推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

[原創] 最愛的女皇言語侮辱

最愛的女皇言語侮辱

Here is my favorite. What's yours? 請留言分享.

Your cock is useless!
賤狗!
你係咪覺得自己好賤呢? (小甜)
你包皮禁長,點解不去割左距?

引用:
原帖由 lamsai 於 2008-12-18 17:14 發表
最愛的女皇言語侮辱
小甜:
廢柴 無能用。
你想屌我咩?無可能,返去屌自己老母啦!
跟住我講 我做女皇既奴隸,反悔既話,媽媽就比人輪姦。
打電話比你媽媽叫佢黎做雞。
講出你自己點樣強姦自己呀媽。
你同我奶 ...
師兄,刪埋門你講乜都得,尤其講到媽媽,如果你真係玩開SM,作為M,有無可能咁樣通街唱你既女皇呀,我多口咗,不過,有很多人會敏感架。

回復 3# 的帖子

完全同意。煩請版主留意其他版友有否語言過份。

相關搜索目錄: 語言

引用:
原帖由 Licco 於 2008-12-19 00:25 發表
完全同意。煩請版主留意其他版友有否語言過份。
支持呀,呢班友講到娘親就好過份,公共場所,尊重D好,好不雅,好反感,快Dcut呀,好4級呀!

相關搜索目錄: 語言

言語侮辱亦是我好喜歡的一環.

最鍾意女王侮辱我性能力方面, 例如 jj 短, 早洩等等.

同日本女王玩時我鍾意佢扮軍官, 我扮被伕虜的中國士兵, 俾佢用日文侮辱中國.

相關搜索目錄: 日文

Need to go to Japan wor

引用:
原帖由 lamsai 於 2008-12-19 09:49 發表
個主題係:最愛的女皇言語侮辱
我都只係講真話
無侮辱你個天下無敵既女主!SM3000先生
你吾好見到我名就攻擊我
我都有比錢你個女皇/我既女奴
你中意人地 咪比多D錢佢
吾洗女皇要做一樓一啦
尼度你一樓一討論區呀師兄,據你話鐘意都要包起,你得唔得呀,一樓一呀師兄,咪傻啦,你估話返鄉下2千蚊包件咁易呀,無十萬八萬過唔到一個月呀,散餐就話,長包,都要好有至得。我知你地係邊位,係成日想徵求免費女王個班人啦,你地既然對141sm女有岐視,就唔好在這里攪攪震,你地咁有本事咪自己溝返個女王做老婆,重使出尼141玩咩!至於話你既言論有無過火,你自己撿討下啦,閂埋除哂衫在家里冲澡,無人理你,你咪驗下除哂衫在皇后像廣場冲澡啦。

引用:
原帖由 sm3000 於 2008-12-19 16:38 發表

尼度你一樓一討論區呀師兄,據你話鐘意都要包起,你得唔得呀,一樓一呀師兄,咪傻啦,你估話返鄉下2千蚊包件咁易呀,無十萬八萬過唔到一個月呀,散餐就話,長包,都要好有至得。我知你地係邊位,係成日想徵求免費女 ...
做141可以搵10萬8萬一個月 ,18-22可能得,唔係中女都唔洗用sm招徠啦 不過小甜在你心中可能真係值10萬8萬,你玩sm玩到神智不清

引用:
原帖由 kingston.xx 於 2008-12-20 00:03 發表

做141可以搵10萬8萬一個月 ,18-22可能得,唔係中女都唔洗用sm招徠啦 不過小甜在你心中可能真係值10萬8萬,你玩sm玩到神智不清
你條粉腸梗係傻gala,俾人sm3000插到飛起重有面係言無倫次.

http://forum.timway.com/f/viewthread.php?tid=228668&page=1&fromuid=365535#pid5743303

睇你都係以前潛咗水果個GLOVEJOB_INLT師兄,佢不嬲想鋤死Irene同小甜gala,

http://forum.timway.com/f/viewthread.php?tid=207828&page=1&fromuid=365535#pid4979349

條粉腸之前用KingstonXXpost過Irene極樂SM之旅(照片)直情當正自巳係Irene代言人.

http://forum.timway.com/f/viewthread.php?tid=70460&page=1&fromuid=365535#pid1634394

不知甚麽原因被人禁言,而家又改名Kingston.XX係度語無倫次.

條粉腸明顯想搗亂,sm3000師兄,無謂同佢勞氣.睬佢都傻.

引用:
原帖由 footlove2008 於 2008-12-20 01:04 發表

你條粉腸梗係傻gala,俾人sm3000插到飛起重有面係言無倫次.

http://forum.timway.com/f/viewthread.php?tid=228668&page=1&fromuid=365535#pid5743303

睇你都係以前潛咗水果個GLOVEJOB_INLT師兄,佢不嬲 ...
又玩分身術,所以話你神智不清,唔好玩咁多sm啦,留番D錢去睇精神科啦!
如果post 過一條thread就算代言人,咁你個分身契弟sm3000 日日出post咪直頭係龜公皮條佬 難怪,條阿嬋搵10萬8萬,點都跌2,3K俾你

引用:
原帖由 kingston.xx 於 2008-12-20 01:37 發表

又玩分身術,所以話你神智不清,唔好玩咁多sm啦,留番D錢去睇精神科啦!
如果post 過一條thread就算代言人,咁你個分身契弟sm3000 日日出post咪直頭係龜公皮條佬 難怪,條阿嬋搵10萬8萬,點都跌2,3K俾你
咁你係米認kingston.xx 即係kingstonxx ,咁你以前咁撑Irene而家又去踏人.為乜呢?

I've read your Lasiora report too. I don't understand Japan, probably don't understand their 侮辱. Any Lasiora 女王 speaks English?

Here is another good one: Your dick is so small. You don't deserve any pussy. Why not just castrate it!?
引用:
原帖由 死於女人腳下 於 2008-12-19 11:18 發表
言語侮辱亦是我好喜歡的一環.

最鍾意女王侮辱我性能力方面, 例如 jj 短, 早洩等等.

同日本女王玩時我鍾意佢扮軍官, 我扮被伕虜的中國士兵, 俾佢用日文侮辱中國.

相關搜索目錄: 日文

Did you ask 小甜女皇 specifically to 侮辱自己老母? Not everyone wants to bring up any 老女人.
引用:
原帖由 lamsai 於 2008-12-18 17:14 發表
最愛的女皇言語侮辱
小甜:
廢柴 無能用。
你想屌我咩?無可能,返去屌自己老母啦!
跟住我講 我做女皇既奴隸,反悔既話,媽媽就比人輪姦。
打電話比你媽媽叫佢黎做雞。
講出你自己點樣強姦自己呀媽。
你同我奶 ...

回復 15# 的帖子

In Lasiora website, they have a table showing which Mistress can speak English and what is her English level.

回復 13# 的帖子

ching,女皇又好,141又好,都應該尊重人,始終佢地都有佢地既社會價值,為唔少人提供服務,而且真係靠自己勞力賺錢!做人可以扮清高,扮君子,批評囡囡破壞社會道德,但既然自己都有幫襯,唔滿意大可出報告,唔應該唱人,踩人.囡囡都係有尊嚴!話人年紀大先要做sm,太過份了

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。