推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

42 12
發新話題

CP金地利沐足(近火車站)

CP金地利沐足(近火車站)

各位師兄,請問CP金地利沐足是正或是邪(可不可以抽水)?因為按第二個鍾時,女女竟然幫我按肚,又問我是不是第一次來。我說是第一次來。之後只是正經的按。因小弟對條女沒有與趣,所以沒有問下去。
同時,如女女不靚,可不可以彈呢?如可以彈,怎跟她說?因為她是一個人進來的,沒有主任帶進來。
手勢方面,小弟覺得比千足閣底幾班。

回復 #1 jackyxx 的帖子

本人去過幾次, 技師們有兩套制服 (要自己比錢買), 首選是藍白短裙褲, 次選為水手裝加裙褲o
我已前也出過帖子的, 但現在找不到所以再寫多一次啦!

有個師兄建議#111 及 #108, 但兩個我都試過, 但#111話21/8起便會走, 所以不提啦o 另外 #108比較肥, 又不會按肚但健談o 我又試過 #28, 她可以抽水, 不過唔算靚; #18就幾靚但唔可以抽水呢!

其實,世事無絕對,每間沐足場都有機會玩邪,睇你所遇到的技師的開放程度而定。當然,有些場會開放些,有些場又較保守。小弟有幾個月沒有去過金地利了,以前感覺此場幾保守,位置又不太方便,所以沒再去了。

上星期六(8月19日),小弟到CP「足╳堂沐足閣」沐足,全程對腳無濕過水,只玩打波,可惜個技師M到(小弟檢查過),無法深入探秘。至於「足╳堂沐足閣」是否邪場,小弟認為應該唔算,因為另一個friend去過兩次都無野玩。

引用:
原帖由 sigma 於 2006-8-21 03:34 AM 發表
其實,世事無絕對,每間沐足場都有機會玩邪,睇你所遇到的技師的開放程度而定。當然,有些場會開放些,有些場又較保守。小弟有幾個月沒有去過金地利了,以前感覺此場幾保守,位置又不太方便,所以沒再去了。

上 ...
投師俾你全程打波, 仲檢查隧道, 咁都仲唔係邪骨呀? 天呀!

小弟以後都話俾人知: "我都唔dup邪骨既"的了
我個筆名叫求其, 只想在現實生活以外的空間裡, 輕輕鬆鬆, 求求其其咁過, 以解來自日常生活的壓力!

引用:
原帖由 SMUmbrella 於 2006-8-20 03:58 PM 發表
本人去過幾次, 技師們有兩套制服 (要自己比錢買), 首選是藍白短裙褲, 次選為水手裝加裙褲o
我已前也出過帖子的, 但現在找不到所以再寫多一次啦!

有個師兄建議#111 及 #108, 但兩個我都試過, 但#111話21/8起便 ...
我看到有些是穿淺藍色短裙的,但是我覺得她們不漂亮。

我有朋友去過話正的

引用:
原帖由 jackyxx 於 2006-8-21 03:30 PM 發表

我看到有些是穿淺藍色短裙的,但是我覺得她們不漂亮。
你有冇試過 #111, #108, #28 或 #18 呢?

I think I have to go there and check.
Thank you for a new place.

引用:
原帖由 SMUmbrella 於 2006-8-21 06:14 PM 發表

你有冇試過 #111, #108, #28 或 #18 呢?
講果場就ok了, d號碼講到咁明確不必耍的, 想交換可通過電郵丫, 假如一d好玩的場因為太揚, 結果個場會死的! 希望大家明白!
我個筆名叫求其, 只想在現實生活以外的空間裡, 輕輕鬆鬆, 求求其其咁過, 以解來自日常生活的壓力!

CP金地利沐足

詳細地址,點樣去,請講一下。

謝謝!

正的,我時常去。

引用:
原帖由 Newnam 於 2006-8-23 22:08 發表
CP金地利沐足

詳細地址,點樣去,請講一下。

謝謝!
火車站對面,重要地址?   點樣去?
日日做到無停手,總有收獲的時候!!!

引用:
原帖由 求其 於 2006-8-22 11:51 AM 發表

講果場就ok了, d號碼講到咁明確不必耍的, 想交換可通過電郵丫, 假如一d好玩的場因為太揚, 結果個場會死的! 希望大家明白!
知道啦! 下次唔會

there are few prono foot massage house in cp. y

幫助分享.........................@v@

thx............................

我都講吾出係正定邪, 1ST次去問我沐足定按, 就試下按啦, 樣一般, 心想正經按啦, 去到一半, 帶佢手玩雀, 她是睇你個樣甘斯文, 原來都係要甘樣, 要俾小費架, 我OK就打機抽佢水完事. 但埋單時又無問我取.

再次去時以為係邪場, 乜都得啦, 另一個女, 正得多, 剛好那天大雨, 佢還叫我換左條褲先, 在房內當她面換添心想一陣將你就地正法. 雖知全程隔衫摩下都吾得.

回復 #14 hot123456 的帖子

where are they? how to find?

引用:
原帖由 Chickworm 於 2006-9-2 03:40 AM 發表
我都講吾出係正定邪, 1ST次去問我沐足定按, 就試下按啦, 樣一般, 心想正經按啦, 去到一半, 帶佢手玩雀, 她是睇你個樣甘斯文, 原來都係要甘樣, 要俾小費架, 我OK就打機抽佢水完事. 但埋單時又無問我取.

再次去時 ...
師兄, 你可以找潘經理, 道明來意, 他可作出適當的安排; 豬扒技師可以換, 頭鐘不按肚又可投訴, 但抽水要付出代價, 不過唔好太多, 10蚊就OK啦!

引用:
原帖由 見習經理 於 2006-8-22 12:31 AM 發表
我有朋友去過話正的
我都去過一次.
來了一個  *@ 比較肥.
但樣子 OK .
因 first time來.故冇彈鐘.
後來加鐘都有按邪足的感覺.
有機會會再去試試.

我都去過一次.

呢間嘢年初新開張時好正經,似乎而家變得有少少邪,得閒真喺要返去再試試先!

引用:
原帖由 ghostoj 於 2006-9-6 03:36 AM 發表
我都去過一次.
有冇抽水.

引用:
原帖由 sigma 於 2006-9-6 01:50 AM 發表
呢間嘢年初新開張時好正經,似乎而家變得有少少邪,得閒真喺要返去再試試先!
前晚個駐場的魏女師傅, 介紹了一個正足 (No.!@#) 及邪足 (No.@*) 給我, 但本人礙於自己已 call 定君悅桑拿妹出來玩, 所以只可玩正足, 不過幾好 feel, 下次可以試吓她, 看看有否下文! 哈哈!

引用:
原帖由 SMUmbrella 於 2006-9-7 09:57 AM 發表

前晚個駐場的魏女師傅, 介紹了一個正足 (No.!@#) 及邪足 (No.@*) 給我, 但本人礙於自己已 call 定君悅桑拿妹出來玩, 所以只可玩正足, 不過幾好 feel, 下次可以試吓她, 看 ...
如何找到她.

42 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。