2號”, 跟住即電話留住佢, 即刻下去食.

落到去入到主場, 入房前即問頭先已經留左”2號”, keeper仔就即帶我入房等, 但突然有人通知, 話”2號” 岩岩入左另外一個客, 心諗有冇搞錯啊, 又話留左, 已經又比佢入其它房, 跟住keeper仔就話起碼要等7-8個字, 仲諗住我係新試, 叫我試第二個, 我跟住即話” 我等, 我亦都知道佢係之前即99號” 跟住佢即時收聲, 但就要我去第二度等佢(都係去太子皇崗車站果條街既其中一間賓館), 入到房, 睇住咸片等, 不過今次真係耐左D, 最後終於有人入黎. 不過, 竟然唔係唔我之前食果個”99號”, 係另外一條囡.

首先講下呢條囡, 矮小身型, 唔屬肥, 不過有肉, 睇落去有對大波, 但我知道係假既(可能經驗話比我知啦), 短頭髮, 最重要係肚位有個好大既紋身, 跟住都係講埋d ”行”野, 又話唔好意思要我等咁耐, 又話妳好有男人味(通通廢話), 跟住佢幫我除衫, 自己亦都除, 果然真係假波, 仲要大細邊, 不過有樣野值得一讚, 佢d皮膚幾靚, 仲係白淨果隻. 照舊幫我沖涼, 跟住水中蕭, 基本功力, 跟住抹身上床, 叫我先扒低, 先黎幫我dup下骨, 都係普通啦, 然後開始啜背, 仲死都要啜我耳仔, 跟住一路落到下身, 然後再毒龍, 再返轉過黎, 狂啜乳頭, 最後再吞蛇, 感覺上舒服過水中蕭, 咁我就玩下佢個身體, 對波都唔係咁想渣, 實在太唔鍾意假山, 另有轉玩佢塊西, 首先講講毛髮, 屬多毛型, 但佢剪短左, 我諗佢應該係有剪開毛既習慣, 因為d毛都幾粗, 西型就不過不失啦, 唔醜亦唔係特別靚, 但非常好好水, 我都未玩, 打開佢雙腳就已經見到佢濕晒, 水仲有好乾淨, 冇污染, 咁就試下用兩隻手指玩下啦, 一插落去, 佢已經high到升仙, 唔能夠再幫我吹, 咁我就係咁二插多幾下, 真係好好水. 咁跟住就用條鳩磨下佢塊西, 實不相瞞, 小弟係環保人仕, 但我都會先問下條囡既意見, 同意我先環保做, 咁佢聽到就話唔係咁好, 我二話不說戴套做, 條囡個西好多水, 咁都係一般男上女下玩一陣, 再狗仔式, 不過狗仔式麻麻地好feel, 所以都係轉返玩男上女下, 跟住大力插多十分鐘到就出野喇, 過程中條囡既反應一流, 仲會捉住你同佢車輪(小弟就冇呢個既喜好, 有又得冇亦得, 有d囡我未必會同佢車輪), 跟住就主動幫你沖涼, 最後都係抱抱錫錫, 著衫走人.

最後總結:
樣貌 = (3/5) 普通, 條囡話佢係一半香港人, 一半四川人
年紀 = (3/5) 唔太清楚, 但未算老
身材 = (2/5) 坦白講, 假山扣左好多分, 加上佢係矮少型, 個肚仲要有個大紋身, 只係膚白淨拎返兩分
技巧 = (3/5) 一般技巧, 要做既佢一定會做, 達到基本要求
投入 = (4/5) 呢一part佢係最高分, 反應好好, 未至於到狂野既滿分, 佢有既係大家所謂既”女友feel”, 水量亦都好夠.

其實本來以為係可以食返舊相好, 但估唔到食左件新血, 條囡話佢只係返左兩日(我都覺得似既), 除左假山+大紋身之外, 其它都ok既, 希望可以俾到大家意見

如果新旺真係閣下既主場, 而你又係環保人士, sorry, 以後新旺會少左我呢個客.  不過唔緊要啦, 少我一個而已, 仲會有千千萬萬既兄弟繼續上......!!
精英盟會頂瓜瓜,目標明確無偏差,兄弟同心齊齊揸,女女猛話跨啦啦!

oh, 可以幫手問下keeper #83 會不會返嚟做? 有無電話搵到佢, tks, brother

引用:
原帖由 def_lo 於 2008-12-10 18:49 發表
如果新旺真係閣下既主場, 而你又係環保人士, sorry, 以後新旺會少左我呢個客.  不過唔緊要啦, 少我一個而已, 仲會有千千萬萬既兄弟繼續上......!!
個場根本唔係sell 環保, 好少女女可以環保 !!!
gg

回復 4# 的帖子

個問題係就算好少,都即係有,更加唔知會唔會係我上到去遇到嗰件!Sorry,我都係唔搏喇!
精英盟會頂瓜瓜,目標明確無偏差,兄弟同心齊齊揸,女女猛話跨啦啦!

