推介:| 開蓬車頂維修翻身 | Email Hosting | Online Shop System | makeup course | Wedding Photography Tip | Bordeaux Red | English learning | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

舊地重遊

舊地重遊

邊樹舊地重遊,就係大家都識o既 C ,闊別 C 都有2年,點解要反黎,同埋呢段時間去左邊,呢段時間多數去左煩仔同埋半島,因為貪佢新鮮,但唔知係幾時開始,我就要同時間比賽,由最初o既8點入場,變左7點半,最近幾次重要7點,搞到我火車又要追時間,食飯又要追時間,搞到個人都瘦曬,結果係,好似冰河兄咁,7點入場都係食扒收場 重要連食2次 ,所以我決定係時候走人,因為我無可能6點入場,咁我唔去呢到,去邊樹好呢?經過各人三讀後,就去左好耐無黎過o既 C la,咁就有左昨日o既行動.
都係好似上次咁,7點入場,睇下咩環境先,e...地方裝修過靚左,跟服務員入房,見到都唔係好多人入左場,坐左陣,開始見到好多師兄陸續入場,大約8點左右la,媽咪都開始推薦手上o既女女,最後我都係8點半前簡到心頭好,佢係黎自湖北,身高165cm左右,身材就唔係好凸出,但係幾好玩,跟住d朋友仔都簡埋,我地就開始飲酒,唱歌,做愛做o既事直到天光(細節不表).
結論:今次女程比過去幾次都好,起馬唔駛同人鬥早,希望以後都唔駛la.
消費:3個人,客房300(住會尾),ktv780+DJ100

如果Report寫得唔好,請多多包涵,下次會再努力

相關搜索目錄: 裝修

點解7點入場,要到8點D媽咪先開始推薦手上o既女女???

引用:
原帖由 窮途末路 於 2006-8-20 07:08 PM 發表
點解7點入場,要到8點D媽咪先開始推薦手上o既女女???
聽反DJ講,媽咪要7點半後先會帶女女入房比客睇,我地等到8點先有媽咪入黎,所以米遲左d羅,我7點入到場,可能早左,當時都見唔到有媽咪同女.

噢!!!!  成日都要 "咁早" 去 "揀靚女"!!!!
  [癡心絕對]........為 "妳" 付出那種傷心 "妳" 永遠不瞭解  ,  我又何苦勉強自己愛上 "妳" 的一切   ....

媽咪要7點半後先會帶女女入房比客睇??
咁都好,起碼D客要鬥早,都唔會早過七點!

引用:
原帖由 窮途末路 於 2006-8-20 01:16 PM 發表
It's simply a matter of supply and demand.
我個筆名叫求其, 只想在現實生活以外的空間裡, 輕輕鬆鬆, 求求其其咁過, 以解來自日常生活的壓力!

引用:
原帖由 窮途末路 於 2006-8-20 09:16 PM 發表
C叫做好啲;小弟試過七點去匯畫已經有媽咪帶囡囡入房了!
剛剛星期六小弟六點半就去到半倒「搶灘」,雖然還有些囡囡未上班,但已經有媽咪帶上了班的囡囡入房。

引用:
原帖由 冰河 於 2006-8-21 01:53 AM 發表

C叫做好啲;小弟試過七點去匯畫已經有媽咪帶囡囡入房了!
剛剛星期六小弟六點半就去到半倒「搶灘」,雖然還有些囡囡未上班,但已經有媽咪帶上了班的囡囡入房。
咁呢次搶灘成唔成功

good report

配給呀!需要糧表嗎?
supply and demand

遲D睇怕似輪平安米

引用:
原帖由 華安 於 2006-8-21 11:40 AM 發表

咁呢次搶灘成唔成功
兩個字講哂:扒多!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。