推介:| 開蓬車頂維修翻身 | Email Hosting | Online Shop System | makeup course | Wedding Photography Tip | Bordeaux Red | English learning | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

益康堂

引用:
原帖由 kim macky 於 2006-9-19 15:19 發表

咁20有咩好過116? 你講到我好想試116
挑...你有邊個唔想試架.....

講真..我唔係好記得係咪真係呢個#.但我記得個日去得返3個#比我choose.
一個係## , 一個係*) , 最後一個就係!!X ,我唔係太記得.
但個樣就年青.原來細過我tim.得個19歲.對咪咪堅大.佢話好想好似@)咁好身材,高挑少少.我就問佢.咁想唔想好似佢咁大咪.佢話唔洗.個時心諗都怪.有邊個唔想呢?(佢著件3係個d鬆鬆地既不低胸3)
後黎到佢除3時,哇..真係青出於藍啊.又大又軟.哈哈
我比較喜歡@)是因為沒有!!X的咁多說話...講到我想訓陣都唔得.哈哈.又比佢手機d相我睇..真的r...

**我都冇咩好講..不是我杯茶...不過個次沒有他選及聽其他巴打話正先試下..不過唔會有下次..我反而想試@*

相關搜索目錄: 手機

回復 #152 gspot 的帖子

20, 33同80我都試過, 下次試下呢個11X先

引用:
原帖由 kim macky 於 2006-9-20 13:26 發表
20, 33同80我都試過, 下次試下呢個11X先
不如**啦

Thanks for shares

引用:
原帖由 oleole 於 2006-9-20 03:26 PM 發表

不如**啦
賤人

引用:
原帖由 kim macky 於 2006-9-20 19:32 發表

賤人
挑...扮野

引用:
原帖由 mtr613 於 2006-9-20 21:56 發表

x 2
:bird::bird::bird:

各位..終於知道確實no.
是#啊!!

引用:
原帖由 gspot 於 2006-9-21 01:47 AM 發表
是#啊!!
The one u tried recently?

引用:
原帖由 gspot 於 2006-9-21 17:47 發表
是#啊!!
點解突然記得既?

好一一三呀... 等我drop低先

今天我去過益記,大股東頂手,有好多小姐可能唔做。

引用:
原帖由 kim macky 於 2006-9-21 06:53 PM 發表
好一一三呀... 等我drop低先
Nono...單字一隻 #
因為前日上完黎.@)幫我按.講開講開問下佢就知了.因為#同@)係同一個鄉下的.

另外我個日上去已經轉左老細啦.locker仔,門面主任全部都轉哂啦.個個都一碌木咁.唔識做野.唉.@)話全部都係新人黎的.遲d佢地舊老細會係春風路個邊開新場.可能會帶埋d女過哂去wo..

"Jot down" not "Drop down" !!!!!!!!!!!

回復 #168 oldgun 的帖子

咁黎得呢版𥄫咪係咸濕英文老師囉!!

咦!!益記轉左手咩? 唔知新老細後台硬唔硬呢?呢段高危時間, 老細又啱啱轉!! 都係少去為妙!!!

回復 #169 markLee 的帖子

連你都唔知?!

回復 #170 kim macky 的帖子

好耐無去啦!!

引用:
原帖由 kim macky 於 2006-9-22 12:50 發表
連你都唔知?!
咪就係.....會唔會係轉手俾你呀 Mark哥???

請問羅湖仲有咩場推介

鳳凰路有冇色骨

lonely

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。