引用:
原帖由 def_lo 於 2008-12-10 18:49 發表
咁你邊度都吾洗去la,度度都有

冇所謂啦, 又唔係未玩過! 眼不見為乾淨, 耳不聽為安心! 既看到又聽到都仲決定去, 小弟祝各位兄弟出入平安!!
引用:
原帖由 ufololo 於 2008-12-11 00:29 發表
咁你邊度都吾洗去la,度度都有

小弟一向支持環保,買牬犮i能用少蠸有U,但每次去玩都會用2-3但 CONDOM !!!
(吹都要用)小心為上。

引用:
原帖由 oxana 於 2008-12-10 15:48 發表
尋晚同個supplier響旺角打完邊爐, 9點鐘到就散場, 又冇下場, 咁就唯有返屋企上網睇下有咩新血可以試下, 本應諗住去”金多港”睇下有好野食, 但又睇唔上眼, 最後再睇埋”新旺”, 點知睇到12月1號有個”2號”, 越睇越面 ...
師兄,多謝詳細報告.
我都係見相上去試,點知貨不對版,好撚慶.
原本個99重有無做?或者去左邊間呢?
飲香港水
食新界蕉
流香港血
放九龍屁   

引用:
原帖由 turboman3 於 2008-12-11 11:49 發表

師兄,多謝詳細報告.
我都係見相上去試,點知貨不對版,好撚慶.
原本個99重有無做?或者去左邊間呢?
講真, 樣貌只係普通中囡樣, 至於身型我覺得佢呢張相http://www.winning11.com/123/001/girl_info/girl081/index.htm, 唔多唔少都有做過手腳
但係大致上都match既, 大家都知道, 做呢類職業既女性一般都係食+訓或者+打牌, 過左一段時間身型可能會走樣.......
不過, 以前既99號已經可以肯完佢冇做呢行, 因為有次我響街見到佢, 同佢傾左兩句話而家冇做野.........遲d就唔知喇

引用:
原帖由 airocean 於 2008-12-10 19:08 發表
oh, 可以幫手問下keeper #83 會不會返嚟做? 有無電話搵到佢, tks, brother
83號已經冇做喇......打電話問下keeper都得啦

引用:
原帖由 ESTIMAV6 於 2008-12-11 10:15 發表
小弟一向支持環保,買牬犮i能用少蠸有U,但每次去玩都會用2-3但 CONDOM !!!
(吹都要用)小心為上。
唔係太明師兄你想講乜, 支持環保, 但係又會用2-3個condom, 咁即係點呀?

引用:
可能我講得唔清楚, 我所講既"主場", 意思係"新旺"既總店, 因為"新旺"有其它場地............
雖然小弟支持環保, 但我始終都會係雙方同意下先環保, 並非強制環保..........
"新旺"亦都唔係我既主場, 因為實不相瞞, 小弟如果試左一條之前從未試過既新囡, 試完之後如果好好feel, 我一定會問電話, 之後我就唔會再去果間場搵佢, 而只會同佢做私幫生意, 所以小弟係冇主場.............

引用:
原帖由 tw2001 於 2008-12-10 21:55 發表

個場根本唔係sell 環保, 好少女女可以環保 !!!
係架, 小弟應同師兄所講, 呢個場真係唔係sell環保............

引用:
原帖由 oxana 於 2008-12-11 15:20 發表

可能我講得唔清楚, 我所講既"主場", 意思係"新旺"既總店, 因為"新旺"有其它場地............
雖然小弟支持環保, 但我始終都會係雙方同意下先環保, 並非強制環保..........
"新旺"亦都唔係我既主場, 因為實不相 ...
師兄,有冇同99號(原庄那個)在外交易過?
有冇佢電話呀?唔該!
飲香港水
食新界蕉
流香港血
放九龍屁   

佢支持環保, 係講平日生活例如去買野, 唔係講扑野!!
引用:
原帖由 oxana 於 2008-12-11 15:14 發表
唔係太明師兄你想講乜, 支持環保, 但係又會用2-3個condom, 咁即係點呀?

引用:
原帖由 def_lo 於 2008-12-12 09:19 發表
佢支持環保, 係講平日生活例如去買野, 唔係講扑野!!
哈哈.....又得喎

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。